EXCLUSIV! Jurnalistul Malin Bot, bagat in ghips de jandarmi! “Am tipat ca ma doare rau umarul, moment in care jandarmul care ma tinea cu bratul la spate a apasat si mai tare pe cot”

Vanat de jandarmi din cauza rolului sau esential in promovarea si sustinerea mitingului Diasporei, Malin Bot s-a ales cu un umar dislocat din confruntarea cu aparatorii linistii si ordinii PSD.


Dupa ce a fost lovit cu un gard metalic si i s-a pulverizat gaz lacrimogen in plina fata, jurnalistul timisorean a fost imobilizat in mod violent si sechestrat intr-o autospeciala a jandarmilor, de unde a fost recuperat cu greu de medicii SMURD.

Salvatorii i-au convins cu greu pe jandarmi sa le permita transportarea de urgenta a lui Malin Bot la o unitate spitaliceasca, in conditiile in care acesta prezenta iritatii la nivelul fetei, din cauza gazelor lansate asupra sa de la mica distanta, si avea un umar dislocat.

“In momentul in care am tipat ca ma doare rau umarul, jandarmul care ma tinea cu bratul la spate a apasat si mai tare pe cot. Nu mi-au permis sa primesc ingrijiri medicale si m-au bagat cu forta intr-o duba, unde am stat aproape jumatate de ora. Paramedicii care au venit sa ma duca la spital au avut o discutie dura cu jandarmii, deoarece nu ma lasau sa plec. Cine stie unde urma sa ma duca pentru a fi cercetat abuziv…”, i-a relatat Malin Bot avocatului Florin Kovacs, pe care l-a mandatat sa inceapa demersurile in justitie pentru tragerea la raspundere a agresorilor.

Dus la o unitate spitaliceasca din Bucuresti, jurnalistul a primit ingrijiri medicale de urgenta, printre care si imobilizarea in ghips a umarului si bratului stang.

Plangerea penala ce va fi depusa la Parchetul Militar va cuprinde acuzatiile de purtare abuziva, lipsire de libertate in mod ilegal si vatamare corporala. Desi are un brat imobilizat, Malin Bot a anuntat ca, sambata seara, va fi din nou in Piata Victoriei, alaturi de alti protestatari din tara sau din diaspora, pentru a incerca sa stopeze “dictatura troglodita a infractorului Dragnea”… (G.I.)

One thought on “EXCLUSIV! Jurnalistul Malin Bot, bagat in ghips de jandarmi! “Am tipat ca ma doare rau umarul, moment in care jandarmul care ma tinea cu bratul la spate a apasat si mai tare pe cot”

  1. Mai maline, sti cum se zice… daca erai de caracter, intorceai si celalalt obraz. Stai insa linistit ca te rezolva dom Florin , in sensul financiar vreau sa zic…. Hai pa !

Leave a Reply