PROTEST! Liderul PMP Timis cere demisia presedintelui administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJT a fost facuta cadou UNPR

PSD dupa incercarea nereusita sa fure consilierii UNPR si PMP cu incercarea de modificare a Legii 393/2004 privind Statutul Alesilor Locali respinsa, ieri, de CCR, astazi, constatam ca PSD Timis fura functia de vicepresedinte la CJ Timis si o face cadou UNPR.


Va readucem aminte ca in anul 2016 PSD a castigat in urma votului PMP functia de presedinte al CH Timis, iar PMP si ALDE functiile de vicepresedinte.

Astazi, daca protocolul odata denuntat de PMP datorita tratamentului total necorespunzator acordat PMP si a politicilor preponderent sociale intr-un judet cu somaj de 0,84%, ca si consecinta – ar trebui sa conduca la o resetare a scenei politice din Timis, cu demisiile reprezentantilor PSD si ALDE.

Desi reprezentantii PSD si ALDE nu au demisionat in urma protocolului, astazi, fura si pozitia de vicepresedinte a CJ Timis care revenea PMP.

Solicitam, astazi, inca o data demisiile presedintelui CJ Timis si a vicepresedintelui din partea ALDE.

Reamintim faptul ca prin sentinta civila nr 115/DEC/ P din 19.09.2016 tribunalul Bucuresti a validat fuziunea prin absorbtie dintre PMP si UNPR, proces care se afla in faza finala, urmand a fi solutionata definitiv posibil chiar la urmatorul termen, din 31.07.2018.

Practic, UNPR este parte componenta a PMP si pentru acest motiv cerem colegilor nostri sa nu negocieze protocoale cu PSD fara acordul conducerii PMP Timis si sa nu se lase atrasi in jocuri de culise ale PSD-ului, acceptand functii otravite.

Reiteram solicitarile noastre anterioare catre toate formatiunile de centru dreapta, in special PNL ca in anil centenarului sa se uneasca in vederea constituirii unei aliante care sa se opuna politicilor PSD.

In concluzie, subliniem faptul ca PMP Timis a hotarat sa boicoteze acest vot prin neparticipare.

Solicitam si colegilor din PNL Timis sa adopte opozitie similara si sa nu participe la acesta mascarada si furt programat. (I.P.)

One thought on “PROTEST! Liderul PMP Timis cere demisia presedintelui administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJT a fost facuta cadou UNPR

  1. Când ma uit in jurul meu, chiar prind curaj! Ma întreb ce e in capul lui Samartinean…ce protest…ce cerere de demisie? Pentru ce? Vinovatul principal e însuși președintele PMP. A avut vicepreședinte, l-a săpat pana nu a mai putut, femeia a cedat si a demisionat. După, tot Samartinean a denunțat protocolul cu PSD. Acum, vine si plânge ca PMP a pierdut funcția, ba ca funcțiile se vand, ba ca toți sunt escroci! Pe bune, Cornele? Tu chiar ești serios?

Leave a Reply