ALERTA! Ce s-a decis in sedinta de urgenta a PSD, unde Liviu Dragnea a incercat sa-si depuna mandatul de presedinte al partidului

Sedinta de urgenta la PSD, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat, ieri, de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani si sase luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Liderii social democratilor si baronii din teritoriu si-au dat intalnire, astazi, pentru a decide daca este necesar ca Liviu Dragnea sa renunte la sefia Camerei Deputatilor sau la functia de presedinte al PSD.

Dupa cum era de asteptat, datorita opozitiei slabe din partid, social democratii au decis ca Liviu Dragnea trebuie sa-si pastreze atat functia de presedintel al PSD, cat si pe cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Dupa sedinta, Liviu Dragnea a declarat ca a incercat sa-si depuna mandatul, dar nu a fost lasat de colegi.

“Mi-am depus mandatul. Le-am spus colegilor ca mai importante decat mine sunt stabilitatea tarii, stabilitate guvernarii, indeplinirea fiecarui punct din programul de guvernare si stabilitate partidului, fiindca exista riscul la PSD ca se destructureze. Decizia mea este foarte ferma, raman la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capat. Raman si la conducerea majoritatii parlamentare cu domnul Tariceanu. Motiunea de cenzura nu va trece”, a previzionat presedintele dublu condamnat al PSD. (V.E.)

 

Leave a Reply