BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

SOC! O judecatoare de la tribunal a fost batuta cu bestialitate de un politist, insa nu depus plangere impotriva agresorului. VEZI motivul iertarii

O judecatoare de la tribunal a ajuns, miercuri seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Tg-Jiu cu multiple escoriatii, acuzand dureri in mai multe zone ale corpului, diagnosticul medicilor fiind cel de traumatism craniofacial.

Stroe Angela Elena, fosta Tabacu, judecator in cadrul Sectiei Civile a Tribunalului Gorj, a declarat ca fost batuta cu bestialitate de sotul sau, ofiter in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj, insa nu doreste sa depuna plangere penala.

Este posibil ca magistrul, aflat la a treia casnicie, sa-i mai dea o sansa partenerului de viata, in conditiile in care nunta cu politistul a avut loc, recent, in luna aprilie.

Marius Stroe, ofiter in cadrul Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice al IPJ Gorj, nu este la primul incident violent, spun surse din politie, in urma cu cativa ani, din acelasi motiv, fiind parasit de femeia cu care urma sa se casatoreasca.

Este un politist destul de controversat, colegii sai speculand faptul ca, in trecut, o firma a familiei sale a derulat contracte cu fostele complexuri energetice de la Turceni si Rovinari, iar in prezent societatea ar avea in atributii activitatea CEO. Este de asteptat ca sefii IPJ Gorj sa dispuna luarea unor masuri disciplinare impotriva ofiterului bataus, lucru care, pana in prezent, nu a fost anuntat public. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: