INCREDIBIL! Un jucator de la ACS Poli Timisoara a fost prins ca pariaza impotriva propriei echipe. “Conduceam cu 2-1 si pur si simplu se dadeau la o parte ca dversarul sa dea gol”, a dezvaluit antrenorul Stefan Nanu

Scandal de proportii in tabara ACS Poli Timisoara, chiar inaintea meciului din campionat cu U Cluj, dupa ce oficialii echipei au descoperit unul dintre factorii care mentin echipa in coada clasamentului, desi are un lot mult peste alte echipe din liga secunda.


Unul dintre jucatorii de baza ai echipei banatene, mijlocasul Cristi Padurariu, 21 de ani, joaca atat in teren, cat si la casele de pariuri, unde, deseori, mizeaza sume importante pe infrangerea propriei echipe.

Informatia exploziva a fost prezentata in exclusivitate in emisiunea GSP LIVE, unde si presedintele banatenilor Radu Birlica a confirmat si a spus ca jucatorul a pus pariuri si impotriva propriei echipe, iar acest lucur ar explica, in parte,

Pentru mine a fost o dezamagire pentru ca atunci cand am venit la Poli Timisoara am simtit ca ceva nu e in regula. Scorurile erau prea mari, luam goluri prea usor. Conduceam cu 2-1 si pur si simplu se dadeau la o parte sa dea gol si se termina 4-2. La meciul cu UTA am simtit acelasi lucru (n.r. UTA a invins cu 2-1 pe 12 septembrie).

Dupa acest meci, am mers undeva sa mananc si m-am intalnit cu un domn care mi-a spus ca avem jucatori care joaca la pariuri. Mi-a zis ca atunci unul chiar pariase. Mi-a dat imaginile video si am vazut. Eu am mai dat numele si altor jucatori, dar din pacate nu avem probe. Dar cred ca inca exista astfel de jucatori la noi”, a dezvaluit antrenorul Stefan Nanu.

Radu Birlica, presedintele clubului, a dat asigurari ca salariile sunt la zi, desi clubul are datorii de milioane de euro. Recent a inceput procedura de insolventa si se spera intr-un plan de reorganizare miraculos.

In sezonul trecut, Padurariu a fost imprumutat la formatia de Liga a III-a CSM Lugoj. ACS Poli Timisoara este pe locul 19, din 20 de echipe, cu doar 5 puncte din 13 etape si un golaveraj de 12-30, iar in aceasta seara va juca in deplasare cu U Cluj. (Carla Radulescu)

Leave a Reply