BREAKING NEWS! Parlamentul European a prezentat o estimare privind intentiile de vot ale romanilor pentru scrutinul din luna mai 2019, in care PMP apare cu doua mandate, la fel ca PLUS si UDMR     Lucian Boncu a comis un accident rutier, in timpul unei manevre de marsarier efectuata pe o strada din Giroc, in urma caruia o batrana de 73 de ani a fost grav ranita     Primaria Timisoara este interesata sa cumpere cladirea ultracentrala in care a functionat BancPost, pe care proprietarul solicita 3,3 milioane de euro sau sa-l inchirieze pentru 33.573 euro/luna     Medicul de origine siriana Al Baari Kamal este mentionat in rechizitoriul camatarilor care au actionat in Timisoara, avand rolul de a truca licitatiile imobilelor partilor vatamate, care erau achizitionate la 25% din valoare     Un barbat de 36 de ani detine, de duminica dimineata, recordul betiei la volan din Timis, fiind prins de politisti pe o strada din Jimbolia cu o alcoolemie in sange de 3,3 mg/l     Doliu printre fanii muzicii sarbesti din Banat: celebrul cantaret Saban Saulic a decedat in urma unui cumplit accident rutier produs pe o autostrada din Germania

SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

Europarlamentarul Maria Grapini a avut o reactie neasteptata dupa anuntarea rezultatelor referendumului pentru redefinirea familiei, in conditiile in care plebiscitul nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi validat.

Fosta patroana a fabricii de pasmanterie, bretele si lenjerie intima, Pasmatex Timisoara, anunta ca, in toate actele sale filantropice viitoare, va introduce o regula cenzitara. Nu va mai da bani decat in proiectele in care se va impune regula ca beneficiarii sa aiba pe buletin stampila de prezenta la vot.   

„Referendumul a fost ca un dus rece! Cel putin pentru mine dar cred ca si pentru alti romani. Am plecat la Bruxelles cu sufletul greu dar si cu o decizie! De zeci de ani fac proiecte sociale, culturale, educationale. Am cheltuit bani cu drag, cu sentimentul ca ajut comunitatea, societatea!

Voi continua, dar voi introduce un criteriu: stampila de pe buletin! Voi investi doar in romanii care inteleg sa respecte regulile democratiei, drepturile, dar si responsabilitatile constitutionale! Stiu ca vor exista persoane care ma vor critica, unii vor spune ca e santaj!

Nu este asa! Daca investesti din banii personali, criteriile le alegi tu! Eu vreau sa mai sper ca vom avea o Romanie mai buna! Dar pentru asta avem nevoie de educatie civica si democratica! Sa fim critici, dar si implicati! Sa cerem, dar sa si facem!

Nu trebuie sa ne imbolnavim de lehamite si nici nu putem sa plecam toti din tara!”, a scris Maria Gapini, pe Facebook. (M.I.)

 

One Response to SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

  1. Cornel says:

    Vai de mama ei de handicapata. Sa isi dea ei insesi de pomana.

Leave a Reply

%d bloggers like this: