BREAKING NEWS! Primarul municipiului Resita, Ioan Popa, a anuntat ca intentioneaza sa faca demersurile cuvenite pentru ca orasul pe care il conduce sa intre in Alianta Vestului     O masina de filaj a Politiei de Frontiera Timisoara a fost distrasa cu rangile de doi indivizi, langa Giarmata, in timpul unei operatiuni de supraveghere a unor contrabandisti de tigari     Depatatul Luminita Jivan, unul dintre sustinatorii ferventi ai liderului PSD Liviu Dragnea, va prelua conducerea interimara a filialei social-democrate din Caras-Severin, dupa demsiia lui Ioan Mocioalca     Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a anuntat Parchetul General ca nu se poate prezenta la audierile programate luni, din cauza unor probleme de sanatate    Persoane necunoscute au spart, in weekend, cinci autoturisme parcate in zona Sectiei 3 Politie Timisoara, respectiv strazile Luceafarul, Intrarea Clopotului si Aleea Vegetatiei    Surse din PSD au dezvaluit ca alti trei parlamentari urmeaza sa paraseasca partidul si sa se inscrie in formatiunea lui Victor Ponta

SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

Europarlamentarul Maria Grapini a avut o reactie neasteptata dupa anuntarea rezultatelor referendumului pentru redefinirea familiei, in conditiile in care plebiscitul nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi validat.

Fosta patroana a fabricii de pasmanterie, bretele si lenjerie intima, Pasmatex Timisoara, anunta ca, in toate actele sale filantropice viitoare, va introduce o regula cenzitara. Nu va mai da bani decat in proiectele in care se va impune regula ca beneficiarii sa aiba pe buletin stampila de prezenta la vot.   

„Referendumul a fost ca un dus rece! Cel putin pentru mine dar cred ca si pentru alti romani. Am plecat la Bruxelles cu sufletul greu dar si cu o decizie! De zeci de ani fac proiecte sociale, culturale, educationale. Am cheltuit bani cu drag, cu sentimentul ca ajut comunitatea, societatea!

Voi continua, dar voi introduce un criteriu: stampila de pe buletin! Voi investi doar in romanii care inteleg sa respecte regulile democratiei, drepturile, dar si responsabilitatile constitutionale! Stiu ca vor exista persoane care ma vor critica, unii vor spune ca e santaj!

Nu este asa! Daca investesti din banii personali, criteriile le alegi tu! Eu vreau sa mai sper ca vom avea o Romanie mai buna! Dar pentru asta avem nevoie de educatie civica si democratica! Sa fim critici, dar si implicati! Sa cerem, dar sa si facem!

Nu trebuie sa ne imbolnavim de lehamite si nici nu putem sa plecam toti din tara!”, a scris Maria Gapini, pe Facebook. (M.I.)

 

One Response to SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

  1. Cornel says:

    Vai de mama ei de handicapata. Sa isi dea ei insesi de pomana.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired.
%d bloggers like this: