BREAKING NEWS! Hotelul Roma din Timisoara, care este situat in zona Complexului Studentesc si apartine unui important avocat si cadru universitar, a fost distrus partial, joi noapte, de un incendiu devastator     Autorizatia de securitate la incendiu a hotelului Roma apare ca emisa in 2001, insa, in urma cu doi ani, pompierii de la ISU Banat a aplicat o amenda pentru nereguli care vulnerabilizau cladirea     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, pentru 25 octombrie, Ziua Portilor Deschis, cand orice persoana poate vizita institutia fara riscul de a fi retinuta     Fostul sef al ANAF, aradeanul Sorin Blejnar, condamnat la 6 ani de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, instanta mentinand si sechestrul pe bunuri de aproape 3 milioane de euro    Sorin Grindeanu a anuntat, intr-o conferinta de presa tinuta la Timisoara, ca are un salariu de "doar" 8.000 de lei pe luna si ca, pentru un asemenea venit, abia si-a convins sotia sa-l lase la Bucuresti    Procurorii DNA Timisoara au inceput urmarirea penala in dosarul in care SC Aeroportul Caransebes SA este suspectat ca a incasat subventii ilegale de la APIA

Tragedie in Timis! Patru persoane au decedat, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de tren la o trecere de cale ferata

Circulatia feroviara a fost blocata, marti dimineata, la periferia municipiului Lugoj, in urma unui teribil accident de circulatie. Un autoturism a fost surprins pe calea ferata de un tren marfar care circula din directia Lugoj catre Caransebes, iar in urma impactului distrugator, atat pentru sofer, cat si trei pasageri care se aflau in masina nu au mai avut nicio sansa de supravietuire.

Potrivit martorilor, este posibil ca barbatul aflat la volan sa nu fi observat semnalele acustice si luminoase, care erau in functiune la trecerea de cale ferata, sau, din cauza soarelui, sa nu fi vazut luminile de avertizare.

Masina in care se aflau cei patru oameni a fost distrusa in proportie de 90% in urma impactului, trei din cele patru persoane fiind azvarlite din autoturism.

Trenul marfar circula din directia Lugoj spre Caransebes si era incarcat cu izopretan. In urma verificarilor s-a stabilit ca persoanele decedate, trei femei si un barbat, sunt din localitatea Pietroasa Mare, aflata la 10 km de Lugoj si, cel mai probabil, mergeau la un targ de vechituri in Lugoj.

“Garnitura este incarcata cu izopentan, un lichid extrem de inflamabil. Trei femei si un barbat sunt decedati. Mecanicul locomotivei nu are probleme medicale”, au precizat reprezentantii ISU Timis. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: