BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Regele caselor de schimb valutar din Timisoara, mai sarac cu 150.000 de euro! Hotii i-au pradat una dintre casele de schimb ultracentrale

Una dintre casele de schimb valutar din Timisoara, apartinand omului de afaceri de origine siriana Ahmad Jabri Tabrizzi, a fost tinta spargatorilor de lux, care au plecat cu o prada de peste 150.000 de euro.

Este vorba despre casa de schimb valutar situata pe bulevardul Republicii, in  imediata apropiere a Pietei Victoriei, o zona care ar trebui sa fie strict monitorizata de institutiile care asigura ordinea publica. Lovitura a fost programata la ora 5 dimineata si poate fi considerata un succes penal total pentru infractori.

In cateva minute, hotii profesionisti au distrus sistemul de supraveghere si alarmare, dupa care au patruns in camera seifului, taind cateva gratii la un geam lateral, aflat in gangul cladirii.

Dotati cu scule moderne, acestia au reusit sa deschida rapid casa de bani, de unde au furat peste 150.000 de euro, dupa cum ne-a confirmat Ahmad Jabri Tabrizzi, dupa care au reusit sa fuga.

S-a lucrat curat, nu au fost lasate urme, iar pentru a fi siguri ca vor da batai de cap politistilor, hotii au luat la plecare si hardul pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. Politia a inceput o ancheta.

Reamintim ca, in aprilie 2017, hotii au dat lovitura si la casa milioanrului aflata intr-o zona de lux a Timisoarei, de unde au plecat cu doar 8.000 de lei. Ahmad Jabri Tabrizzi, de profesie medic, este creditat de revistele de specialitate cu o avere estimata la 60 milioane de euro. (V.E.)

 

 

3 Responses to Regele caselor de schimb valutar din Timisoara, mai sarac cu 150.000 de euro! Hotii i-au pradat una dintre casele de schimb ultracentrale

  1. Tarabic says:

    Nu va faceți griji vor pune cosul pe ei! Linga articol e o lista cu superpolitisti!

  2. Giçă says:

    Dl Doctor, o sa iti prindă hotii Petecel cu soferul si bucătarul, cărora le-a dat salarii de excepție!!! Ha ha ha…dar realitatea e ca e de plâns…Iorgoaia, vb cu Ideea Sorine, poate îți dă un pont…vai de mama voastră de amărâți.

  3. Ion Ion says:

    Acuma ar trebui sa se facă o echipa de polițiști premiați, care sa dacă cercetări. Doar sunt competentu. Dar presiunea va fi pe polițiștii care chiar își văd de treaba lor. Acestora le doresc chiar succes in rezolvarea cazului.

Leave a Reply

%d bloggers like this: