BREAKING NEWS! Politistii din Timisoara au demarat cercetarile intr-un caz atipic de furt, in care sunt implicati doi tineri, posibil sot si sotie, care intra in casele "victimelor" ca reprezentanti ai unei firme de curatenie    Politia Locala Timisoara a aplicat, luna trecuta, peste 2.200 de amenzi soferilor care au parcat ilegal pe strazile orasului, dar au ridicat si 133 de masini lasate pe pistele de biciclete sau in statiile STPT    Trei tineri drogati, care injurau trecatorii, in Piata Victoriei, din Timisoara, amendati de politistii locali    Clanul Carpaci, din Timisoara, a scos la vanzare un imobil aflat in patrimoniul cultural al orasului, compus din 7 apartamente si alte spatii cu alta destinatie, la pretul de 255.000 de euro    Autoritatile turistice din Zrenjanin au promovat la Timisoara un eveniment care va avea loc, in perioada 26 august - 1 septembrie, in tara vecina: Zilele Berii, unde va putea fi vazuta "la lucru" si celebra Lepa Brena    Gheorghe Lapadat, directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM, din nou la Timisoara, la un eveniment organizat de Camera de Comert, pentru promovarea facilitatilor ce pot fi accesate de intreprinzatori

VIDEO! Transport clandestin cu peste un milion de tigari de contrabanda, interceptat de politistii de frontiera langa Timisoara

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni specifice desfasurata in zona de competenta, 1.200.000 de tigarete (60.000 pachete) de contrabanda, in valoare de aproximativ 600.000 de lei.

In data de 12.11.2018, ora 4,30, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au desfasurat activitati specifice in zona de competenta, ocazie cu care a fost oprit in trafic pentru control, in apropierea municipiului Timisoara, un automarfar marca Mercedes, inmatriculat in judetul Suceava.

Existand suspiciuni cu privire la operatiunea de transport efectuata, soferul, un barbat in varsta de 56 de ani, si mijlocul de transport au fost dusi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara pentru efectuarea de verificari.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra camionului, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de tigarete (60.000 pachete) de contrabanda.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul institutiei.

Cercetarile continua, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: