BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Primul parlamentar PSD din Timis care trece la Pro Romania! Deputatul Adrian Pau a demisionat din PSD si a “sarit” in barca lui Victor Ponta

Migratia parlamentarilor PSD catre Pro Romania continua, partidul lui Victor Ponta fiind vazut ca o alternativa de stanga viabila la partidul lui Liviu Dragnea.

Dupa europarlamentarul Corina Cretu, fostul premier Mihai Tudose, deputatul Georgian Pop, fostul sef al Comisiei SRI din Parlament, Oana Silvia Vlăduca, de la PSD Dambovita, Corina Bogaciu, Catalin Zamfira si senatorului Gabriel Botnariu, de la PSD Ilfov, campania de transferuri a debutat si in Timis.

Dupa cum era de asteptat, Adrian Pau, deputat PSD de Timis, a demisionat din PSD si a anuntat ca trece la Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Traseul politic al parlamentarului de Timis a cuprins, pana in prezent, PDL, USL, PSD si, de azi, Pro Romania. Cu siguranta, si-a negociat un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare. 

Nu este exclus ca “dezertarea” lui Adi Pau sa anunte si alte plecari din PSD Timis, in conditiile in care aproape toti parlamentarii social-democrati din orasul de pe Bega fac parte din #team Grindeanu, “fratele de cruce” a lui Victor Ponta.

Asadar, zilele viitoare am putea asista la demisiile lui Alfred Simonis, Bianca Gavrilita, Adrian Diaconu si Eugen Dogariu, singurul adept al teleormaneanului Liviu Dragnea fiind senatorul Matei Suciu. Aceasta plecare din PSD Timis poate fi salutata de liderul social-democratilor Calin Dobra, care astfel scapa de un contracandidat cu sanse importante la sefia organizatiei. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: