BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

SENTINTA! 12 ani de inchisoare pentru educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica. Sotul criminalei va fi despagubit cu 60.000 de euro

Trimisa in judecata pentru infractiunea de violenta in familie, dupa ce si-a ucis cu sange rece unica fetita, in varsta de patru ani, educatoarea din Timisoara care a socat opinia publica prin ferocitatea cu care a comis crima si-a aflat prima pedeapsa.

Magistratii Tribunalului Timis, care au judecat dosarul in prima instanta, au decis condamnarea Oanei-Razvana Net la 12 ani de inchisoare, in conditiile in care femeia nu a acceptat propunerea procurorilor de a semna un acord de recunoastere a vinovatiei.

De asemenea, instanta a admis in parte si actiunea civila a fostului sot, Marius Casian Net, caruia va trebui sa-i plateasca 60.000 de euro cu titlu de daune morale. Dupa ramanerea definitiva a sentintei de condamnare, instanta a dispus prelevarea probelor biologice de la inculpata, pentru ca profilul sau genetic sa fie introdus in Sistemului National de Date Genetice Judiciare. In prezent, Oana Net este inchisa la Penitenciarul Arad.

Reamintim ca Oana-Razvana Net, 38 de ani, din Timisoara, care era educatoare la gradinita din localitatea Murani, si-a ucis fiica de patru ani, in luna martie a acestui an, folosind doua cuttere. 

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest criminal pentru a se razbuna pe sot, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus ca intentioneaza sa divorteze.

Femeia a fost transportata la spital imediat dupa ce a comis crima, pentru ca a consumat o substanta toxixa, „Clinic Xpert Erbicid Total”,  in incercarea de a se sinucide. Sentinta Tribunalului Timis nu este definitiva. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: