BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

ULUITOR! Un colonel de jandarmi este cercetat penal de Parchetul Militar, dupa ce a furat 50 de lei de la o fetita, intr-un supermarket

Procurorii militari din Bucuresti ancheteaza cazul unui colonel de jandarm din Slobozia, care este acuzat ca a furat 50 de lei de la o…fetita!

Fapta penala s-ar fi petrecut, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-unul din supermarketurile din Slobozia, unde o copila ar fi scapat pe jos o bancnota de 50 de lei.

Cand s-a intors sa ridice banii, ea a observat ca un barbat ii luase deja bancnota. Fata i-a insistent cerut sa-i inapoieze banii, insa acesta a refuzat. Mai mult, ar fi folosit respectiva bancnota la propriile cumparaturi! Micuta si-a sunat imediat parintii, care au facut plangere la Politie.

Respectivul a fost identificat in persoana sefului Serviciului Logistic al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita, anunta presa ialomiteana. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt pe numele lui, pe care il vor inainta spre solutionare Parchetului Militar din Capitala, intrucat e vorba de un angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita au explicat faptul ca, in functie de rezultatele anchetei penale, vor lua masurile legale care se impun.

„La momentul de fata este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o ancheta in desfasurare. Am colaborat si colaboram in continuare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita. In functie de rezultatul acestei verificari, se vor adopta masurile legale!”, a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita.

Conform declaratiei de avere completata in luna mai 2018, colonelul din cadrul IJJ Ialomita are in proprietate doua terenuri de cate 1000 mp, in Slobozia si comuna 23 August, judetul Constanta, o casa de 147 mp, in Slobozia, doua autoturisme, dar si o datorie de 35.000 euro la banca. Declaratia de avere a mai aratat ca jandarmul a incasat, in 2017, un salariu de 61.722 de lei de la IJJ Ialomita. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: