BREAKING NEWS! Un politist aflat in misiune a fost atacat cu cutitul intr-un bar din localitatea Surducu Mic, judetul Timis, fiind ranit la un picior    Fostul judecator Mihail Decean, de la Curtea de Apel Timisoara, atacat pe retelele de socializare, dupa ce a afirmat ca magistratii trebuie sa aiba o pensie de cel putin 3.000 de euro    Duminica, intre orele 13-15, in centrul Timisoarei se va desfasura o actiune de responsabilizare a participantilor la traficul rutier, organizata de Diana Mihai, realizatoarea emisiunii TV "Cronica rutiera"    Ministrul Fondurilor Europene a apreciat faptul ca Timisul este unul dintre cele mai importante judete in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene, valoarea finantarilor fiind de 4,7 miliarde de lei    Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, ar fi fost filat de structuri din MAI, la cererea fostului ministru, Carmen Dan, operatiune devoala dupa ce intr-o celebra biserica din centrul Bucurestiului a fost descoperita tehnica de interceptare    Grupul Telekom Romania, format din fostele companii Cosmote si Romtelecom, a anuntat ca va concedia aproape 700 de angajati

Primul parlamentar PSD din Timis care trece la Pro Romania! Deputatul Adrian Pau a demisionat din PSD si a “sarit” in barca lui Victor Ponta

Migratia parlamentarilor PSD catre Pro Romania continua, partidul lui Victor Ponta fiind vazut ca o alternativa de stanga viabila la partidul lui Liviu Dragnea.

Dupa europarlamentarul Corina Cretu, fostul premier Mihai Tudose, deputatul Georgian Pop, fostul sef al Comisiei SRI din Parlament, Oana Silvia Vlăduca, de la PSD Dambovita, Corina Bogaciu, Catalin Zamfira si senatorului Gabriel Botnariu, de la PSD Ilfov, campania de transferuri a debutat si in Timis.

Dupa cum era de asteptat, Adrian Pau, deputat PSD de Timis, a demisionat din PSD si a anuntat ca trece la Pro Romania, partid condus de Victor Ponta. Traseul politic al parlamentarului de Timis a cuprins, pana in prezent, PDL, USL, PSD si, de azi, Pro Romania. Cu siguranta, si-a negociat un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare. 

Nu este exclus ca “dezertarea” lui Adi Pau sa anunte si alte plecari din PSD Timis, in conditiile in care aproape toti parlamentarii social-democrati din orasul de pe Bega fac parte din #team Grindeanu, “fratele de cruce” a lui Victor Ponta.

Asadar, zilele viitoare am putea asista la demisiile lui Alfred Simonis, Bianca Gavrilita, Adrian Diaconu si Eugen Dogariu, singurul adept al teleormaneanului Liviu Dragnea fiind senatorul Matei Suciu. Aceasta plecare din PSD Timis poate fi salutata de liderul social-democratilor Calin Dobra, care astfel scapa de un contracandidat cu sanse importante la sefia organizatiei. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: