BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Traian Basescu, atac frontal la senatorul PSD Nicolae Serban in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura. “Apreciez ca pentru meseria de sofer al puscariasului Catalin Voicu merge, oarecum, discursul”

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila intitulata “Ajunge! Guvernul Dragnea – Dancila, rusinea Romaniei!” a fost respinsa, joi, de Parlament, in conditiile in care Opozitia nu a reusit sa-i aduca la dezbateri nici macar pe toti parlamentarii care au semnat documentul.

Astfel, s-au inregistrat 161 de voturi “pentru” si 3 impotriva, cu doua voturi mai putin decat numarul semnaturilor de pe motiunea initiata de PNL, USR si PMP. Pentru demiterea Guvernului Dancila ar fi fost nevoie de 233 de voturi “pentru”. La inceputul dezbaterilor, dupa cum a anuntat Florin Iordache, in sala au fost prezenti 249 de parlamentari, dintr-un total de 465, ceea ce inseamna ca alianta PSD-ALDE a chemat cativa parlamentari proprii, de mare incredere, pentru asigurarea cvorumului de sedinta.

In timpul dezbaterilor, un moment aplaudat de parlamentarii Opozitiei a fost replica fostului presedinte Traian Basescu la discursul persiflant al senatorului PSD Nicolae Serban, care a catalogat motiunea de cenzura ca fiind o “ineptie” si a acuzat faptul ca recursul compensatoriu, care a scos din puscarii sute de infractori periculosi, a fost initiat de Guvernul Ciolos. In replica, senatorul PMP Traian Basescu a precizat ca liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a pomenit de „cel putin de cinci-sase ori Moscova” in discursul sau din timpul dezbaterii motiunii de cenzura, desi este „copilul lui Iliescu”.

„Apreciez ca pentru meseria de sofer al puscariasului Catalin Voicu merge, oarecum, discursul, a facut progrese. Pentru un sofer sa poata sa vorbeasca 25 de minute e mare lucru. Pe urma, a pomenit cel putin de cinci-sase ori Moscova. Ma, tie nu ti-e rusine? Esti copilul lui Iliescu. Te-a crescut la Cotroceni!”, a declarat Traian Basecu, din plenul Parlamentului, dupa care i-a fost intrerupt microfonul de presedintele de sedinta, Florin Iodache. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: