BREAKING NEWS! Astazi, in Sala Revolutiei a Palatului Administrativ, a fost semnat contractul de proiectare si executie a lucrarilor la Centura de Sud a Timisoarei     Primarul Nicolae Robu descrie la modul demagogic deszapezirea Timisoarei: "Cred ca ne-am descurcat mai bine decat multi. S-a intervenit prompt!"     Un barbat in varsta de 39 de ani, din Timisoara, s-a sinucis, aruncandu-se in gol de la etajul IX al unui bloc de pe bulevardul Take Ionescu     Ministerul Mediului lanseaza, de maine, programul ”Rabla pentru electrocasnice”, prin care romanii vor primi vouchere pentru a inlocui electrocasnicele vechi    Conform bilantului organizatiei Reporteri fara frontiere, publicat marti, in 2018 au fost ucisi nu mai putin de 80 de ziaristi in intreaga lume    Scandal la Kanal D, dupa ce Beatrice Olaru a castigat Exatlon Romania, sezonul 2, in dauna banateanului Alin Andronic, care a simtit ca se trag sfori si a abandonat competitia

Tenismena Simona Halep, distinsa cu titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” de catre Universitatea de Vest din Timisoara

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” din partea Universitatii de Vest din Timisoara.

Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara a fost neincapatoare, vineri, la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” sportivei Simona Halep.

Simona Halep a fost primita cu aplauze de catre cei prezenti, iar la ceremonie a participat si fostul campion olimpic Mihai Covaliu.

Dupa ce i-a fost decernat titlul universitar, Simona Halep a primit de la rectorul UVT, Marilen Pirtea, un tablou realizat de caricaturistul timisorean, Stefan Popa Popa’s.

“Titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” este modalitatea prin care Universitatea de Vest din Timisoara recunoaste public meritele si contributiile majore la cresterea prestigiului Romaniei in lume”, se arata in mesajul Universitatii de Vest.

La finalul ceremoniei, Simona Halep le-a povestit tinerilor cum s-a motivat si a castigat primul sau titlu important, la junioare.

“O sa incerc sa imi controlez emotiile cat pot de bine. O astfel de ceremonie mi-e de trei ori mai greu sa vorbesc. Sunt foarte emotionanta si vreau sa va povestesc cele mai frumoase doua momente din cariera mea pana acum.

Acum 10 ani am castigat turneul de la Roland Garros de la juniori. Anul acesta mi-am indeplinit cel mai mare vis al meu: sa castig partida”, a spus Simona Halep. (C.R.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: