VIDEO! Transport clandestin cu peste un milion de tigari de contrabanda, interceptat de politistii de frontiera langa Timisoara

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni specifice desfasurata in zona de competenta, 1.200.000 de tigarete (60.000 pachete) de contrabanda, in valoare de aproximativ 600.000 de lei.


In data de 12.11.2018, ora 4,30, politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au desfasurat activitati specifice in zona de competenta, ocazie cu care a fost oprit in trafic pentru control, in apropierea municipiului Timisoara, un automarfar marca Mercedes, inmatriculat in judetul Suceava.

Existand suspiciuni cu privire la operatiunea de transport efectuata, soferul, un barbat in varsta de 56 de ani, si mijlocul de transport au fost dusi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara pentru efectuarea de verificari.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra camionului, politistii de frontiera au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de tigarete (60.000 pachete) de contrabanda.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul institutiei.

Cercetarile continua, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun. (I.P.)

 

Leave a Reply