BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

Europarlamentarul Maria Grapini a avut o reactie neasteptata dupa anuntarea rezultatelor referendumului pentru redefinirea familiei, in conditiile in care plebiscitul nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi validat.

Fosta patroana a fabricii de pasmanterie, bretele si lenjerie intima, Pasmatex Timisoara, anunta ca, in toate actele sale filantropice viitoare, va introduce o regula cenzitara. Nu va mai da bani decat in proiectele in care se va impune regula ca beneficiarii sa aiba pe buletin stampila de prezenta la vot.   

„Referendumul a fost ca un dus rece! Cel putin pentru mine dar cred ca si pentru alti romani. Am plecat la Bruxelles cu sufletul greu dar si cu o decizie! De zeci de ani fac proiecte sociale, culturale, educationale. Am cheltuit bani cu drag, cu sentimentul ca ajut comunitatea, societatea!

Voi continua, dar voi introduce un criteriu: stampila de pe buletin! Voi investi doar in romanii care inteleg sa respecte regulile democratiei, drepturile, dar si responsabilitatile constitutionale! Stiu ca vor exista persoane care ma vor critica, unii vor spune ca e santaj!

Nu este asa! Daca investesti din banii personali, criteriile le alegi tu! Eu vreau sa mai sper ca vom avea o Romanie mai buna! Dar pentru asta avem nevoie de educatie civica si democratica! Sa fim critici, dar si implicati! Sa cerem, dar sa si facem!

Nu trebuie sa ne imbolnavim de lehamite si nici nu putem sa plecam toti din tara!”, a scris Maria Gapini, pe Facebook. (M.I.)

 

One Response to SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

  1. Cornel says:

    Vai de mama ei de handicapata. Sa isi dea ei insesi de pomana.

Leave a Reply

%d bloggers like this: