BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Mortul VIU! Un barbat declarat mort la cererea Politiei Arad s-a adresat instantei pentru a se constata ca este viu si a fi repus in drepturile civile

Un barbat in varsta de 70 de ani, din comuna Valu lui Traian, judetul Constanta, a fost declarat mort de autoritatile de stare civila din Arad, desi acesta spune ca nu a mai ajuns in vestul tarii de peste 40 de ani.

Pentru a putea beneficia, in continuare, de pensie, constanteanul trebuie sa apeleze la instanta de judecata si sa dovedeasca faptul ca este viu.

Serviciul Stare Civila din cadrul Primariei Municipiului Arad a intocmit actul de deces pe numele lui Ion Faraon ca urmare a solicitarii lucratorilor Politiei Municipiului Arad, dupa ce acestia au constatat ca o persoana care a murit intr-o cladire dezafectata din oras, este, conform datelor furnizate de un martor, „numitul Faraon Ion”.

„Datele de identificare din actul de deces au fost preluate din procesul verbal emis de organele de cercetare penala din cadrul Politiei Municipiului Arad. Reprezentantii Serviciului de Stare Civila din cadrul Primariei Municipiului Arad nu au competente in stabilirea identitatii persoanelor decedate pe teritoriul municipiului Arad, care nu poseda acte de identitate si au obligatia sa intocmeasca actul de deces in baza documentelor furnizate de organele de ancheta”, a precizat Primaria Arad. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: