BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

BREAKING NEWS! Medic sef de la Spitalul Militar din Timisoara, saltat de procurorii DNA. Acesta a scos la pensie mai multi angajati ai M.A.I. sub pretextul ca sunt bolnavi

Medicul Eugen Posiar, seful sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Militar de Urgenta din Timisoara, care este angajat ca si personal civil contractual, a fost saltat de procurorii DNA, in urma unei operatiuni desfasurate ca la manual.

Conform unor surse judiciare, acesta este acuzat de faptul ca a primit mita pentru a aviza pensionarea anticipata a mai multor angajati ai MAI, pompieri, jandarmi sau angajati ai penitenciarelor, sub pretextul unor boli care nu le mai permitea continuarea activitatii.

Eugen Posiar facea parte din comisia de expertiza medico-militara a Spitalului Militar Timisoara si, in aceasta pozitie, a cazut capcana politistilor de la DGA Timis. Acesta a primit 500 de euro de la un investigator sub acoperire, cu promisiunea ca va interveni pentru rezolvarea favorabila a dosarului sau de pensionare.

Imediat dupa ce l-au retinut, anchetatorii i-au perchezitionat biroul si locuinta, iar conform pressalert, in timpul perchezitiei la vila medicului, anchetatorii au descoperit intr-un seif peste 150.000 de euro. La aceasta ora, medicul este audiat la sediul DNA Timisoara. (V.E.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: