BREAKING NEWS! Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timis si Arad, dar si la "dealerii" din judetul Suceava, declansate de politistii din cadrul IPJ Timis    Primarul Timisoarei se plange ca, desi nu a facut nimic ilegal si isi da "viata pentru public", este improscat cu noroi de catre o parte a mass-media    Pompierii de la ISU Banat au aplicat, de la inceputul lunii, amenzi in valoare de 84.100 lei patronilor de bazare situate pe bulevardul Constantin Brancoveanu, din Timisoara    Firma Super Construct va incepe lucrari in valoare de 3,5 milioane de euro la Drumul Boilor, care leaga Timisoara de Mosnita, urmand sa semneze contractul de executie cu Primaria Timisoara     Nu mai putin de 22 de elevi din Timis, cei mai multi de la "Moisil", Generala 24, Loga si Colegiul Banatean, au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala    Liderul PNL, Ludovic Orban se opune numirii Renatei Weber in functia de Avocat al Poporului: "Este un om care a exportat traseismul politic la nivel european"

EXCLUSIV! Functia de inspector sef al Politiei Timis, scoasa la concurs de IGPR! Cine este candidatul favorit, plecat in concediu ca sa invete

Functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, exercitata de comisarul sef Alin Petecel, din august 2017, a fost scoasa la concurs.

IGPR inca nu a comunicat numele politistilor care si-au depus dosarele pentru a participa la aceasta adevarata finala manageriala, insa se cunoaste, deja, ca unul dintre candidatii favoriti este chiar Alin Petecel.

Surse din IPJ Timis ne-au dezvaluit ca actualul inspector sef si-a depus dosarul la Bucuresti in termenul legal, pana in 22 iunie, si a intrat, deja, in concediu de studii, pentru a fi cat mai pregatit la intalnirea cu examinatorii, care va avea loc in data de 17 iulie.

Conform anuntului publicat pe site-ul IGPR, concursul va consta in sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale. Va fi declarat „admis” candidatul care va obtine nota cea mai mare, insa nu mai putin de 7.

Recrutarea se face doar din sursa interna, iar potentialii candidati trebuie sa detina minimum gradul profesional de subcomisar de politie, sa aiba o vechime de cel putin 7 ani, din care 5 ani in structuri de ordine publica, aparare si siguranta nationala, sa aiba cel putin 3 ani vechime in functii de conducere in unitati ale MAI, cel putin calificativul “bine” la ultimele doua evaluari anuale de serviciu, sa nu fie cercetat disciplinar sau urmarit penal.

Acest portret robot se potriveste mai multor ofiteri de politie din Timis care, la un moment dat, au cochetat cu aceasta functie, printre care cms. sef Nicu Boia, seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase Timis, cms. sef Dan Stoicanescu, inspector sef adjunct, cms. sef Daniel Draguta, seful Politiei Municipiului Timisoara, si nu in ultimul rand, un candidat de temut, datorita sustinerii conjugale de care beneficiaza din partea DGA Timis, cms. sef Aurel Scornea, fost sef de Cabinet si actual inspector sef adjunct. (G.I.)

 

2 Responses to EXCLUSIV! Functia de inspector sef al Politiei Timis, scoasa la concurs de IGPR! Cine este candidatul favorit, plecat in concediu ca sa invete

 1. Argent says:

  Dl AURELIAN ALIN PETECEL nu si-a luat concediu ca sa invete. Nu are ce sa mai invete, stie cum merge treaba in minister. Preiei toate rugamintile de la seful IGPR, prefect, parlamentari via secretari de stat – ministru, etc. le dai curs in timpul cel mai scurt, in ordinea importantei lor (se intelege… pe omul meu il imputernicesti sef acolo, pe ala dincolo). Si cand vine ziua concursului isi ia liber, ca sa ii sune pe adjunctul sefului IGPR, pe prefect, pe toti pe care i-a ajutat, ca sa il binecuvinteze si sa ii ureze bafta la concurs.
  Treaba a mers bine cat a fost imputernicit sef la IPJ TM, nu au fost probleme majore, toti imputernicitii de sub el bucurosi nevoie mare… de ce sa nu ia PETECEL ALIN AURELIAN concursul?
  Fii om cu mine ca sa fiu om cu tine!

  • Seneca says:

   mai “Argent”! se pare ca tu chiar cunosti cum stau lucrurile in minister…Din pacate, asa este! PS…ultima ta fraza se numeste “Legea lui Ohm” fara a avea vreo legatura cu fizica…

Leave a Reply

%d bloggers like this: