BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

ROCADA! Sef nou la Politia Rutiera Timis. Comisarul sef Florin Turnagiu are misiunea de a opri valul de accidente rutiere de pe soselele judetului

Valul de accidente rutiere produse, in ultima perioada, pe soselele din Timis, care a culminat cu carnagiul din 9 octombrie, de la Lugoj, cand un Volkswagen in care se aflau patru tineri a fost spulberata de un marfar, a determinat conducerea IPJ Timis sa dispuna o serie de masuri de extrema urgenta.

Presat de statisticile tot mai negre si de sefii din cadrul IGPR, inspectorul sef Alin Petecel a decis sa faca o schimbare la varful Serviciului Politiei Rutiere, in speranta ca un alt stil de lucru, bazat mai mult pe preventie, va scoate Timisul din topul national al accidentelor rutiere.

Astfel, in urma cu cateva zile, la sefia Politiei Rutiere a fost numit, cu delegatie, comisarul sef Florin Turnagiu (foto), in timp ce comisarul sef Petru Rumega a fost trecut pe functia ramasa vacanta, in fruntea Serviciului Ordine Publica. 

Aceasta rocada de ofiteri a fost influentata de rezultatele bune obtinute de Florin Turnagiu in toate functiile pe care le-a ocupat in ultimii ani, inclusiv in cea de inspector sef adjunct la IPJ Timis.

“Nu stiu ce ar putea face pentru a opri valul de accidente de pe sosele, deoarece problema nu este la politistii care supravegheaza traficul rutier, ci la atitudinea conducatorilor auto, care, deseori, nu respecta semnificatia indicatoarelor sau a semnalizarilor si-si asuma riscuri mortale. Nu putem umple soselele din Timis cu calmatoare, pentru a-i forta pe soferii teribilisti sa reduca viteza, iar pentru a face preventie este nevoie de cadre suplimentare. Din cate am inteles, Politia Romana are un deficit de personal de peste 20.000 de oameni”, ne-a declarat un ofiter rutierist din cadrul IPJ Timis.

Ca un semn ca schimbarea sefilor nu a adus si respectarea regulilor de circulatie pe sosele, miercuri dimineata, soferul unei ambulante a lovit in plin un sens giratoriu de langa Remetea Mare, intrucat nu a adaptat viteza la conditiile de drum. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: