Avocatii din Timis, mai bine pregatiti decat colegii lor din Bucuresti! O intrecere organizata de Ziua Baroului Bucuresti, castigata de banateni

Echipa reprezentativa a Baroului Timis care a participat la competitia sportiva organizata cu prilejul Zilelor Baroului Bucuresti, in 21 si 22 septembrie, s-a dovedit a fi extrem de bine pregatita si, dupa cateva victorii de rasunet in confruntarea cu alte barouri din tara, a reusit sa aduca trofeul pus in joc la Timisoara.


In ciuda faptului ca Baroul Bucuresti are peste 9000 de membri, adica aproape jumatate din numarul avocatilor din toata tara, nu a resusit sa gaseasca o formula de echipa cu care sa-i invinga pe baietii din Timisoara, atent selectionati din efectivul de 800 de membri ai Baroului Timis, care au fost condusi in teren de fostul junior de la Poli Timisoara, Calin Bot, iar de pe margine de impunatorul decan si antrenor, Sergiu Stanila.

In acest context, se poate spune ca avocatii timisoreni au reusit sa razbune, oarecum, ani si ani de umilinta fotbalistica la care a fost supusa Poli Timisoara de catre echipele departamentale din Bucuresti si, mai nou, si din imprejurimile Capitalei.

La competia de fotbal pentru avocati “Cupa Ziua Baroului Bucuresti” au participat echipele barourilor din Alba, Arges, Constanta, Dolj, Ilfov, Suceava, Timis si Bucuresti, compania internationala de avocatura de business CMS Cameron McKenna, dar si Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor.

Turneul de fotbal a fost integrat in cadrul activitatilor de celebrare a Baroului Bucuresti. Felicitam reprezentativa Baroului Timis si avem convingerea ca acest succes va contribui, in cadrul Consiliului Baroului, la deblocarea resurselor financiare necesare in cazul deplasarilor la turneele fotbalistice pentru avocati… (G.I.)

Leave a Reply