BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Recurs la MORALA! Fostul premier Sorin Grindeanu, umilit de o personalitate de marca a Timisoarei. “E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica”

Ultimele aparitii publice ale fostului premier Sorin Grindeanu, care a tinut sa se bage in seama si sa atraga atentia ca legea recursului compensatoriu este o “creatie” a Opozitie, desi PSD-ul a modificat substantial proiectul initial, a starnit revolta unuia dintre intelectualii de marca ai Timisoarei.

Profesorul universitar Vasile Popovici, fost ambasador in Portugalia si Maroc, viitor consul general al Romaniei la Strasbourg, dupa ce va castiga procesul cu Ministerul de Externe, a postat pe Facebook un text vituperant la adresa fostului confrate de la Universitatea de Vest din Timisoara, in care-l descrie ca pe un “copil pierdut printre adulti”, atragand atentia Guvernului ca in schema de personal a institutiilor unde i se mai ofera sinecuri, ca si actuala ANCOM, sa se prevada si angajarea unei doici.

Reproducem textul semnat de Vasile Popovici, care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

“Bietul domn Grindeanu! E si azi acelasi copil pierdut printre adulti. Copilul tuturor recordurilor : a fost primul premier din istoria Romaniei dat jos de propriul partid, record pe care nu i-l mai poate lua nimeni, nici macar Dragnea.

A adunat impotriva lui protestatari mai multi decat toti locuitorii la un loc ai Timisoarei, unde se viseaza primar. E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica.

Ridicat in brate de Ponta, hooopa-asa, a avut vreme de doua zile o formidabila criza de curaj adolescentin, dupa care s-a speriat din nou si a dat fuga sa pupe mana dragniota care l-a lovit, redevenind copil cuminte.

Azi, impotriva tuturor evidentelor, impotriva documentelor oficiale, Sorin Grindeanu ridica din nou glasciorul lui de tanc razgaiat si sustine ca guvernul si partidul lui n-au modificat catastrofal proiectul de lege asupra recursului compensatoriu. Vinovat nu-i el, ci Gigel !

Desi ar fi trebuit sa-l regasim repetent la gradinita, e din nou sef la o agentie guvernamentala, de unde, la rastimpuri, emite scancete. Guvernul inca n-a inteles ca schema de personal unde-l numeste ar trebui sa prevada si o doica”.

Reamintim ca, in perioada mandatului de premier a lui Sorin Grindeanu, legea recursului compensatoriu a fost modificata substantial fata de proiectul initiat de Guvernul Ciolos, numarul zilelor “bonus” acumulate de condamnati fiind majorat de la 3 la 6, la fiecare luna de detinere in conditii improprii, iar gradul de confort per/detinut a fost modificat de la 3 mp la 4 mp. (E.T.)

One Response to Recurs la MORALA! Fostul premier Sorin Grindeanu, umilit de o personalitate de marca a Timisoarei. “E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica”

  1. zaharie says:

    La pregatirea militara pe care o aveti si D-umneavoastra si D-ul Grindeanu ar fi recomandat sa va abtineti de la asemenea comentarii. Daca totusi o faceti, va rog sa puneti, in fascicol textul propus de Doamna Pruna si cel aprobat in Parlament. Asa ar fi corect.

Leave a Reply

%d bloggers like this: