BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

Traian Basescu, atac frontal la senatorul PSD Nicolae Serban in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura. “Apreciez ca pentru meseria de sofer al puscariasului Catalin Voicu merge, oarecum, discursul”

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila intitulata “Ajunge! Guvernul Dragnea – Dancila, rusinea Romaniei!” a fost respinsa, joi, de Parlament, in conditiile in care Opozitia nu a reusit sa-i aduca la dezbateri nici macar pe toti parlamentarii care au semnat documentul.

Astfel, s-au inregistrat 161 de voturi “pentru” si 3 impotriva, cu doua voturi mai putin decat numarul semnaturilor de pe motiunea initiata de PNL, USR si PMP. Pentru demiterea Guvernului Dancila ar fi fost nevoie de 233 de voturi “pentru”. La inceputul dezbaterilor, dupa cum a anuntat Florin Iordache, in sala au fost prezenti 249 de parlamentari, dintr-un total de 465, ceea ce inseamna ca alianta PSD-ALDE a chemat cativa parlamentari proprii, de mare incredere, pentru asigurarea cvorumului de sedinta.

In timpul dezbaterilor, un moment aplaudat de parlamentarii Opozitiei a fost replica fostului presedinte Traian Basescu la discursul persiflant al senatorului PSD Nicolae Serban, care a catalogat motiunea de cenzura ca fiind o “ineptie” si a acuzat faptul ca recursul compensatoriu, care a scos din puscarii sute de infractori periculosi, a fost initiat de Guvernul Ciolos. In replica, senatorul PMP Traian Basescu a precizat ca liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a pomenit de „cel putin de cinci-sase ori Moscova” in discursul sau din timpul dezbaterii motiunii de cenzura, desi este „copilul lui Iliescu”.

„Apreciez ca pentru meseria de sofer al puscariasului Catalin Voicu merge, oarecum, discursul, a facut progrese. Pentru un sofer sa poata sa vorbeasca 25 de minute e mare lucru. Pe urma, a pomenit cel putin de cinci-sase ori Moscova. Ma, tie nu ti-e rusine? Esti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!”, a declarat Traian Basecu, din plenul Parlamentului, dupa care i-a fost intrerupt microfonul de presedintele de sedinta, Florin Iodache. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: