EXPLOZIV! Un maniac sexual care actioneaza in Timisoara, fotografiat in plin flagrant delict. Politistii Sectiei 5 au inceput cautarile

Politistii Sectiei 5 Timisoara au declansat actiunea de cautare si identificare a unui individ periculos, cu comportament deviant, care, in ultima perioada, a comis mai multe fapte penale de ultraj contra bunelor moravuri.


Mai exact, dupa cum se poate remarca si in fotografiile in care a fost surprins in flagrant delict, barbatul in varsta de aproximativ 45 de ani, care-si face veacul in zona Caii Lipovei, si-a facut un obicei pervers din a-si expune ostentativ organul sexual, pe domeniul public, in fata femeilor intalnite pe strada sau a celor din birourile sau spatiile comerciale aflate la parterul cladirilor.

“Vine sub geamurile biroului nostru, simuleaza ca-si face nevoile, dupa care brusc isi expune organul sexual. Astazi am reusit sa-l fotografiez, pentru ca politistii sa aiba o proba. Cei de la Sectia 5 mi-au spus ca sunt mai multi exhibitionisti care actioneaza in zona Caii Lipovei, poate aici se simt in siguranta, si ca locul lor de intalnire este in parculetul de langa piata. Mi-au spus ca au transmis pozele colegilor aflati pe teren si ca-l cauta. Intre timp, a fost vazut din nou in preajma blocului nostru”, ne-a sesizat patroana unei societati comerciale din zona.

Conform art. 375 din Codul Penal, “fapta persoanei care, in public, savarseste acte de exhibitionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda”. (Vlad Enciu)

This slideshow requires JavaScript.

One thought on “EXPLOZIV! Un maniac sexual care actioneaza in Timisoara, fotografiat in plin flagrant delict. Politistii Sectiei 5 au inceput cautarile

  1. un individ care are un asemenea comportament are probleme psihice…dupa codul penal inteleg ca trebuie bagat in puscarie in loc sa primeasca tratament intr-un spital de specialitate…traim oare intr-o tara normala?

Leave a Reply