BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Nicolae Robu a explicat de ce a retras de pe Facebook un sondaj defavorabil PNL: "Mintile incetosate au inceput sa posteze in stilul consacrat, incompatibil cu prezenta pe o pagina de inalta tinuta"    Directorul pietelor din Timisoara, Ionut Nasleu, a reusit sa recupereze de la comercianti, in doar 10 zile, datorii istorice de peste 230.000 de lei; nu se stie daca a folosit metode interlope sau doar persuasiune manageriala    Casele de pariuri au schimbat cotele partidelor la alegerile europarlamentare, PSD (1,50%) luand locul PNL (2,40%)    Bilantul furtunii violente care s-a abatut asupra Timisoarei, duminica seara: peste 3000 de consumatori fara electricitate, 5 masini distruse de copaci, acoperisuri luate de vand, 14 misiuni de interventie a ISU Timis    Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost extradat de Madagascar si va fi adus in tara cu o aeronava, luni seara, la ora 21

EXCLUSIV! De ce nu solutioneaza Politia Timis dosarul furtului unui Mercedes? Desi se cunoaste autorul infractiunii si locul in care se afla limuzina luata de pe o strada din Dumbravita, se profileaza o clasare cu A.N.

Ridicat de procurorii DIICOT Timisoara in urma cu doua luni, sub acuzatia ca divulga secrete de serviciu unei retele infractionale formata din spargatori de locuinte de lux, agentul de politie Adrian Sav este acuzat ca a incercat sa musamalizeze dosarul furtului unui Mercedes, desi pagubasul a anexat la plangere atat numele autorului infractiunii, cat si locul in care a fost transportata limuzina.

“Am depus o plangere penala, dupa ce persoane cunoscute mi-au furat masina din fata casei, din Dumbravita. Vecinii m-au anuntat cand doi baieti au venit, ziua, in amiaza-mare, si mi-au incarcat masina pe un slep. Chiar au filmat si fotografia momentul. Am depus toate probele la dosar si asteptam ca masina sa-mi fie adusa inapoi dupa o zi sau doua. Au trecut aproape sase luni si, dupa cum m-au anuntat prieteni din Politie, se prefigureaza o clasare cu AN (autor necunoscut)”, ne-a declarat proprietarul de factor al masinii.

Inca de la inceput, dosarul a fost repartizat politistului sifonar Adrian Sav, care, dupa mai multe reprize de audieri, l-a anuntat pe pagubas ca nu poate formula acuzatii, intrucat nu vor fi aprobate de procuror.

“Mi-a dat de inteles ca e un dosar greu, ca nu poate formula acuzatii de furt, pentru ca risca sa nu aiba sustinerea procurorului. Asta, desi avea la dosar autorul si locul in care se afla masina”.

Arestarea lui Adrian Sav intr-un dosar instrumentat de DIICOT, la inceputul lunii iunie pare sa nu fi schimbat cu nimic situatia dosarului acestui furt, care a avut loc in data de 2 februarie 2018. Politistul care a preluat cauza este la fel de temator ca procurorul nu va retine nici o acuzatie de furt.

Misterul acestui blocaj procedural, intr-un dosar in care probele sunt indubitabile si indica autorul, are o explicatie. Limuzina Mercedes, in valoare de circa 10.000 de euro, apartine unui personaj controversat in spatiul public timisorean, care a avut o serie de probleme cu legea, iar pentru a-si pune proprietatile la adapost, le-a trecut fictiv pe numele unor rude.

Spre ghinionul sau, Mercedesul a fost trecut pe numele socrului sau, din Biled, care, dupa divortul fetei sale de timisorean, a venit cu o platforma si si-a luat masina in stapanire. “Pentru mine nu era o problema, imi luam ajutoare si recuperam masina imediat, insa am zis sa am incredere in lege, sa merg pe calea legala”, recunoaste periculosul ginerica, aflat in litigiu cu fostul tata-socru.

In ciuda faptului ca nu a avut niciun document de proprietate la indemana, nici chei, omul a reusit sa-si reglementeze situatia la RAR, mintind ca a pierdut toate actele. Fostul ginere mai acuza faptul ca a avut o mare suma de bani in torpedou, insa nici acest aspect nu-i intereseaza pe oamenii legii, care se pregatesc de o clasare si aruncarea dosarului in fisetul dosarelor cu AN… (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: