TOPUL DEPUTATILOR! Cornel Samartinean, unul dintre cei mai activi politicieni din Romania. Analistii de la Parlament Transparent il nominalizeaza in fruntea a doua sectiuni de la Politici Publice

Aflat la al doilea mandat de parlamentar, Cornel Samartinean, reprezentantul PMP Timis in Camera Deputatilor, este nominalizat in cadrul statisticilor intocmite de Parlament Transparent ca fiind unul dintre cei mai activi politicieni din Romania.


Intr-o analiza data publicitatii, in aceste zile, Cornel Samartinean conduce in clasamentul Sectiunii Politici Publice – Agricultura si ocupa locul secund la Sectiunea Politici Publice – Administratie Publica si Mediu, dupa colega sa de partid, din Prahova, Nicoleta Catalina Bozianu.

Conform vigilentilor observatori de la Parlament Transparent, in aceasta legislatura, parlamentarul PMP de Timis a avut 31 de luari de cuvant, 150 de intrebari si interpelari, dar si 38 de propuneri legislative, din care 3 aprobate. Reprezentarea locala este de 52%, politicianul avand o gama diversa de preocupari politice, de la sanatate (18%), transporturi (15%), administratie publica si mediu (15%), agricultura (14%), educatie, tineret, sport (11%), finante (9.7%), economie (7.5%) si altele.

In acest clasament al eficientei parlamentare mai apar alti trei deputati de Timis. Este vorba despre  Paul Popescu (PNL), aflat pe locul 27, preocupat in proportie de 23% de Transporturi, Adrian Pau (PSD), locul 48, preocupat in proportie de 29% de Educatie, si Catalin Drula (USR), aflat pe locul 60, a carui preocupare majora in activitatea sa parlamentara sunt Transporturile (83%).

In acest clasament sunt nominalizati cei mai harnici 115 deputati, in conditiile in care Camera Deputatilor are nu mai putin de 329 de membri. (Mara Ion)

 

One thought on “TOPUL DEPUTATILOR! Cornel Samartinean, unul dintre cei mai activi politicieni din Romania. Analistii de la Parlament Transparent il nominalizeaza in fruntea a doua sectiuni de la Politici Publice

  1. Foarte frumos! Chiar ma bucur ca ii preocupa luările de cuvant și interpelarile. Întrebarea este, de exemplu pentru “premiantul” Samartinean, dar și pentru ceilalți: din 31 de luari de cuvant, 150 de intrebari si interpelari care este finalitatea? Concret! Ca așa toți vorbim între noi și ne asculta toți pe la “pesti” sau pe “la porumbei” in Piața Revoluției. Activi suntem cu toții, fiecare in domeniul sau de activitate. Important e sa vedem și rezultatele, ca altfel nu e decât gargara cu bicarbonat de sodiu…

Leave a Reply