BREAKING NEWS! Hotelul Roma din Timisoara, care este situat in zona Complexului Studentesc si apartine unui important avocat si cadru universitar, a fost distrus partial, joi noapte, de un incendiu devastator     Autorizatia de securitate la incendiu a hotelului Roma apare ca emisa in 2001, insa, in urma cu doi ani, pompierii de la ISU Banat a aplicat o amenda pentru nereguli care vulnerabilizau cladirea     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, pentru 25 octombrie, Ziua Portilor Deschis, cand orice persoana poate vizita institutia fara riscul de a fi retinuta     Fostul sef al ANAF, aradeanul Sorin Blejnar, condamnat la 6 ani de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, instanta mentinand si sechestrul pe bunuri de aproape 3 milioane de euro    Sorin Grindeanu a anuntat, intr-o conferinta de presa tinuta la Timisoara, ca are un salariu de "doar" 8.000 de lei pe luna si ca, pentru un asemenea venit, abia si-a convins sotia sa-l lase la Bucuresti    Procurorii DNA Timisoara au inceput urmarirea penala in dosarul in care SC Aeroportul Caransebes SA este suspectat ca a incasat subventii ilegale de la APIA

Patronul firmei care asigura paza unui club de fite din Timisoara, condamnat la 1 an de inchisoare! Judecatorii l-au pedepsit pentru ca a salvat o tanara din mainile unui politist violent

Trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara pentru purtare abuziva, dupa ce a salvat o tanara din mainile unui politist violent, Alin Ursu, patronul firmei de paza si protectie care asigura paza clubului Heaven din Timisoara, a fost condamnat la un an de inchisoare si despagubirea “victimei” cu suma de 5.000 de euro.

Curtea de Apel Timisoara a decis ca bodyguardul a exagerat in momentul in care a intervenit pentru a o salva pe Daniela Coroiu, educatoare la o gradinita din Dumbravita, din mainile agentului de politie Daniel Brinzan, care tocmai incerca sa intre in gratiile fetei.

Disputa la sol dintre cei doi combatanti, care a avut loc intr-una din toaletele Clubului Heaven, a dus la ranirea politistului, care si-a scos un certificat medico-legal cu 35 de zile de ingrijiri medicale, dar si a bodyguardului, care a avut nevoie doar de 7 zile de ingrijiri medicale.

Ambii au depus plangeri la parchet, insa povestea politistului l-a impresionat mult mai tare pe procurorul Alexandru Ceausu, care a decis sa-l trimita in judecata pe salvator, aflat in plina exercitare a atributiilor contractuale, sub acuzatia de purtare abuziva, dar si a tinerei educatoare, pentru marturie mincinoasa.

In prima instanta, judecatoarea Anita Balaban a decis condamnarea celor doi, salvator si potentiala victima, la cate un an de inchisoare cu suspendare, respectiv amanarea executarii pedepsei, totodata obligandu-l pe Alin Ursu la plata unor despagubiri in valoare de 5.000 de euro.

“Ce trebuie sa inteleaga un agent de paza din aceasta sentinta? Dupa cum a sustinut procurorul in timpul urmaririi penale, va trebui sa lase ca violul sa se produca, altfel fapta agresorului nu va putea fi dovedita si pedepsita”, a comentat bodyguardul sentinta Judecatoriei Timisoara.

In ciuda asteptarilor sale, mai cu seama ca a fost aparat de maestrul in arta Penalului, Viorel Pasca, Curtea de Apel Timisoara a mentinut hotararea instantei de fond: Alin Ursu – 1 an de inchisoare cu suspendare si plata a 5.000 de euro, Daniela Coroiu – 1 an de inchisoare, cu amanarea executarii pedepsei pe o perioada de doi ani.

Desi aceasta decizie este definitiva, nu este exclus ca Alin Ursu sa mearga mai departe, pe calea recursului in casatie, in conditiile in care salvarea unei tinere de la viol nu poate intra in categoria infractiunilor de serviciu… (Vlad Enciu)

One Response to Patronul firmei care asigura paza unui club de fite din Timisoara, condamnat la 1 an de inchisoare! Judecatorii l-au pedepsit pentru ca a salvat o tanara din mainile unui politist violent

  1. Helmuth says:

    Situatia completului condus de Frau Balaban este abuziva..Cercetati domnule ziarist si vet observa ca Frau Judecator a fost colega atat de birou cat si de Parchet cu procurorul de caz..Indolenta, coruptia si nesimtirea sunt atributul noilor condicatori de la Parchetul Timisoara, Ps.Bine ar fi ca stenogramele SRI din anul 2009 sa fie puse publicitatii unde se vor remarca interesele devalizarii padurilor din judetul Caras Severin se va observa cui ii plavea lemnul de ” cires” .Insa pana atunci traiasca noii sefi..Pentru Seful Lolescu este un reminder intalnirile de la hotelul” Rogue” poate va explica acesta cum se servea cafeaua in acele vremuri, !!! Cercetati si veti primi premiul scriitorilor romani..

Leave a Reply

%d bloggers like this: