BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

ULUITOR! Un colonel de jandarmi este cercetat penal de Parchetul Militar, dupa ce a furat 50 de lei de la o fetita, intr-un supermarket

Procurorii militari din Bucuresti ancheteaza cazul unui colonel de jandarm din Slobozia, care este acuzat ca a furat 50 de lei de la o…fetita!

Fapta penala s-ar fi petrecut, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-unul din supermarketurile din Slobozia, unde o copila ar fi scapat pe jos o bancnota de 50 de lei.

Cand s-a intors sa ridice banii, ea a observat ca un barbat ii luase deja bancnota. Fata i-a insistent cerut sa-i inapoieze banii, insa acesta a refuzat. Mai mult, ar fi folosit respectiva bancnota la propriile cumparaturi! Micuta si-a sunat imediat parintii, care au facut plangere la Politie.

Respectivul a fost identificat in persoana sefului Serviciului Logistic al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita, anunta presa ialomiteana. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt pe numele lui, pe care il vor inainta spre solutionare Parchetului Militar din Capitala, intrucat e vorba de un angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita au explicat faptul ca, in functie de rezultatele anchetei penale, vor lua masurile legale care se impun.

„La momentul de fata este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o ancheta in desfasurare. Am colaborat si colaboram in continuare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Ialomita. In functie de rezultatul acestei verificari, se vor adopta masurile legale!”, a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Ialomita.

Conform declaratiei de avere completata in luna mai 2018, colonelul din cadrul IJJ Ialomita are in proprietate doua terenuri de cate 1000 mp, in Slobozia si comuna 23 August, judetul Constanta, o casa de 147 mp, in Slobozia, doua autoturisme, dar si o datorie de 35.000 euro la banca. Declaratia de avere a mai aratat ca jandarmul a incasat, in 2017, un salariu de 61.722 de lei de la IJJ Ialomita. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: