BREAKING NEWS! Astazi, la Timisoara, a avut loc sedinta regionala a PMP, Zona Vest, in care s-a anuntat demararea strangerii de semnaturi pentru alegerile europarlamentare si despre cele 2500 de amendamente depuse de PMP la Legea Bugetului     Universitatea de Vest din Timisoara construieste noi spatii de invatamant pentru studentii de la Arte si Muzica, in campusul de pe strada Oituz, beneficiind de o finantare europeana in valoare de 4 milioane de euro     Calin Dobra este favorit in cursa pentru sefia PSD Timis, la alegerile din 1 martie, desi Titus Bojin si-a anuntat disponibilitatea de a reveni in partidul care l-a consacrat politic     Lugojeanca Laura Bretan, favorita la castigarea finalei Eurovision Romania, a fost scoasa din cursa prin votul a doi membri gay ai juriului international, care au sanctionat sustinerea tinerei pentru familia traditionala     Jurnalista Emilia Sercan a descoperit ca mai mult de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei de doctorat apartinand lui Darius Valcov, sustinuta la ASE in 2008, sunt plagiate. Raspunsul "geniului" economiei romanesti: "Exclus!"    Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa nu mai parcheze pe locurile rezervate persoanelor cu handicap; de la inceputul anului au fost aplicate 133 de amenzi, cuprinse intre 290 si 725 de lei

Modificarile la Legea Politiei Locale, in dezbatere nationala la Timisoara! Politistii locali sunt indemnati sa adere la asociatiile profesionale din cadrul FNPLR, deoarece “numai uniti ne putem sustine drepturile”

Politia Locala Timisoara a gazduit, in acest weekend, sedinta Consiliului Director al Federatiei Nationale a Politistilor Locali din Romania, la care au participat cei opt vicepresedinti de la nivel regional, respectiv Bucuresti, Pitesti, Galati, Botosani, Targu Jiu – Gorj, Cluj, Brasov si Timisoara.

Acestia reprezinta asociatiile profesionale de politisti locali din intreaga tara. La intalnire au fost invitati si directori ai Politiei Locale Arad, Resita, Giroc, Hunedoara si Deva.

Lucrarile s-au desfasurat la sediul institutiei de pe str. Avram Imbroane si au fost conduse de presedintele FNPLR, Aurel Dobrila, care a prezentat situatia privind modificarile legislative propuse in ceea ce priveste Legea 155/2010 a Politiei Locale si propuneri privind statutul politistului local, acte normative aflate in dezbatere, in diferite stadii, la Parlament.

In cadrul discutiilor s-a evidentiat necesitatea realizarii de propuneri din partea reprezentantilor politistilor locali care sa fie centralizate si incluse in proiectele legislative care sa fie sustinute, ulterior, in randul alesilor pentru a fi promovate sub forma de acte normative.

“S-a subliniat importanta aderarii la asociatiile profesionale care formeaza Federatia a cat mai multor politisti locali, deoarece numai uniti politistii locali pot avea un cuvant de spus si le pot fi sustinute drepturile”, ne-a comunicat purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara, Daniela Seracin.

Reprezentantii celor opt regiuni au vizitat sediul Politiei Locale Timisoara, precum si orasul nostru, considerand extrem de benefic schimbul de experienta realizat cu aceasta. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: