Forte proaspete la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara! Doi noi procurori, printre care si fosta avocata Ines-Biliana Zarcula, numiti in functii prin decret prezidential

Fosta avocata Ines-Biliana Zarcula, din Baroul Timis, isi va incepe activitatea de procuror, dupa ce, luni, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire in functia de judecator sau de procuror a candidatilor declarati admisi la concursul de intrare in magistratura, desfasurat in perioada 20 martie – 2 iulie.


Astfel, printre cei 56 de judecatori si 24 de procurori repartizati la instante si unitati de parchet din toata tara, se afla si Ines-Biliana Zarcula, care isi va desfasura activitatea la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Tot la Timisoara a fost repartizat si Mircea Cimpean, care a participat la examen din partea instantei judetene din Salaj.

De asemenea, la instante de pe raza Curtii de Apel Timisoara au fost numite Bianca-Ioana Rengle, la Judecatoria Chisineu Cris, si Cristina-Ileana Heretiu, la Judecatoria Ineu.

Reamintim ca, la examenul din perioada 20 martie – 2 iulie, fosta avocata Ines-Biliana Zarcula a obtinut nota finala 8,518, cu care s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul national al candidatilor admisi direct in magistratura. (G.I.)

Leave a Reply