BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Tragedie in Timis! Patru persoane au decedat, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de tren la o trecere de cale ferata

Circulatia feroviara a fost blocata, marti dimineata, la periferia municipiului Lugoj, in urma unui teribil accident de circulatie. Un autoturism a fost surprins pe calea ferata de un tren marfar care circula din directia Lugoj catre Caransebes, iar in urma impactului distrugator, atat pentru sofer, cat si trei pasageri care se aflau in masina nu au mai avut nicio sansa de supravietuire.

Potrivit martorilor, este posibil ca barbatul aflat la volan sa nu fi observat semnalele acustice si luminoase, care erau in functiune la trecerea de cale ferata, sau, din cauza soarelui, sa nu fi vazut luminile de avertizare.

Masina in care se aflau cei patru oameni a fost distrusa in proportie de 90% in urma impactului, trei din cele patru persoane fiind azvarlite din autoturism.

Trenul marfar circula din directia Lugoj spre Caransebes si era incarcat cu izopretan. In urma verificarilor s-a stabilit ca persoanele decedate, trei femei si un barbat, sunt din localitatea Pietroasa Mare, aflata la 10 km de Lugoj si, cel mai probabil, mergeau la un targ de vechituri in Lugoj.

“Garnitura este incarcata cu izopentan, un lichid extrem de inflamabil. Trei femei si un barbat sunt decedati. Mecanicul locomotivei nu are probleme medicale”, au precizat reprezentantii ISU Timis. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: