BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Primul parlamentar PSD din Timis care trece la Pro Romania! Deputatul Adrian Pau a demisionat din PSD si a “sarit” in barca lui Victor Ponta

Migratia parlamentarilor PSD catre Pro Romania continua, partidul lui Victor Ponta fiind vazut ca o alternativa de stanga viabila la partidul lui Liviu Dragnea.

Dupa europarlamentarul Corina Cretu, fostul premier Mihai Tudose, deputatul Georgian Pop, fostul sef al Comisiei SRI din Parlament, Oana Silvia Vlăduca, de la PSD Dambovita, Corina Bogaciu, Catalin Zamfira si senatorului Gabriel Botnariu, de la PSD Ilfov, campania de transferuri a debutat si in Timis.

Dupa cum era de asteptat, Adrian Pau, deputat PSD de Timis, a demisionat din PSD si a anuntat ca trece la Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Traseul politic al parlamentarului de Timis a cuprins, pana in prezent, PDL, USL, PSD si, de azi, Pro Romania. Cu siguranta, si-a negociat un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare. 

Nu este exclus ca “dezertarea” lui Adi Pau sa anunte si alte plecari din PSD Timis, in conditiile in care aproape toti parlamentarii social-democrati din orasul de pe Bega fac parte din #team Grindeanu, “fratele de cruce” a lui Victor Ponta.

Asadar, zilele viitoare am putea asista la demisiile lui Alfred Simonis, Bianca Gavrilita, Adrian Diaconu si Eugen Dogariu, singurul adept al teleormaneanului Liviu Dragnea fiind senatorul Matei Suciu. Aceasta plecare din PSD Timis poate fi salutata de liderul social-democratilor Calin Dobra, care astfel scapa de un contracandidat cu sanse importante la sefia organizatiei. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: