Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

Cinci politisti locali au participat, in aceste zile, la un seminar de tehnici de autoaparare politieneasca si interventie Krav Maga, sustinut de expertul maghiar Attila Jonas, specialist in arte martiale.


Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Timis, IPA Regiunea 1 Timisoara si Clubul Sportiv Timpolis, din partea caruia a participat antrenorul de judo Gheorghe Farcas.

La acest curs, unde s-a pus un accent deosebit pe partea practica a exercitiilor de autoaparare, au exersat pe tatami atat politisti locali, cat si politisti din cadrul IPJ Timis.

La finalul antrenamentelor, cu totii au considerat extrem de utile tehnicile predate de expertul maghiar, care este si certificat ca instructor Krav Maga Civil si instructor Krav Maga Politie, apreciind ca le pot fi folositoare in activitatea de zi cu zi din teren, unde se confrunta cu situatii in care unele persoane pot deveni violente. 

“Politistii locali au mai participat la astfel de cursuri, existand permanent preocupare pentru perfectionarea profesionala in domeniul lor de activitate atat din punct de vedere teoretic, cat mai ales practic”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Politiei Locale, Daniela Seracin. (Vlad Enciu)

 

One thought on “Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

  1. Țuții nu a participat ? El trebuie să participe la sumo și la umplut burtile la fel ca si promotorul lui Nasss leul . Oare fac para para din leafa și pensia lu Țițu?

Leave a Reply