BREAKING NEWS! Motiunea de cenzura depusa de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, care are nevoie de 233 de voturi pentru a fi adoptata, va fi dezbatuta si votata, astazi, in Parlament. "Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei!", a declarat premierul PSD     Noi dezvaluiri in cazul vilelor ilegale construite de copiii primarului Nicolae Robu: documentele pentru autorizare au fost inregistrate de angajatii Primariei Timisoara "la insistente", fara ca dosarul sa continua 9 avize obligatorii    Procurorii Adina Florea, Sorin Iasinovschi si Bogdan Pirlog, candidatii pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, sustin, astazi, interviurile in fata comisiei CSM     Cod galben de inundatii pentru judetele Timis si Caras-Severin valabil pentru astazi, intre orele 8,30 – 15    Ilie Lazarescu, primarul comunei Cornea, din judetul Caras-Severin, gasit incompatibil de inspectorii ANI    Nationala Romaniei U21 debuteaza, astazi, de la 19,30, la Campionatul European de Fotbal, intr-un meci contra Croatiei

Mortul VIU! Un barbat declarat mort la cererea Politiei Arad s-a adresat instantei pentru a se constata ca este viu si a fi repus in drepturile civile

Un barbat in varsta de 70 de ani, din comuna Valu lui Traian, judetul Constanta, a fost declarat mort de autoritatile de stare civila din Arad, desi acesta spune ca nu a mai ajuns in vestul tarii de peste 40 de ani.

Pentru a putea beneficia, in continuare, de pensie, constanteanul trebuie sa apeleze la instanta de judecata si sa dovedeasca faptul ca este viu.

Serviciul Stare Civila din cadrul Primariei Municipiului Arad a intocmit actul de deces pe numele lui Ion Faraon ca urmare a solicitarii lucratorilor Politiei Municipiului Arad, dupa ce acestia au constatat ca o persoana care a murit intr-o cladire dezafectata din oras, este, conform datelor furnizate de un martor, „numitul Faraon Ion”.

„Datele de identificare din actul de deces au fost preluate din procesul verbal emis de organele de cercetare penala din cadrul Politiei Municipiului Arad. Reprezentantii Serviciului de Stare Civila din cadrul Primariei Municipiului Arad nu au competente in stabilirea identitatii persoanelor decedate pe teritoriul municipiului Arad, care nu poseda acte de identitate si au obligatia sa intocmeasca actul de deces in baza documentelor furnizate de organele de ancheta”, a precizat Primaria Arad. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: