BREAKING NEWS! Carnagiu la un spital de psihiatrie din Buzau, dupa ce un barbat "inarmat" cu un stativ de perfuzii a omorat 4 pacienti si a ranit grav alti 9    Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

EXCLUSIV! Primarul Timisoarei, primit la resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump. “Verificarile de securitate efectuate de Secret Service au durat cateva zile”, a anuntat consilierul Ionut Nasleu

Aflat in concediu in SUA, primarul Timisoarei s-a aflat, in cursul zilei de joi, pe lista invitatilor la una dintre cele mai pazite locatii din lume.

Este vorba despre resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump, unde edilul timisorean a fost primit impreuna cu consilierul sau de securitate, Ionut Nasleu.

“Dupa verificari de securitate care au durat cateva zile, Secret Service ne-a permis accesul in aceasta locatie de lux din Palm Beach, Florida. Resedinta de iarna a presedintelui SUA este una dintre cele mai bine pazite cladiri din lume, la fel ca Pentagonul sau Casa Alba, pentru ca este vorba despre securitatea celui mai puternic om al planetei.

In The Mar-a-lago Club nu intra orice muritor, indifferent de functie sau avere, ci doar oameni apropiati de administratia Trump. Prezenta noastra a fost girata de un important personaj al administratiei Trump, care este si membru al acelui club, cu care sunt in relatii apropiate.

In timp ce ne-am aflat noi acolo, am avut ocazia sa fim in preajma cuplului presidential, Donald Trump, Melania Trump si copiii. Nu a fost o vizita oficiala a primarului Timisoarei, ci doar o intalnire de curtoazie obtinuta dupa verificari de securitate extreme de stricte”, ne-a dezvaluit Ionut Nasleu.

Nu stim daca, in timpul concediului in SUA, Nicolae Robu isi va angaja consilieri speciali care sa-i garanteze victoria la viitoarele alegeri locale, insa este sigur ca acest gen de intalniri ii consolideaza prima pozitie pe lista candidatilor la functia de primar al Timisoarei. (Mara Ion)

5 Responses to EXCLUSIV! Primarul Timisoarei, primit la resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump. “Verificarile de securitate efectuate de Secret Service au durat cateva zile”, a anuntat consilierul Ionut Nasleu

 1. Ciulea says:

  poate se gandeste sa candideze la presedintie….nu o fi mers degeaba in USA …dar totusi in acest context cum va explica apropierea de Cojocari, omul mafiei tiganesti din Banat???

 2. Helmuth says:

  Resedinta Presedintilor USA este o locatie publica ..nu este un favor vizita celor 2..in plus probabil tura de serviciu sa bucurat sa primeasca cele 2 ” vedete” de la MUPPET’S SHOW!!!

 3. Trump says:

  Fara a tine cu Robu sau cu haterii sai, ia sa vedem ce zice Wikipedia despre acest club: “Trump has frequently visited there since he was elected President of the United States,[9] referring to it as the Winter White House and his “Southern White House.”. Interesant, nu 😉

 4. Țuții says:

  E taaareeee taaareeee , ce mai eee visul unei nopți de …..iarnă , e bestul bestului , fără egal , Ioane te ai întrecut până și pe tine , tovarășii tăi sunt în extaz , decretăm ion presedinte .

 5. Nea Gogu says:

  Mai nene , iti dau un sfat : vezi sa nu afle astia ca principalul tau hobi e sa canti in trupe de mariachi. Sti doar ca trump nu prea-i iubeste pe mexicani…..

Leave a Reply

%d bloggers like this: