Accident rutier cu doi morti si un ranit, in Timis. Un sofer fara permis a fortat o depasire si s-a izbit violent de un cap de pod

Drumul judetean ce leaga localitatile timisene Lenauheim si Iecea Mare a fost blocat, duminica la pranz, pe ambele sensuri de mers, timp de aproape doua ore, in urma unui tragic accident de circulatie.


Un barbat in varsta de 44 de ani, aflat la volanul unui Opel, a intrat cu viteza intr-o depasire, nu s-a mai putut redresa si, dupa ce a rulat aproape 50 de metri pe marginea soselei, s-a izbit violent de un cap de pod.

Impactul a fost atat de puternic, incat soferul si un alt adult aflat in autoturism au decedat pe loc, in timp ce un copil in varsta de 12 ani, fiul soferului, a suferit rani grave si a fost transportat in coma la spital.

„La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare si 4 subofiteri din cadrul Statiei de pompieri Sannicolau Mare, SVSU Lenauheim, 2 ambulanţe SAJ si un echipaj de politie. Din nefericire, cei doi adulti au fost declarati decedati, iar minorul a fost transportat la spital, inconstient si cu multiple traumatisme”, au transmis reprezentantii ISU Banat.

Medicii fac eforturi pentru salvarea minorului ranit in accident. Politistii care s-au deplasat rapid la fata locului au descoperit ca soferul nu avea permis de conducere. S-a deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. (Mara Ion)

Leave a Reply