BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

Expertii contabili din Timis sunt indemnati sa faca donatii pentru copiii internati in Sectia de Boli infectioase a Spitalului „Victor Babes”, in consens cu rolul lor social in ceea ce priveste sponsorizarea

Presedintele Filialei CECCAR Timis, prof. univ. dr. Constantin Bunget, a dat startul faptelor bune pentru membrii organizatiei si a anuntat lansarea a doua proiecte speciale, ambele incluse intr-o campanie de constientizare a rolului social al expertilor contabili in ceea ce priveste sponsorizarea.

Pentru a dovedi ca pot fi buni si prezenti in comunitate, expertii contabili si contabilii autorizati din Timis sunt invitati sa faca donatii pentru sprijinirea copiilor internati in Sectia de Boli infectioase a Spitalului „Victor Babes” din Timisoara.

“Nu dorim sa ajungem vreodata cu copiii nostri la doctorul Virgil Musta, dar putem sa-l ajutam in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de spitalizare. Asa ca, in Ajun de Mos Nicolae, dam startul faptelor bune ce le putem realiza. Prin proiectul „Contam… si fapte bune” va invitam sa va alaturati initiativei si impreuna sa aducem zambete copiilor internati in spital cu orice contributie. Donatiile/sponsorizarile se fac in contul IBAN al CECCAR Timis, in perioada 5-20 decembrie cu explicatia „Contam si fapte bune”. IBAN: RO96RNCB0249044180940001″, a anuntat Constantin Bunget.

In opinia sa, cel mai important proiect al acestui sfarsit de an ar trebui sa fie o campanie de constientizare a rolului social al expertilor contabili, in ceea ce priveste sponsorizarea.

In acest sens, membrii CECCAR Timis sunt invitati sa participe, marti, 11 decembrie, la sediul organizatiei, la o dezbatere pe tema „Fiscalitatea sponsorizarilor”, avand invitati atat experti contabili implicati in evenimente de acest gen, cat si reprezentanti ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si ai mediului de afaceri.

De asemenea, vor fi prezenti si reprezentantii a trei posibili beneficiari: Fundatia „Timisoara 89”, Asociatia „Copii si Zane” si Asociatia „Ceva de spus”, care isi vor prezenta proiectele ce le deruleaza.

“Intentia este ca acest tip de eveniment sa-l organizam trimestrial si sa invitam organizatii acreditate cu cel puţin un serviciu social licentiat”, a mai precizat presedintele CECCAR Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: