BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Recurs la MORALA! Fostul premier Sorin Grindeanu, umilit de o personalitate de marca a Timisoarei. “E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica”

Ultimele aparitii publice ale fostului premier Sorin Grindeanu, care a tinut sa se bage in seama si sa atraga atentia ca legea recursului compensatoriu este o “creatie” a Opozitie, desi PSD-ul a modificat substantial proiectul initial, a starnit revolta unuia dintre intelectualii de marca ai Timisoarei.

Profesorul universitar Vasile Popovici, fost ambasador in Portugalia si Maroc, viitor consul general al Romaniei la Strasbourg, dupa ce va castiga procesul cu Ministerul de Externe, a postat pe Facebook un text vituperant la adresa fostului confrate de la Universitatea de Vest din Timisoara, in care-l descrie ca pe un “copil pierdut printre adulti”, atragand atentia Guvernului ca in schema de personal a institutiilor unde i se mai ofera sinecuri, ca si actuala ANCOM, sa se prevada si angajarea unei doici.

Reproducem textul semnat de Vasile Popovici, care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

“Bietul domn Grindeanu! E si azi acelasi copil pierdut printre adulti. Copilul tuturor recordurilor : a fost primul premier din istoria Romaniei dat jos de propriul partid, record pe care nu i-l mai poate lua nimeni, nici macar Dragnea.

A adunat impotriva lui protestatari mai multi decat toti locuitorii la un loc ai Timisoarei, unde se viseaza primar. E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica.

Ridicat in brate de Ponta, hooopa-asa, a avut vreme de doua zile o formidabila criza de curaj adolescentin, dupa care s-a speriat din nou si a dat fuga sa pupe mana dragniota care l-a lovit, redevenind copil cuminte.

Azi, impotriva tuturor evidentelor, impotriva documentelor oficiale, Sorin Grindeanu ridica din nou glasciorul lui de tanc razgaiat si sustine ca guvernul si partidul lui n-au modificat catastrofal proiectul de lege asupra recursului compensatoriu. Vinovat nu-i el, ci Gigel !

Desi ar fi trebuit sa-l regasim repetent la gradinita, e din nou sef la o agentie guvernamentala, de unde, la rastimpuri, emite scancete. Guvernul inca n-a inteles ca schema de personal unde-l numeste ar trebui sa prevada si o doica”.

Reamintim ca, in perioada mandatului de premier a lui Sorin Grindeanu, legea recursului compensatoriu a fost modificata substantial fata de proiectul initiat de Guvernul Ciolos, numarul zilelor “bonus” acumulate de condamnati fiind majorat de la 3 la 6, la fiecare luna de detinere in conditii improprii, iar gradul de confort per/detinut a fost modificat de la 3 mp la 4 mp. (E.T.)

One Response to Recurs la MORALA! Fostul premier Sorin Grindeanu, umilit de o personalitate de marca a Timisoarei. “E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica”

  1. zaharie says:

    La pregatirea militara pe care o aveti si D-umneavoastra si D-ul Grindeanu ar fi recomandat sa va abtineti de la asemenea comentarii. Daca totusi o faceti, va rog sa puneti, in fascicol textul propus de Doamna Pruna si cel aprobat in Parlament. Asa ar fi corect.

Leave a Reply

%d bloggers like this: