BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

VIDEO! Transport clandestin cu peste un milion de tigari de contrabanda, interceptat de politistii de frontiera langa Timisoara

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni specifice desfasurata in zona de competenta, 1.200.000 de tigarete (60.000 pachete) de contrabanda, in valoare de aproximativ 600.000 de lei.

In data de 12.11.2018, ora 4,30, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au desfasurat activitati specifice in zona de competenta, ocazie cu care a fost oprit in trafic pentru control, in apropierea municipiului Timisoara, un automarfar marca Mercedes, inmatriculat in judetul Suceava.

Existand suspiciuni cu privire la operatiunea de transport efectuata, soferul, un barbat in varsta de 56 de ani, si mijlocul de transport au fost dusi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara pentru efectuarea de verificari.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra camionului, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de tigarete (60.000 pachete) de contrabanda.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul institutiei.

Cercetarile continua, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun. (I.P.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: