BREAKING NEWS! Astazi, in Sala Revolutiei a Palatului Administrativ, a fost semnat contractul de proiectare si executie a lucrarilor la Centura de Sud a Timisoarei     Primarul Nicolae Robu descrie la modul demagogic deszapezirea Timisoarei: "Cred ca ne-am descurcat mai bine decat multi. S-a intervenit prompt!"     Un barbat in varsta de 39 de ani, din Timisoara, s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la etajul IX al unui bloc de pe bulevardul Take Ionescu     Ministerul Mediului lanseaza, de maine, programul ”Rabla pentru electrocasnice”, prin care romanii vor primi vouchere pentru a inlocui electrocasnicele vechi    Conform bilantului organizatiei Reporteri fara frontiere, publicat marti, in 2018 au fost ucisi nu mai putin de 80 de ziaristi in intreaga lume    Scandal la Kanal D, dupa ce Beatrice Olaru a castigat Exatlon Romania, sezonul 2, in dauna banateanului Alin Andronic, care a simtit ca se trag sfori si a abandonat competitia

Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

Cinci politisti locali au participat, in aceste zile, la un seminar de tehnici de autoaparare politieneasca si interventie Krav Maga, sustinut de expertul maghiar Attila Jonas, specialist in arte martiale.

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Timis, IPA Regiunea 1 Timisoara si Clubul Sportiv Timpolis, din partea caruia a participat antrenorul de judo Gheorghe Farcas.

La acest curs, unde s-a pus un accent deosebit pe partea practica a exercitiilor de autoaparare, au exersat pe tatami atat politisti locali, cat si politisti din cadrul IPJ Timis.

La finalul antrenamentelor, cu totii au considerat extrem de utile tehnicile predate de expertul maghiar, care este si certificat ca instructor Krav Maga Civil si instructor Krav Maga Politie, apreciind ca le pot fi folositoare in activitatea de zi cu zi din teren, unde se confrunta cu situatii in care unele persoane pot deveni violente. 

“Politistii locali au mai participat la astfel de cursuri, existand permanent preocupare pentru perfectionarea profesionala in domeniul lor de activitate atat din punct de vedere teoretic, cat mai ales practic”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Politiei Locale, Daniela Seracin. (Vlad Enciu)

 

One Response to Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

  1. Dorel says:

    Țuții nu a participat ? El trebuie să participe la sumo și la umplut burtile la fel ca si promotorul lui Nasss leul . Oare fac para para din leafa și pensia lu Țițu?

Leave a Reply

%d bloggers like this: