BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Modificarile la Legea Politiei Locale, in dezbatere nationala la Timisoara! Politistii locali sunt indemnati sa adere la asociatiile profesionale din cadrul FNPLR, deoarece “numai uniti ne putem sustine drepturile”

Politia Locala Timisoara a gazduit, in acest weekend, sedinta Consiliului Director al Federatiei Nationale a Politistilor Locali din Romania, la care au participat cei opt vicepresedinti de la nivel regional, respectiv Bucuresti, Pitesti, Galati, Botosani, Targu Jiu – Gorj, Cluj, Brasov si Timisoara.

Acestia reprezinta asociatiile profesionale de politisti locali din intreaga tara. La intalnire au fost invitati si directori ai Politiei Locale Arad, Resita, Giroc, Hunedoara si Deva.

Lucrarile s-au desfasurat la sediul institutiei de pe str. Avram Imbroane si au fost conduse de presedintele FNPLR, Aurel Dobrila, care a prezentat situatia privind modificarile legislative propuse in ceea ce priveste Legea 155/2010 a Politiei Locale si propuneri privind statutul politistului local, acte normative aflate in dezbatere, in diferite stadii, la Parlament.

In cadrul discutiilor s-a evidentiat necesitatea realizarii de propuneri din partea reprezentantilor politistilor locali care sa fie centralizate si incluse in proiectele legislative care sa fie sustinute, ulterior, in randul alesilor pentru a fi promovate sub forma de acte normative.

“S-a subliniat importanta aderarii la asociatiile profesionale care formeaza Federatia a cat mai multor politisti locali, deoarece numai uniti politistii locali pot avea un cuvant de spus si le pot fi sustinute drepturile”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara, Daniela Seracin.

Reprezentantii celor opt regiuni au vizitat sediul Politiei Locale Timisoara, precum si orasul nostru, considerand extrem de benefic schimbul de experienta realizat cu aceasta. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: