BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

SENTINTA! 12 ani de inchisoare pentru educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica. Sotul criminalei va fi despagubit cu 60.000 de euro

Trimisa in judecata pentru infractiunea de violenta in familie, dupa ce si-a ucis cu sange rece unica fetita, in varsta de patru ani, educatoarea din Timisoara care a socat opinia publica prin ferocitatea cu care a comis crima si-a aflat prima pedeapsa.

Magistratii Tribunalului Timis, care au judecat dosarul in prima instanta, au decis condamnarea Oanei-Razvana Net la 12 ani de inchisoare, in conditiile in care femeia nu a acceptat propunerea procurorilor de a semna un acord de recunoastere a vinovatiei.

De asemenea, instanta a admis in parte si actiunea civila a fostului sot, Marius Casian Net, caruia va trebui sa-i plateasca 60.000 de euro cu titlu de daune morale. Dupa ramanerea definitiva a sentintei de condamnare, instanta a dispus prelevarea probelor biologice de la inculpata, pentru ca profilul sau genetic sa fie introdus in Sistemului National de Date Genetice Judiciare. In prezent, Oana Net este inchisa la Penitenciarul Arad.

Reamintim ca Oana-Razvana Net, 38 de ani, din Timisoara, care era educatoare la gradinita din localitatea Murani, si-a ucis fiica de patru ani, in luna martie a acestui an, folosind doua cuttere. 

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest criminal pentru a se razbuna pe sot, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus ca intentioneaza sa divorteze.

Femeia a fost transportata la spital imediat dupa ce a comis crima, pentru ca a consumat o substanta toxixa, „Clinic Xpert Erbicid Total”,  in incercarea de a se sinucide. Sentinta Tribunalului Timis nu este definitiva. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: