BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Regele caselor de schimb valutar din Timisoara, mai sarac cu 150.000 de euro! Hotii i-au pradat una dintre casele de schimb ultracentrale

Una dintre casele de schimb valutar din Timisoara, apartinand omului de afaceri de origine siriana Ahmad Jabri Tabrizzi, a fost tinta spargatorilor de lux, care au plecat cu o prada de peste 150.000 de euro.

Este vorba despre casa de schimb valutar situata pe bulevardul Republicii, in  imediata apropiere a Pietei Victoriei, o zona care ar trebui sa fie strict monitorizata de institutiile care asigura ordinea publica. Lovitura a fost programata la ora 5 dimineata si poate fi considerata un succes penal total pentru infractori.

In cateva minute, hotii profesionisti au distrus sistemul de supraveghere si alarmare, dupa care au patruns in camera seifului, taind cateva gratii la un geam lateral, aflat in gangul cladirii.

Dotati cu scule moderne, acestia au reusit sa deschida rapid casa de bani, de unde au furat peste 150.000 de euro, dupa cum ne-a confirmat Ahmad Jabri Tabrizzi, dupa care au reusit sa fuga.

S-a lucrat curat, nu au fost lasate urme, iar pentru a fi siguri ca vor da batai de cap politistilor, hotii au luat la plecare si hardul pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. Politia a inceput o ancheta.

Reamintim ca, in aprilie 2017, hotii au dat lovitura si la casa milioanrului aflata intr-o zona de lux a Timisoarei, de unde au plecat cu doar 8.000 de lei. Ahmad Jabri Tabrizzi, de profesie medic, este creditat de revistele de specialitate cu o avere estimata la 60 milioane de euro. (V.E.)

 

 

3 Responses to Regele caselor de schimb valutar din Timisoara, mai sarac cu 150.000 de euro! Hotii i-au pradat una dintre casele de schimb ultracentrale

  1. Tarabic says:

    Nu va faceți griji vor pune cosul pe ei! Linga articol e o lista cu superpolitisti!

  2. Giçă says:

    Dl Doctor, o sa iti prindă hotii Petecel cu soferul si bucătarul, cărora le-a dat salarii de excepție!!! Ha ha ha…dar realitatea e ca e de plâns…Iorgoaia, vb cu Ideea Sorine, poate îți dă un pont…vai de mama voastră de amărâți.

  3. Ion Ion says:

    Acuma ar trebui sa se facă o echipa de polițiști premiați, care sa dacă cercetări. Doar sunt competentu. Dar presiunea va fi pe polițiștii care chiar își văd de treaba lor. Acestora le doresc chiar succes in rezolvarea cazului.

Leave a Reply

%d bloggers like this: