O noua fotografie cu Liviu Dragnea si Statul Paralel! Fostul premier Victor Ponta atrage atentia ca PSD trebuie sa ia mansa unui “pilot nebun si disperat, gata sa distruga tot”

O noua fotografie in care liderul PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de principalii reprezentanti ai asa-zisului stat paralel, Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si George Maior, fostul sef al SRI, a fost publicata, astazi, de Victor Ponta.


Potrivit unor surse, fotografia a fost facuta la K2, unul dintre sediile de protocol ale SRI din Bucuresti.

In acest context, fostul premier Victor Ponta atrage atentia membrilor CEX  care, maine, raman alaturi de Liviu Dragnea, sa nu mai invoce scuze false.

“Pt membrii CEX al PSD – pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca sa-si apere colegii! Mereu si-a urmarit interesul personal, indiferent de interesul celorlalti!

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu, Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla – este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat, gata sa distruga tot!”.

Acest demers al fostului premier pare sa sustina si dezvaluirea senatorului Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei, care, in urma cu doua zile, a spus ca Liviu Dragnea ar fi luat ani grei de puscarie in Dosarul Referendumului daca nu era sustinut de statul paralel.

“A  fost condamnat cu suspendare in dosarul Referendumului pentru ca a fost plina de bunavointa Kovesi. Procurorii n-au pus toata grozavia furtului de la referendum in dosare. Dragnea trebuia sa ia ani grei de puscarie, dar a avut un tratament preferential”. (Mara Ion)

Leave a Reply