BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Recurs la MORALA! Fostul premier Sorin Grindeanu, umilit de o personalitate de marca a Timisoarei. “E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica”

Ultimele aparitii publice ale fostului premier Sorin Grindeanu, care a tinut sa se bage in seama si sa atraga atentia ca legea recursului compensatoriu este o “creatie” a Opozitie, desi PSD-ul a modificat substantial proiectul initial, a starnit revolta unuia dintre intelectualii de marca ai Timisoarei.

Profesorul universitar Vasile Popovici, fost ambasador in Portugalia si Maroc, viitor consul general al Romaniei la Strasbourg, dupa ce va castiga procesul cu Ministerul de Externe, a postat pe Facebook un text vituperant la adresa fostului confrate de la Universitatea de Vest din Timisoara, in care-l descrie ca pe un “copil pierdut printre adulti”, atragand atentia Guvernului ca in schema de personal a institutiilor unde i se mai ofera sinecuri, ca si actuala ANCOM, sa se prevada si angajarea unei doici.

Reproducem textul semnat de Vasile Popovici, care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

“Bietul domn Grindeanu! E si azi acelasi copil pierdut printre adulti. Copilul tuturor recordurilor : a fost primul premier din istoria Romaniei dat jos de propriul partid, record pe care nu i-l mai poate lua nimeni, nici macar Dragnea.

A adunat impotriva lui protestatari mai multi decat toti locuitorii la un loc ai Timisoarei, unde se viseaza primar. E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica.

Ridicat in brate de Ponta, hooopa-asa, a avut vreme de doua zile o formidabila criza de curaj adolescentin, dupa care s-a speriat din nou si a dat fuga sa pupe mana dragniota care l-a lovit, redevenind copil cuminte.

Azi, impotriva tuturor evidentelor, impotriva documentelor oficiale, Sorin Grindeanu ridica din nou glasciorul lui de tanc razgaiat si sustine ca guvernul si partidul lui n-au modificat catastrofal proiectul de lege asupra recursului compensatoriu. Vinovat nu-i el, ci Gigel !

Desi ar fi trebuit sa-l regasim repetent la gradinita, e din nou sef la o agentie guvernamentala, de unde, la rastimpuri, emite scancete. Guvernul inca n-a inteles ca schema de personal unde-l numeste ar trebui sa prevada si o doica”.

Reamintim ca, in perioada mandatului de premier a lui Sorin Grindeanu, legea recursului compensatoriu a fost modificata substantial fata de proiectul initiat de Guvernul Ciolos, numarul zilelor “bonus” acumulate de condamnati fiind majorat de la 3 la 6, la fiecare luna de detinere in conditii improprii, iar gradul de confort per/detinut a fost modificat de la 3 mp la 4 mp. (E.T.)

One Response to Recurs la MORALA! Fostul premier Sorin Grindeanu, umilit de o personalitate de marca a Timisoarei. “E singurul caz de premier-copil ascuns sub fustele sotiei, pentru care sotia a cersit mila publica”

  1. zaharie says:

    La pregatirea militara pe care o aveti si D-umneavoastra si D-ul Grindeanu ar fi recomandat sa va abtineti de la asemenea comentarii. Daca totusi o faceti, va rog sa puneti, in fascicol textul propus de Doamna Pruna si cel aprobat in Parlament. Asa ar fi corect.

Leave a Reply

%d bloggers like this: