BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

Cinci politisti locali au participat, in aceste zile, la un seminar de tehnici de autoaparare politieneasca si interventie Krav Maga, sustinut de expertul maghiar Attila Jonas, specialist in arte martiale.

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Timis, IPA Regiunea 1 Timisoara si Clubul Sportiv Timpolis, din partea caruia a participat antrenorul de judo Gheorghe Farcas.

La acest curs, unde s-a pus un accent deosebit pe partea practica a exercitiilor de autoaparare, au exersat pe tatami atat politisti locali, cat si politisti din cadrul IPJ Timis.

La finalul antrenamentelor, cu totii au considerat extrem de utile tehnicile predate de expertul maghiar, care este si certificat ca instructor Krav Maga Civil si instructor Krav Maga Politie, apreciind ca le pot fi folositoare in activitatea de zi cu zi din teren, unde se confrunta cu situatii in care unele persoane pot deveni violente. 

“Politistii locali au mai participat la astfel de cursuri, existand permanent preocupare pentru perfectionarea profesionala in domeniul lor de activitate atat din punct de vedere teoretic, cat mai ales practic”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Politiei Locale, Daniela Seracin. (Vlad Enciu)

 

One Response to Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

  1. Dorel says:

    Țuții nu a participat ? El trebuie să participe la sumo și la umplut burtile la fel ca si promotorul lui Nasss leul . Oare fac para para din leafa și pensia lu Țițu?

Leave a Reply

%d bloggers like this: