BREAKING NEWS! Reprezentantii grefierilor din Timis au participat, astazi, la protestul oficial din Bucuresti, in care se reclama faptul ca aceasta categorie profesionala a ajuns cea mai prost platita din sistemul judiciar    Accident feroviar, vineri dimineata, in Timis, intre localitatile Birda si Voiteni, soldat cu moartea unui conducator auto care nu a dat prioritate trenului    Echipa de rugby Timisoara Saracens va incerca, sambata, de la ora 13, sa recucereasca Cupa Romaniei, intr-un meci contra celor de la CSM Bucuresti     Ministerul Justitiei a refuzat sa-l mai acrediteze pe jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanta, din cauza intrebarilor incomode pe care acesta le adreseaza, de obicei, ministrului Tudorel Toader    Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, a fost plasata pe un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare    Uber, companie evaluata la Bursa din New York la 120 miliarde de dolari, a cerut Guvernului sa amane o potentiala Ordonanta de Urgenta care i-ar scoate de pe piata romaneasca

EXCLUSIV! Primarul Timisoarei, primit la resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump. “Verificarile de securitate efectuate de Secret Service au durat cateva zile”, a anuntat consilierul Ionut Nasleu

Aflat in concediu in SUA, primarul Timisoarei s-a aflat, in cursul zilei de joi, pe lista invitatilor la una dintre cele mai pazite locatii din lume.

Este vorba despre resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump, unde edilul timisorean a fost primit impreuna cu consilierul sau de securitate, Ionut Nasleu.

“Dupa verificari de securitate care au durat cateva zile, Secret Service ne-a permis accesul in aceasta locatie de lux din Palm Beach, Florida. Resedinta de iarna a presedintelui SUA este una dintre cele mai bine pazite cladiri din lume, la fel ca Pentagonul sau Casa Alba, pentru ca este vorba despre securitatea celui mai puternic om al planetei.

In The Mar-a-lago Club nu intra orice muritor, indifferent de functie sau avere, ci doar oameni apropiati de administratia Trump. Prezenta noastra a fost girata de un important personaj al administratiei Trump, care este si membru al acelui club, cu care sunt in relatii apropiate.

In timp ce ne-am aflat noi acolo, am avut ocazia sa fim in preajma cuplului presidential, Donald Trump, Melania Trump si copiii. Nu a fost o vizita oficiala a primarului Timisoarei, ci doar o intalnire de curtoazie obtinuta dupa verificari de securitate extreme de stricte”, ne-a dezvaluit Ionut Nasleu.

Nu stim daca, in timpul concediului in SUA, Nicolae Robu isi va angaja consilieri speciali care sa-i garanteze victoria la viitoarele alegeri locale, insa este sigur ca acest gen de intalniri ii consolideaza prima pozitie pe lista candidatilor la functia de primar al Timisoarei. (Mara Ion)

5 Responses to EXCLUSIV! Primarul Timisoarei, primit la resedinta de iarna a presedintelui SUA, Donald Trump. “Verificarile de securitate efectuate de Secret Service au durat cateva zile”, a anuntat consilierul Ionut Nasleu

 1. Ciulea says:

  poate se gandeste sa candideze la presedintie….nu o fi mers degeaba in USA …dar totusi in acest context cum va explica apropierea de Cojocari, omul mafiei tiganesti din Banat???

 2. Helmuth says:

  Resedinta Presedintilor USA este o locatie publica ..nu este un favor vizita celor 2..in plus probabil tura de serviciu sa bucurat sa primeasca cele 2 ” vedete” de la MUPPET’S SHOW!!!

 3. Trump says:

  Fara a tine cu Robu sau cu haterii sai, ia sa vedem ce zice Wikipedia despre acest club: “Trump has frequently visited there since he was elected President of the United States,[9] referring to it as the Winter White House and his “Southern White House.”. Interesant, nu 😉

 4. Țuții says:

  E taaareeee taaareeee , ce mai eee visul unei nopți de …..iarnă , e bestul bestului , fără egal , Ioane te ai întrecut până și pe tine , tovarășii tăi sunt în extaz , decretăm ion presedinte .

 5. Nea Gogu says:

  Mai nene , iti dau un sfat : vezi sa nu afle astia ca principalul tau hobi e sa canti in trupe de mariachi. Sti doar ca trump nu prea-i iubeste pe mexicani…..

Leave a Reply

%d bloggers like this: