BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

ULUITOR! Un colonel de jandarmi este cercetat penal de Parchetul Militar, dupa ce a furat 50 de lei de la o fetita, intr-un supermarket

Procurorii militari din Bucuresti ancheteaza cazul unui colonel de jandarm din Slobozia, care este acuzat ca a furat 50 de lei de la o…fetita!

Fapta penala s-ar fi petrecut, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-unul din supermarketurile din Slobozia, unde o copila ar fi scapat pe jos o bancnota de 50 de lei.

Cand s-a intors sa ridice banii, ea a observat ca un barbat ii luase deja bancnota. Fata i-a insistent cerut sa-i inapoieze banii, insa acesta a refuzat. Mai mult, ar fi folosit respectiva bancnota la propriile cumparaturi! Micuta si-a sunat imediat parintii, care au facut plangere la Politie.

Respectivul a fost identificat in persoana sefului Serviciului Logistic al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita, anunta presa ialomiteana. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt pe numele lui, pe care il vor inainta spre solutionare Parchetului Militar din Capitala, intrucat e vorba de un angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita au explicat faptul ca, in functie de rezultatele anchetei penale, vor lua masurile legale care se impun.

„La momentul de fata este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o ancheta in desfasurare. Am colaborat si colaboram in continuare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita. In functie de rezultatul acestei verificari, se vor adopta masurile legale!”, a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita.

Conform declaratiei de avere completata in luna mai 2018, colonelul din cadrul IJJ Ialomita are in proprietate doua terenuri de cate 1000 mp, in Slobozia si comuna 23 August, judetul Constanta, o casa de 147 mp, in Slobozia, doua autoturisme, dar si o datorie de 35.000 euro la banca. Declaratia de avere a mai aratat ca jandarmul a incasat, in 2017, un salariu de 61.722 de lei de la IJJ Ialomita. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: