Scandal la EXATLON! Timiseanul Alin Andronic, razboinicul care a fost deposedat de marele premiu in valoare de 100.000 de euro, ar putea provoca boicotarea reality show-ului de catre telespectatori

Nedreptatit flagrant in finala concursului Exatlon, dupa ce producatorii au decis sa-i impuna timpi de traseu imposibil de realizat, pentru ca premiul de 100.000 de euro sa ajunga la adversara sa, timiseanul Alin Andronic ar putea provoca o reactie la nivelul publicului spectator care sa duca la boicotarea acestui reality show TV de mare succes.


Dupa ce a refuzat sa mearga in platoul emisiunii “Fan Arena” de la Kanal D, pentru a nu fi cenzurat din nou, dupa cum a fost in timpul ultimului duel din Madagascar, Alin Andronic a facut un live pe pagina sa de Facebook care a fost urmarit de peste 120.000 de fani. Este pentru prima data in istoria Exatlon cand un concurent are mai multi fani decat show-ul in sine.

Sportivul a povestit ca sistemul a fost unul nedrept si ca organizatorii turci au venit la el dupa primul joc si i-au spus ca, intr-adevar, nu are nicio sansa in fata lui Beatrice Olaru, adversara sa, instructor de fitness in Botosani, fiindca timpii pe care ar trebui sa-i scoata sunt practic imposibil de atins.

Cu toate acestea, el a decis sa continue lupta in speranta ca cineva va face dreptate in cele din urma. Acest lucru nu s-a intamplat. Mai mult, cei de la Kanal D au decis sa taie la montaj reactiile lui Alin si ale celorlalti care strigau de pe margine ca nu este corect ceea ce se intampla.

Singura care nu a comentat a fost Beatrice, care a dat dovada de o lipsa de fair-play inimaginabila.

La Exatlon SUA situatia a fost similara, dar diferentele de timp intre feminin si masculin au fost mult mai mici. La final a castigat tot o fata, dar ea a decis sa imparta banii pentru ca a considerat ca sistemul a fost inechitabil.

La Exatlon Romania lucrurile s-au desfasurat dezamagitor, iar modul in care cei de la Kanal D au gestionat situatia a fost unul probabil unic in istoria televiziunii. O nedreptate transmisa la televizor, semnalizata de publicul fidel postului, ignorata total de reprezentantii canalului de televiziune este ceva ce nimeni nu poate intelege.

Alin Andronic are 30 de ani si locuieste de 6 ani in Germania, unde profeseaza ca model si urmeaza cursurile facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor. Este originar din Recas, judetul Timis, iar la Exatlon s-a inscris dupa ce mama sa i-a povestit despre concurs.

Pe parcursul competitiei a fost cel care a tinut echipa unita si care a castigat cei mai multi sustinatori.

Finalul nedrept si dezamagitor a revoltat sute de mii de romani care au luat cu asalt paginile de facebook si site-urile din trustul Kanal D. Pana la aceasta ora, oficialii turci nu au oferit nicio explicatie si incearca sa prezinte situatia din alta perspectiva pentru ca produsul lor de lux sa nu aiba de suferit din punct de vedere al incasarilor viitoare din publicitate.

In urma acestui scandal, Beatrice Olaru a transmis un mesaj pe Facebook, in care dezvaluie ca a fost amenintata cu moartea si indeamna la calm.

Sunt coplesita. Mi-am dorit sa ajung acasa, sa fiu linistita langa cei dragi, numai ca atunci cand am deschis telefonul, m-am lovit de un val de ura din partea unora. Mi s-a strigat “Rusine”, am fost amenintata cu moartea, facuta in toate felurile.

Mi se pare trist. Eu DOAR am plecat pe trasee si am tras de mine, asa cum am facut-o in ultimele luni. Nu am abandonat, nu am facut eu regulamentul, nu am stat la hotel in timpul asta si apoi am venit pe ultima suta de metri sa arat ce pot. Am luptat cot la cot cu toti participantii. Credeam ca lupta mea la #Exatlon s-a incheiat, dar se pare ca acum trebuie sa ma lupt cu avalansa de mesaje rautacioase”, a scris Beatrice Olaru. (Mara Ion)

 

One thought on “Scandal la EXATLON! Timiseanul Alin Andronic, razboinicul care a fost deposedat de marele premiu in valoare de 100.000 de euro, ar putea provoca boicotarea reality show-ului de catre telespectatori

Leave a Reply