BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

Cinci politisti locali au participat, in aceste zile, la un seminar de tehnici de autoaparare politieneasca si interventie Krav Maga, sustinut de expertul maghiar Attila Jonas, specialist in arte martiale.

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Timis, IPA Regiunea 1 Timisoara si Clubul Sportiv Timpolis, din partea caruia a participat antrenorul de judo Gheorghe Farcas.

La acest curs, unde s-a pus un accent deosebit pe partea practica a exercitiilor de autoaparare, au exersat pe tatami atat politisti locali, cat si politisti din cadrul IPJ Timis.

La finalul antrenamentelor, cu totii au considerat extrem de utile tehnicile predate de expertul maghiar, care este si certificat ca instructor Krav Maga Civil si instructor Krav Maga Politie, apreciind ca le pot fi folositoare in activitatea de zi cu zi din teren, unde se confrunta cu situatii in care unele persoane pot deveni violente. 

“Politistii locali au mai participat la astfel de cursuri, existand permanent preocupare pentru perfectionarea profesionala in domeniul lor de activitate atat din punct de vedere teoretic, cat mai ales practic”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Politiei Locale, Daniela Seracin. (Vlad Enciu)

 

One Response to Politistii locali din Timisoara, trimisi la cursuri de karate! “Le sunt folositoare in situatiile in care unele persoane pot deveni violente”

  1. Dorel says:

    Țuții nu a participat ? El trebuie să participe la sumo și la umplut burtile la fel ca si promotorul lui Nasss leul . Oare fac para para din leafa și pensia lu Țițu?

Leave a Reply

%d bloggers like this: