BREAKING NEWS! Hotelul Roma din Timisoara, care este situat in zona Complexului Studentesc si apartine unui important avocat si cadru universitar, a fost distrus partial, joi noapte, de un incendiu devastator     Autorizatia de securitate la incendiu a hotelului Roma apare ca emisa in 2001, insa, in urma cu doi ani, pompierii de la ISU Banat a aplicat o amenda pentru nereguli care vulnerabilizau cladirea     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, pentru 25 octombrie, Ziua Portilor Deschis, cand orice persoana poate vizita institutia fara riscul de a fi retinuta     Fostul sef al ANAF, aradeanul Sorin Blejnar, condamnat la 6 ani de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, instanta mentinand si sechestrul pe bunuri de aproape 3 milioane de euro    Sorin Grindeanu a anuntat, intr-o conferinta de presa tinuta la Timisoara, ca are un salariu de "doar" 8.000 de lei pe luna si ca, pentru un asemenea venit, abia si-a convins sotia sa-l lase la Bucuresti    Procurorii DNA Timisoara au inceput urmarirea penala in dosarul in care SC Aeroportul Caransebes SA este suspectat ca a incasat subventii ilegale de la APIA

SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

Europarlamentarul Maria Grapini a avut o reactie neasteptata dupa anuntarea rezultatelor referendumului pentru redefinirea familiei, in conditiile in care plebiscitul nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi validat.

Fosta patroana a fabricii de pasmanterie, bretele si lenjerie intima, Pasmatex Timisoara, anunta ca, in toate actele sale filantropice viitoare, va introduce o regula cenzitara. Nu va mai da bani decat in proiectele in care se va impune regula ca beneficiarii sa aiba pe buletin stampila de prezenta la vot.   

„Referendumul a fost ca un dus rece! Cel putin pentru mine dar cred ca si pentru alti romani. Am plecat la Bruxelles cu sufletul greu dar si cu o decizie! De zeci de ani fac proiecte sociale, culturale, educationale. Am cheltuit bani cu drag, cu sentimentul ca ajut comunitatea, societatea!

Voi continua, dar voi introduce un criteriu: stampila de pe buletin! Voi investi doar in romanii care inteleg sa respecte regulile democratiei, drepturile, dar si responsabilitatile constitutionale! Stiu ca vor exista persoane care ma vor critica, unii vor spune ca e santaj!

Nu este asa! Daca investesti din banii personali, criteriile le alegi tu! Eu vreau sa mai sper ca vom avea o Romanie mai buna! Dar pentru asta avem nevoie de educatie civica si democratica! Sa fim critici, dar si implicati! Sa cerem, dar sa si facem!

Nu trebuie sa ne imbolnavim de lehamite si nici nu putem sa plecam toti din tara!”, a scris Maria Gapini, pe Facebook. (M.I.)

 

One Response to SUPARARE! Maria Grapini are sufletul greu si anunta deciza de a nu mai da “bani personali” decat romanilor care merg la vot. “Unii vor spune ca e santaj!”

  1. Cornel says:

    Vai de mama ei de handicapata. Sa isi dea ei insesi de pomana.

Leave a Reply

%d bloggers like this: