BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

Mortul VIU! Un barbat declarat mort la cererea Politiei Arad s-a adresat instantei pentru a se constata ca este viu si a fi repus in drepturile civile

Un barbat in varsta de 70 de ani, din comuna Valu lui Traian, judetul Constanta, a fost declarat mort de autoritatile de stare civila din Arad, desi acesta spune ca nu a mai ajuns in vestul tarii de peste 40 de ani.

Pentru a putea beneficia, in continuare, de pensie, constanteanul trebuie sa apeleze la instanta de judecata si sa dovedeasca faptul ca este viu.

Serviciul Stare Civila din cadrul Primariei Municipiului Arad a intocmit actul de deces pe numele lui Ion Faraon ca urmare a solicitarii lucratorilor Politiei Municipiului Arad, dupa ce acestia au constatat ca o persoana care a murit intr-o cladire dezafectata din oras, este, conform datelor furnizate de un martor, „numitul Faraon Ion”.

„Datele de identificare din actul de deces au fost preluate din procesul verbal emis de organele de cercetare penala din cadrul Politiei Municipiului Arad. Reprezentantii Serviciului de Stare Civila din cadrul Primariei Municipiului Arad nu au competente in stabilirea identitatii persoanelor decedate pe teritoriul municipiului Arad, care nu poseda acte de identitate si au obligatia sa intocmeasca actul de deces in baza documentelor furnizate de organele de ancheta”, a precizat Primaria Arad. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: