Scandal in comunitatea tiganilor de la periferia Timisoarei! Mascatii au intervenit pentru salvarea unui tanar care a ucis un copil de 3 ani

Trupele speciale de interventie de la Politiei si Jandarmi au descins in viteza, sambata la pranz, in cartierul Kuncz, de la periferia Timisoarei, pentru a aplana un scandal izbucnit in comunitatea de tigani, ce risca sa degenereze intr-o adevarata rascoala.


Zeci de persoane, barbati, femei si copii, au navalit in strada in urma unui accident rutier, soldat cu moartea unui copil in varsta de 3 ani si ranirea altuia in varsta de 13 ani, pentru a-l pedepsi pe vinovat.

Soferul masinii abandonate intr-un gard de beton, in poarta unei case, un tanar in varsta de 17 ani, apartinand aceleiasi comunitati, a fost la un pas sa fie linsat, insa a reusit sa se salveze si sa dispara pe un camp din apropiere.

Multimea furioasa a tabarat pe masina implicata in accident, un VW Golf cu numere de Arad, la care au distrus tot ce se putea distruge. Geamuri, faruri, cauciucuri…

Aparitia mascatilor si a celorlalte forte de ordine, insotite de caini, a mai calmat spiritele, insa atmosfera a ramas la fel de tensionata, rudele victimelor amenintand ca daca Politia nu-l va retine pe criminal, isi vor face singure dreptate.

“Eu il predau, n-am ce sa-i fac. Sa mearga la puscarie! O luat masina si o dat peste nepotii mei si peste femeia asta batrana, care este mama mea. N-are permis, n-are nimica”, a apucat sa spuna, disperat, tatal tanarului care a produs accidentul.

Din primele informatii, se pare ca in urma unui conflict izbucnit la birtul din cartier, tanarul a fugit acasa, a luat cheile masinii si a demarat in tromba pe drumul public dintre case.

A intrat in plin in cele doua fetite care se jucau pe strada, verisoare, pe care le-a tarat cativa metri, apoi a lovit-o si pe bunica cu oglinda retrovizoare, dupa care a “zburat” peste un sant si s-a oprit in gardul de beton.

Daca va fi gasit vinovat, va raspunde penal pentru omor din culpa, conducere fara permis si parasirea locului accidentului.

Deocamdata, fortele de ordine au ramas pe pozitie pentru a se descuraja orice tentativa de razbunare impotriva familiei tanarului criminal. (V.E.)

 

Leave a Reply