RAZBUNARE! Casa unui judecator din completul ICCJ care l-a condamnat la inchisoare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost atacata cu pietre

Locuinta unui judecator de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a facut parte din completul care l-a condamnat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost atacata cu pietre, vineri noaptea, cand acesta nu se afla acasa.


Potrivit sursei citate, atacatorul a spart geamurile, insa nu a sustras bunuri. Magistratul a depus o plangere la Politie, iar oamenii legii au demarat rapid o ancheta.

Magistratii instantei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in procesul angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu. Decizia nu e definitiva.

Judecatorii care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea sunt Stefan Pistol, Constantin Epure si Geanina Arghir.

UPDATE! Din primele cercetari ale Politiei a reieseit ca atacatorul ar fi nimeni altul decat unul dintre vecinii judecatorului Constantin Epure. Potrivit unor surse judiciare, acesta era nemultumit de faptul ca magistratul nu a acoperit doua ferestre ale locuintei, cu vedere in curtea sa, astfel ca a aruncat cu pietre și a distrus trei geamuri. Pe numele spargatorului s-a intocmit dosar penal pentru distrugere și amenintare. Cercetarile in acest caz continua. (V.E.)

 

Leave a Reply