BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

Tenismena Simona Halep, distinsa cu titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” de catre Universitatea de Vest din Timisoara

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” din partea Universitatii de Vest din Timisoara.

Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara a fost neincapatoare, vineri, la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” sportivei Simona Halep.

Simona Halep a fost primita cu aplauze de catre cei prezenti, iar la ceremonie a participat si fostul campion olimpic Mihai Covaliu.

Dupa ce i-a fost decernat titlul universitar, Simona Halep a primit de la rectorul UVT, Marilen Pirtea, un tablou realizat de caricaturistul timisorean, Stefan Popa Popa’s.

“Titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” este modalitatea prin care Universitatea de Vest din Timisoara recunoaste public meritele si contributiile majore la cresterea prestigiului Romaniei in lume”, se arata in mesajul Universitatii de Vest.

La finalul ceremoniei, Simona Halep le-a povestit tinerilor cum s-a motivat si a castigat primul sau titlu important, la junioare.

“O sa incerc sa imi controlez emotiile cat pot de bine. O astfel de ceremonie mi-e de trei ori mai greu sa vorbesc. Sunt foarte emotionanta si vreau sa va povestesc cele mai frumoase doua momente din cariera mea pana acum.

Acum 10 ani am castigat turneul de la Roland Garros de la juniori. Anul acesta mi-am indeplinit cel mai mare vis al meu: sa castig partida”, a spus Simona Halep. (C.R.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: