BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Traian Basescu, atac frontal la senatorul PSD Nicolae Serban in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura. “Apreciez ca pentru meseria de sofer al puscariasului Catalin Voicu merge, oarecum, discursul”

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila intitulata “Ajunge! Guvernul Dragnea – Dancila, rusinea Romaniei!” a fost respinsa, joi, de Parlament, in conditiile in care Opozitia nu a reusit sa-i aduca la dezbateri nici macar pe toti parlamentarii care au semnat documentul.

Astfel, s-au inregistrat 161 de voturi “pentru” si 3 impotriva, cu doua voturi mai putin decat numarul semnaturilor de pe motiunea initiata de PNL, USR si PMP. Pentru demiterea Guvernului Dancila ar fi fost nevoie de 233 de voturi “pentru”. La inceputul dezbaterilor, dupa cum a anuntat Florin Iordache, in sala au fost prezenti 249 de parlamentari, dintr-un total de 465, ceea ce inseamna ca alianta PSD-ALDE a chemat cativa parlamentari proprii, de mare incredere, pentru asigurarea cvorumului de sedinta.

In timpul dezbaterilor, un moment aplaudat de parlamentarii Opozitiei a fost replica fostului presedinte Traian Basescu la discursul persiflant al senatorului PSD Nicolae Serban, care a catalogat motiunea de cenzura ca fiind o “ineptie” si a acuzat faptul ca recursul compensatoriu, care a scos din puscarii sute de infractori periculosi, a fost initiat de Guvernul Ciolos. In replica, senatorul PMP Traian Basescu a precizat ca liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a pomenit de „cel putin de cinci-sase ori Moscova” in discursul sau din timpul dezbaterii motiunii de cenzura, desi este „copilul lui Iliescu”.

„Apreciez ca pentru meseria de sofer al puscariasului Catalin Voicu merge, oarecum, discursul, a facut progrese. Pentru un sofer sa poata sa vorbeasca 25 de minute e mare lucru. Pe urma, a pomenit cel putin de cinci-sase ori Moscova. Ma, tie nu ti-e rusine? Esti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!”, a declarat Traian Basecu, din plenul Parlamentului, dupa care i-a fost intrerupt microfonul de presedintele de sedinta, Florin Iodache. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: