BREAKING NEWS! Procurorul timisorean Cristian Lazar a fost salvat de colegii din sistem, dupa ce, in 2001, a provocat un accident rutier in urma caruia o grefiera a decedat    Masina personala a unui politist din Arad a fost vandalizata de 3 tineri, ca razbunare pentru ca unul dintre ei a fost sanctionat in trafic     Ecaterina Andronescu revine in fruntea Ministerului Educatiei, dupa ce in vara era in razboi cu Liviu Dragnea si-i cerea sa se retraga din fruntea partidului    Primarul Nicolae Robu suspecteaza faptul ca implicarea sa in dosarul celor 1000 de imobile vandute ilegal in Timisoara este instrumentata de forte obscure care vor sa-l scoata din politica si din administratie    Mitica Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul drepturilor TV, asta dupa ce in prima instanta fusese condamnat la 7 ani de inchisoare    Procurorii l-au trimis in judecata pe tanarul din Timisoara, in varsta de 29 de ani, care si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, dupa care a incercat sa se sinucida intrand cu masina intr-un stalp de beton

BREAKING NEWS! Medic sef de la Spitalul Militar din Timisoara, saltat de procurorii DNA. Acesta a scos la pensie mai multi angajati ai M.A.I. sub pretextul ca sunt bolnavi

Medicul Eugen Posiar, seful sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Militar de Urgenta din Timisoara, care este angajat ca si personal civil contractual, a fost saltat de procurorii DNA, in urma unei operatiuni desfasurate ca la manual.

Conform unor surse judiciare, acesta este acuzat de faptul ca a primit mita pentru a aviza pensionarea anticipata a mai multor angajati ai MAI, pompieri, jandarmi sau angajati ai penitenciarelor, sub pretextul unor boli care nu le mai permitea continuarea activitatii.

Eugen Posiar facea parte din comisia de expertiza medico-militara a Spitalului Militar Timisoara si, in aceasta pozitie, a cazut capcana politistilor de la DGA Timis. Acesta a primit 500 de euro de la un investigator sub acoperire, cu promisiunea ca va interveni pentru rezolvarea favorabila a dosarului sau de pensionare.

Imediat dupa ce l-au retinut, anchetatorii i-au perchezitionat biroul si locuinta, iar conform pressalert, in timpul perchezitiei la vila medicului, anchetatorii au descoperit intr-un seif peste 150.000 de euro. La aceasta ora, medicul este audiat la sediul DNA Timisoara. (V.E.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: