BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

CULISE! Cine este politistul din Oravita care si-a ucis concubina si apoi s-a sinucis si care este legatura lui cu Politia Transporturi Timisoara

Un politist de la Politia Transporturi si iubita lui au fost gasiti morti, joi dimineata, in casa lor Oravita, judetul Caras-Severin, iar criminalistii care au efectuat investigatiile la fata locului au descoperit indicii care contureaza faptul ca ar fi vorba despre o crima, urmata de sinucidere.

„Cadavrele celor doua persoane au fost gasite pe podea, in camere diferite”, au declarat politistii din Caras-Severin, care nu exclud ipoteza ca tinerii sa fi avut o cearta, care a degenerat. Dupa toate aparentele, ucigasul a folosit un cutit, intrucat avea arma lasata la birou, la iesirea din tura.

Cornel Hernea Cornel avea 37 de ani si lucra la Politia Transporturi Feroviare Oravita, care face parte din Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara, iar iubita sa, Marcela Givada, avea 35 de ani si era chelnerita la un local din oras. Cei doi aveau o fetita in varsta de un an si jumatate.

Femeia isi pierduse tatal in acest an, iar mesajele postate pe Facebook aratau cat de mult sufera dupa decesul parintelui. Pe pagina de Facebook a politistului apar o serie de fotografii din vacanta, alaturi de iubita sa, dar si semnele unui viciu pe care nu putea sa si-l stapaneasca.

Se pare ca politistul era pasionat de pariuri si juca destul de des, intrucat a postat mai multe bilete castigatoare, cu sume deloc de neglijat, intre 100 si 500 de lei. „Se desfasoara cercetari sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin pentru stabilirea starii de fapt, a imprejurarilor in care au decedat cele doua persoane”, declara purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Dinu Nicorici. (V.E.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: