Milionarul Florin Fedor, “regele” micilor de Giroc, audiat la Parchetul Militar Timisoara in legatura cu incidentul de la Buzias, cand si-a abandonat arma de vanatoare si jeep-ul si a fugit

Unul dintre cei mai discreti milionari ai Timisoarei a fost audiat de procurorii militari in dosarul incidentului petrecut, in noaptea de 7/8 septembrie 2017, la iesirea dintr-un fond de vanatoare din zona Buzias, cand si-a abandonat arma si jeep-ul si a rupt-o la fuga printr-o cultura de vita-de-vie, nemaifiind prins de oamenii legii.


Ion Florin Fedor, patronului firmei Femadar, din localitatea Giroc, le-a relatat procurorilor de la Parchetul Militar Timisoara cum a fost umilit de un echipaj de jandarmi, care l-au oprit la iesirea din fondul de vanatoare si l-au perchezitionat, fiind tratat ca un infractor, chiar daca nu incalcase legea si avea autorizatie de vanatoare valabila.

“Am fost opriti de jandarmi, eu si paznicul de vanatoare, care ma insotea, si ni s-au cerut actele. Am prezentat autorizatia de vanatoare, insa nu a fost suficient. Jandarmii ne-au aliniat la distanta de un metru, unul de celalalt, si au inceput sa ne perchezitioneze. Nu am suportat acest tratament degradant si am decis sa ma retrag in graba de la intalnirea cu jandarmii, lasandu-mi arma si masina in grija paznicului de vanatoare. Arma a fost preluata de comisarul sef Nicolae Boia, seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis, care, ulterior, mi-a predat-o”, a declarat, printre altele, Florin Fedor.

La randul lor, jandarmii din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara cercetati pentru abuz in serviciu au explicat ca au procedat la perchezitionarea celor doi, intrucat, in acea perioada, in fondul de vanatoare de la Buzias, au fost raportate mai multe fapte de braconaj si voiau sa constate daca cei doi nu au asupra lor dispozitive de vanatoare interzise de lege.

Reamintim ca in noaptea de 7/8 septembrie, in jurul orei 4, Ion Florin Fedor a fost interceptat la iesirea dintr-un fond de vanatoare, insa a reusit sa fuga de la fata locului, inainte ca jandarmii sa-si finalizat perchezitia.

“A fost oprit la iesirea din fondul de vanatoare de un echipaj format din jandarmii Stanciu si Gruescu. Intrucat avea asupra sa o arma prevazuta cu amortizor si luneta cu infrarosii, ambele interzise de lege, a sarit si a fugit in noapte, abandonand atat masina, un jeep Toyota Hilux, cat si carabina. S-a alergat dupa el prin vie, dar nu a mai fost prins. Carabina a fost ridicata de seful de la Arme, Nicolae Boia”, ne-au dezvaluit, la vremea respectiva, surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis.

In conditiile in care milionarul din Giroc, consatean si prieten cu Nicolae Boia, a declarat ca nu si-a abandonat arma, ci i-a incredintat-o, in viteza, paznicului de vanatoare, nu a mai fost sanctionat conform Legii 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor, cu amenda contraventionala cuprinsa intre 5.000 si 10.000 de lei, anularea permisului de port-arma si interdictia de a achizitiona alta pusca timp de cinci ani, ci a platit doar o amenda de 500 de lei, aplicata de jandarmi, pentru ca nu a avut asupra sa actele de identitate. Ancheta Parchetului Militar Timisoara continua, procurorii urmand sa stabileasca daca-i va trimite in judecata pe jandarmii acuzati de abuz in serviciu sau vor clasa dosarul, cu motivatia ca oamenii legii nu si-au facut decat datoria… (Vlad Enciu)

4 thoughts on “Milionarul Florin Fedor, “regele” micilor de Giroc, audiat la Parchetul Militar Timisoara in legatura cu incidentul de la Buzias, cand si-a abandonat arma de vanatoare si jeep-ul si a fugit

 1. Jandarmii si-au facut treaba, insa Boia, Borca si alti parteneri de braconaj nu. Lucrurile se vor rezolva ca de obicei, insa ramane dreptatea divina. Si apropo: surse din IJJ sustin ca jandarmii sunt de la ei.

 2. Asta chiar e culmea! Sa fie anchetați amărâții de jandarmi pentru ca mafia cărnii de la Giroc are tupeul și forța sa se prezinte ca victima și sa fie ofensat de autoritatea statului care nu a făcut altceva decât o simpla legitimare după o prindere în flagrant a unor braconieri. Dar sa nu creadă cineva ca a rămas Fedor fără carne ka restaurant. Nuu. E doar pentru ca poate sa facă ce vrea în Giroc, cu Toma și restul mafiei. Carne are destulă ca numai ei știu cum intervin sa nu se afle ca din cauza aceleiași mafii care nu declara nicio tranzacție sau transport de animale în zona au adus pesta porcina africana dar nu e nicio problema ca funcționarii DSVSA le ciugulesc din palma și au făcut cum știu ei de fiecare data sa marsaveasca și sa fac troc cu autoritatea statului. Mai ales Vartosu de Stoichescu.
  Pentru a nu-i fi afectat businessul lui, al cuscrului Jiva unde Boia mănâncă pe caiet de ani buni și alte restaurante, dl Fedor a accesat sistemul din nou și astfel timișorenii mănâncă carnuta bună bună cu pesta. Nu va gândiți ma neghiobilor ca poate carnea voastră ajunge în spitale scoli, la copii și familiile romanilor. Nu, ca voi aveți fir direct cu Daia la orice ora prin Toma și restul activiștilor de partid fără număr șm pentru ca pentru cine nu știe Girocul e comuna de lansare a 2 prim-miniștrii pana în prezent. Asa se explica casta închisă și nenumăratele fărădelegi în nomenslandul în care Toma încă mai are trecere la orice parchet și politie, chiar și DNA.
  Poate se vor trezi oamenii și va vor alerga cu furcile și tipoarele pentru câte mizerii le-ați pus în farfurie în ultimii ani, la cata evaziune și mafie imobiliara,, ca dee.. Au bani porcarii și va arii și acum sunt mari dezvoltatori imobiliare. Tot cămătari din clanu lu minda care rup degede prin subsoluri noapte au rămas numai ca pozează în gulere albe.
  Si ca să fie tacâmul complet și sa se asigure Fedor ca nimeni și nimic nu va fi investigat legat de pesta sau manoperele ilicite ale mafiei cărnii a zis ca trebuie sa trimită finul Rumega sa facă,, circulație, , cu aia de la economic și sa aibă antemergaor la fazani de jandarmi data viitoare când vor mai îndrăzni să-i tulbure cătarea pustii cu luneta. Ce treaba are petecel cu asta.. Pai cum sa nu facă protest în curtea ins0ectoratului polițiștii de la arest când el îl considera excelent și nemaivăzut în implementarea obligațiilor instituționale pe Liviu bucatarul ca doar și el e măcelar cu pile psdisto mafiote.
  Sper ca la chefurile de boboteaza din ianuarie de la casele mafioților din Giroc sa le fi pus și lor o halcă mare de porc cu pesta ca tot le place mocangeala. Tic tac.. Ca nici usturoi nu au mâncat nici gura nu le miroase a ipocrizie…
  micii de la Giroc nu mai sunt de mult ce crede lumea. Într-un timp erau chiar hamburgeri americani pe când a pus mana Fedor pe carnea congelata de 40 de ani din rezerva armatei aliate… Asa se fac pilele.. La o masa… Noroc ca ceilalți polițiștii nu au bani sa mănânce la restaurant..

 3. Eternul si fascinant-ul Boia ; excelent-ul Boia . Judiciarist-ul de exceptie Boia! In cate rahat-uri e bagat asta ?

 4. Boia fotbalistul nepotul fostului șef de la cadre IPJ TIMIȘ col.Hada actualmente tot șef la resurse umane dar la Poliția Locală ? incadrat direct acest Boia ce a terminat Fac.Mihai Eminescu desființată din 1900…toamnă la angajat unchiul Hada direct ofițer facut la apelul bocancilor ca și pe celălalt nepot actualmente șoferul lui Petecel pe nume Iorgoaia Cosmin care ia dat arma de vanatoare a lui personală să facă branconaj Împăratul Udrea (știu profesioniști m-ai multe).
  Domnul Boia mingicar de profesie pardon(fotbalist)…

Leave a Reply