CULISE! Cine este politistul din Oravita care si-a ucis concubina si apoi s-a sinucis si care este legatura lui cu Politia Transporturi Timisoara

Un politist de la Politia Transporturi si iubita lui au fost gasiti morti, joi dimineata, in casa lor Oravita, judetul Caras-Severin, iar criminalistii care au efectuat investigatiile la fata locului au descoperit indicii care contureaza faptul ca ar fi vorba despre o crima, urmata de sinucidere.


„Cadavrele celor doua persoane au fost gasite pe podea, in camere diferite”, au declarat politistii din Caras-Severin, care nu exclud ipoteza ca tinerii sa fi avut o cearta, care a degenerat. Dupa toate aparentele, ucigasul a folosit un cutit, intrucat avea arma lasata la birou, la iesirea din tura.

Cornel Hernea Cornel avea 37 de ani si lucra la Politia Transporturi Feroviare Oravita, care face parte din Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara, iar iubita sa, Marcela Givada, avea 35 de ani si era chelnerita la un local din oras. Cei doi aveau o fetita in varsta de un an si jumatate.

Femeia isi pierduse tatal in acest an, iar mesajele postate pe Facebook aratau cat de mult sufera dupa decesul parintelui. Pe pagina de Facebook a politistului apar o serie de fotografii din vacanta, alaturi de iubita sa, dar si semnele unui viciu pe care nu putea sa si-l stapaneasca.

Se pare ca politistul era pasionat de pariuri si juca destul de des, intrucat a postat mai multe bilete castigatoare, cu sume deloc de neglijat, intre 100 si 500 de lei. „Se desfasoara cercetari sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin pentru stabilirea starii de fapt, a imprejurarilor in care au decedat cele doua persoane”, declara purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Dinu Nicorici. (V.E.)

 

Leave a Reply