BREAKING NEWS! Candidatul PSD la functia de presedinte, Viorica Dancila, acuzat ca nu si-a trecut in declaratia de avere un ceas Cartier in valoare de aproape 20.000 de euro    Primarul Nicolae Robu face un nou apel la timisoreni sa doneze bani pentru Monumentul Revolutiei din 1989, dupa ce intr-o saptamana s-au adunat doar 3.885 de lei    Medicul Radu Blagoe, de la Spitalul CFR Timisoara, va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, dupa ce si-a agresat violent fiul in varsta de 13 ani     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara in cazul celor doi judecatori de la Curtea de Apel Timisoara, care se lupta cu directoarea Colegiului National "Carmen Sylva"    Ministrul de Interne Marcel Vela a dat marea veste: Dosarul interventiei violente a jandarmilor, din 10 august 2018, din Piata Victoriei, ar putea fi desecretizat chiar astazi    Lucrarile la autostrada A10 Sebes - Turda, Lotul I, intrerupte de instanta de judecata, dupa ce o familie din Oarda de Sus a reclamat faptul ca soseaua de mare viteza trece la 4 metri de casa lor

EXCLUSIV! Functia de inspector sef al Politiei Timis, scoasa la concurs de IGPR! Cine este candidatul favorit, plecat in concediu ca sa invete

Functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, exercitata de comisarul sef Alin Petecel, din august 2017, a fost scoasa la concurs.

IGPR inca nu a comunicat numele politistilor care si-au depus dosarele pentru a participa la aceasta adevarata finala manageriala, insa se cunoaste, deja, ca unul dintre candidatii favoriti este chiar Alin Petecel.

Surse din IPJ Timis ne-au dezvaluit ca actualul inspector sef si-a depus dosarul la Bucuresti in termenul legal, pana in 22 iunie, si a intrat, deja, in concediu de studii, pentru a fi cat mai pregatit la intalnirea cu examinatorii, care va avea loc in data de 17 iulie.

Conform anuntului publicat pe site-ul IGPR, concursul va consta in sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale. Va fi declarat „admis” candidatul care va obtine nota cea mai mare, insa nu mai putin de 7.

Recrutarea se face doar din sursa interna, iar potentialii candidati trebuie sa detina minimum gradul profesional de subcomisar de politie, sa aiba o vechime de cel putin 7 ani, din care 5 ani in structuri de ordine publica, aparare si siguranta nationala, sa aiba cel putin 3 ani vechime in functii de conducere in unitati ale MAI, cel putin calificativul “bine” la ultimele doua evaluari anuale de serviciu, sa nu fie cercetat disciplinar sau urmarit penal.

Acest portret robot se potriveste mai multor ofiteri de politie din Timis care, la un moment dat, au cochetat cu aceasta functie, printre care cms. sef Nicu Boia, seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase Timis, cms. sef Dan Stoicanescu, inspector sef adjunct, cms. sef Daniel Draguta, seful Politiei Municipiului Timisoara, si nu in ultimul rand, un candidat de temut, datorita sustinerii conjugale de care beneficiaza din partea DGA Timis, cms. sef Aurel Scornea, fost sef de Cabinet si actual inspector sef adjunct. (G.I.)

 

2 Responses to EXCLUSIV! Functia de inspector sef al Politiei Timis, scoasa la concurs de IGPR! Cine este candidatul favorit, plecat in concediu ca sa invete

  1. Argent says:

    Dl AURELIAN ALIN PETECEL nu si-a luat concediu ca sa invete. Nu are ce sa mai invete, stie cum merge treaba in minister. Preiei toate rugamintile de la seful IGPR, prefect, parlamentari via secretari de stat – ministru, etc. le dai curs in timpul cel mai scurt, in ordinea importantei lor (se intelege… pe omul meu il imputernicesti sef acolo, pe ala dincolo). Si cand vine ziua concursului isi ia liber, ca sa ii sune pe adjunctul sefului IGPR, pe prefect, pe toti pe care i-a ajutat, ca sa il binecuvinteze si sa ii ureze bafta la concurs.
    Treaba a mers bine cat a fost imputernicit sef la IPJ TM, nu au fost probleme majore, toti imputernicitii de sub el bucurosi nevoie mare… de ce sa nu ia PETECEL ALIN AURELIAN concursul?
    Fii om cu mine ca sa fiu om cu tine!

  2. Seneca says:

    mai “Argent”! se pare ca tu chiar cunosti cum stau lucrurile in minister…Din pacate, asa este! PS…ultima ta fraza se numeste “Legea lui Ohm” fara a avea vreo legatura cu fizica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *