BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

SENTINTA! 12 ani de inchisoare pentru educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica. Sotul criminalei va fi despagubit cu 60.000 de euro

Trimisa in judecata pentru infractiunea de violenta in familie, dupa ce si-a ucis cu sange rece unica fetita, in varsta de patru ani, educatoarea din Timisoara care a socat opinia publica prin ferocitatea cu care a comis crima si-a aflat prima pedeapsa.

Magistratii Tribunalului Timis, care au judecat dosarul in prima instanta, au decis condamnarea Oanei-Razvana Net la 12 ani de inchisoare, in conditiile in care femeia nu a acceptat propunerea procurorilor de a semna un acord de recunoastere a vinovatiei.

De asemenea, instanta a admis in parte si actiunea civila a fostului sot, Marius Casian Net, caruia va trebui sa-i plateasca 60.000 de euro cu titlu de daune morale. Dupa ramanerea definitiva a sentintei de condamnare, instanta a dispus prelevarea probelor biologice de la inculpata, pentru ca profilul sau genetic sa fie introdus in Sistemului National de Date Genetice Judiciare. In prezent, Oana Net este inchisa la Penitenciarul Arad.

Reamintim ca Oana-Razvana Net, 38 de ani, din Timisoara, care era educatoare la gradinita din localitatea Murani, si-a ucis fiica de patru ani, in luna martie a acestui an, folosind doua cuttere. 

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest criminal pentru a se razbuna pe sot, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus ca intentioneaza sa divorteze.

Femeia a fost transportata la spital imediat dupa ce a comis crima, pentru ca a consumat o substanta toxixa, „Clinic Xpert Erbicid Total”,  in incercarea de a se sinucide. Sentinta Tribunalului Timis nu este definitiva. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: