PE SURSE! Inspectorul sef al Politiei Timis forteaza schimbarea din functie a sefului SICE, comisarul sef Daniel Tudorescu. VEZI motivul. UPDATE! Daniel Tudorescu si-a dat acordul sa fie mutat la Ordine Publica. “Trebuie sa dam dovada de intelepciune!”

Decorat cu emblema de onoare a Politiei Romane, inspectorul sef al IPJ Timis, comisarul sef Alin Petecel, considera ca prin aceasta distinctie i s-ar fi confirmat autoritatea profesionala si, in consecinta, a declansat o campania de schimbare in forta a unor sefi de servicii pentru ca, in locurile strategice, sa-si instaleze oameni de incredere.


Nu mai conteaza ca faptele de eroism savarsite pe timpul indeplinirii unor misiuni sau serviciile deosebite aduse Politiei Romane, pentru care se confera aceasta distinctie, au ramas necunoscute subalternilor si marelui public, cert este ca Alin Petecel se considera autorizat sa bulverseze oricand organigrama institutiei.

Astfel, in paralel cu organizarea unor concursuri in urma carora “oamenii potriviti au ajuns la locurile potrivite”, s-au angajat si o serie de discutii cu sefii de servicii vizati de aceste schimbari.

Unul dintre ofiterii de politiei care au facut opozitie ferma la aceasta campanie de schimbari a fost comisarul sef Daniel Tudorescu, seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE), care a refuzat sa faca rocada cu seful Serviciului Ordine Publica, comisarul sef Petru Rumega.

Surse din cadrul IPJ Timis ne-au dezvaluit ca mutarea lui Daniel Tudorescu (foto) pe alta functie de conducere nu reprezinta vreo sanctiune pentru neprofesionalism, ci, dimpotriva, este o incercare de a-l indeparta de cateva dosare strategice aflate pe rolul SICE.

“Nu se stie cu exactitate despre ce anchete este vorba, insa se zvoneste ca unul dintre dosare s-ar referi la Calor SA, regie a primariei unde sotia unui sef din IPJ Timis este jurist. Deocamdata, Daniel Tudorescu a refuzat sa plece din functie si sa predea dosarele, are si el protectii inalte la Bucuresti, insa nu se stie cat va mai rezista in acest razboi psihologic declansat impotriva sa”, ne-a dezvaluit un cititor fidel al Impact Press.

Este posibil ca, in cele din urma, Alin Petecel sa-si impuna oamenii de incredere acolo unde doreste, in conditiile in care este extrem de simpatizat de catre inspectorul general al Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, care se afla in excelente relatii de amicitie cu socrul sau, colonelul (r) Ioan Roibu, fost inspector sef adjunct al Politiei Timis, din perioada mandatului Dorel Andras… (G.I.)

UPDATE! Comisarul sef Daniel Tudorescu ne-a contactat, miercuri, dupa ora 11, prin intermediul Biroului de Presa al IPJ Timis, pentru a ne comunica faptul ca si-a dat acordul pentru a fi mutat pe functia de sef Serviciu Ordine Publica. “Au existat consultari in privinta acestei schimbari, trebuie sa dam dovada de intelepciune… Delegarile pe functii se fac pentru bunul mers al institutiei”, ne-a declarat Daniel Tudorescu.

Deocamdata, nu se cunoaste cu exactitate cum va revolutiona activitatea Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE) fostul sef de la Serviciul Politie Rutiera, comisarul sef Petru Rumega, insa daca luam in considerare faptul ca domnia sa este finul milionarului de la Giroc, Florin Fedor, de la DAF (care, intamplator, in aceste zile, este in vacanta in Thailanda), iar acesta, impreuna cu cuscrul sau, Jiva Markov, de la Pensiunea Nora, au intrat in afaceri imobiliare de milioane de euro cu blocuri de locuinte construite pe persoana fizica, ne putem astepta ca o serie de anchete din acest domeniu sa fie mai atent monitorizate… Vom reveni. (G.I.)

22 thoughts on “PE SURSE! Inspectorul sef al Politiei Timis forteaza schimbarea din functie a sefului SICE, comisarul sef Daniel Tudorescu. VEZI motivul. UPDATE! Daniel Tudorescu si-a dat acordul sa fie mutat la Ordine Publica. “Trebuie sa dam dovada de intelepciune!”

 1. Domnule Daniel Tudorescu ne stim de la Facultatea de Drept te rog nu ceda santajului si procedeaza ca baietii de la arest! Nu va fie teama de acest vataf de curte care nu are 15 lei sa-si spele masina si o aduce la lucru sa o spele bietii agenti de la Sectia 1 !Va stimez din suflet-cms sef Cristi Toporan

 2. Se vorbeste ca grupul care nu au loc de Daniel Tudoresc zis ,,Meseriasu,, este compus din Petecel zis,, Bitcoinu,, ,Scornea zis ,,Bila,, si Stoicanescu zis Cirlanu iar in spatele lor cel care conduce de fapt ,liderul grupului Tataru deghizat in lider sindical ! Revin cu detalii.

 3. Dle Petecel nu vă mai enervați cu lucruri mărunte – mutări pe funcții, polițiști indisciplinați, etc. astea-s chestii de resurse umane. Un comandant adevărat se ocupă de lucruri adevărate … reorganizarea teritoriului de competență, trafic de influență cu funcții de conducere, salarii de merit celor merituoși, conferințe de presă despre teoria chibritului, chestii de astea cu greutate…

 4. Curaj domnule Tudorescu, unul din putinii ofiteri( sef de serviciu) care iti zambeste si iti intinde mana prin curte. Aici se vede calitatea umana.

 5. Tot respectul pentru d-nul Tudorescu, un profesionist desavarsit si un politist cu coloana vertebrala. Pe sistemul PSD-ului, oamenii de valoare sunt inlaturati pentru a face loc pilelor incapabile

 6. Ce curaj, ca a cedat șantajului azi, rocada sa făcut conform unei aberații a MAI că dacă ai funcție egala e totuna sa conduci ordinea publica sau economicul sau rutiera sau criminalistica deși ai dai, teoretic cel puțin, un examen cu o tematica specifica pentru un singur domeniu.. Dar manager sa fie… ca e totuna dacă ești șef la canisa sau la judiciar sau logistica..

 7. Acest Peticel sau Petecel tot una,este un frustrat o non-valoare după cum îi este și numele predestinat!
  Iar jandarmul de Tătaru nu vreau să jignesc jandarmi adevărați,este un afemeiat,oportunis un fripurist care a ajuns la IPJ pe filiera Gen.Andreescu ca și bilă (Scornea) insarcinatul,borțos etc.
  Stoicanescul acesta are o pălărie prea mare pentru capul lui…(profesioniști știu ce înseamnă)
  Domnule Daniel sunteți un profesionist adevarat,nu vă lăsați intimidat de așa specimene!
  Vă stimez și vă respect cu deosebită consideratie!

 8. Numai în România putea ajunge sef de politie fricosul de Petecel, are frica și de propria umbra, iar din lipsa de viziune în conducerea Inspectoratului apelează la băieții de la control intern. Oare cât timp își va ascunde abuzurile în spatele lucrătorilor de la control intern… PAPAGALULE cât timp crezi ca va mai trece pana cand și cei de la control intern își vor da seama ca ești un zero barat? Mi e scârbă de asemenea oameni fără valoare… Timpul va demonstra ca e zero barat… Tic tac se apropie alegerile și parca vad ca va fugii repede la pensie, iar în civile se va vedea adevărată lui valoare

 9. Domnule MH ai dat în agentul de la resurse umane deoarece va dat în vileag excepțiile rantasului cu faina pe care le face Chef-ul de la bucătăria ta, te-ai luat de graniță de la arest ca vrea sa-l apere acum dai si in omul care nu a supărat pe nimeni ? Esti penibil

 10. Tudorescu a castigat aceasta functie prin concurs, a mai castigat un proces cu IPJ pentru o demitere, cred ca ar trebui sa atace din nou in instanta aceasta decizie de mutare, care se bazeaza doar pe interesele lui Petecel. Crad ca actualii sefi ai Politiei Timis au intrat din nou in sfera de influenta a PSD, cred ca au uitat ce au patit Munteanu, Bolbos si ceilalti. Se simt protejati de Dragnea si acolitii lui din teritoriu, insa ar trebui sa se gandeasca la faptul ca vin alegeri, ca PSD ar putea fi maturat de la putere, iar ei pusi sa raspunda pentru aceste abuzuri

 11. Din păcate este direct imaginea guvernului fantomă care ne conduc destinele. Conducerea poliției este jalnică, nici cand nu cred ca au mai fost asa incompetenți. Numai azi dimineata s-au gândit șefii sa trimita câțiva agenți sa dirijeze circulatia in intersecția Șagului cu Resitei. Rezultatul- dezastru!!! Zilnic daca pierd 5 min max sa trec de intersecția, azi am stat 20min!!! Cat de prost sa fii sa iei asemenea decizii?!?! Nu cred ca agentii ăia s-au pus de aiurea acolo! Mi s-a furat din masina, am stat duoa echipa 4 ore după care la secție de poliție au stat inca o oră, dar nu sa prinda hotii , ci sa ma convonga sa nu imi înregistreze plângerea ca ii f…. șefii!!! Asa ceva nu stiu cand a mai fost! Este bine sa ii înregistrăm pe acesti asa zisi polițiști să afle toate lumea in Ce situație ne aflăm!

 12. Scheletele sunt tot în dulap iar Roibuleanu cu Moise , oamenii ..nu premierului .. ci Tezeului șef de cadre la pesedei , oameni de afaceri … adică ce știa el nu de alta dar să nu-și iasă din mână , încă coexistă cu rezervele de cadre …încă active și pentru un viitor luminos .

 13. Parca in vremurile nu demult șefii erau respectați de subalterni datorită experienței profesionale. Au plecat de jos și așa au câștigat respectul subalternilor. Ar putea fi amintiți Bira, Bogosel, Ungureanu, Clavac ( care a fost subofiter), Vilisca, Lombrea ( tot fost subofiter) și alții. Acuma alta e ierarhia valorilor, din păcate. Este trist ca s-a ajuns aici pentru ca viața de polițist nu e ușoară. Atât pentru cei de la ordine publica care stau in strada expuși la tot felul de riscuri, cei de la investigații criminale care numai ei știu cât muncesc sa dovedească comiterea unei infracțiuni plecând de la zero, cei de la economic, legati de mâini și de picioare ( știu ei de ce), chiar cei de la rutieră, expuși și ei la tot felul de situații, cei de la posturile de poliție care nu mai știu cum sa se împartă între dosare, patrule etc, intr-un cuvânt tot ce e operativ. Și atunci îți vine un șef care nu s-a confruntat cu problemele străzii, evenimentelor de tot felul și te învață cum sa faci. “ meritul” lui este sprijinul politic și toți știu asta. Din păcate asta e situația. Oare mai e vreo speranța de schimbare a lucrurilor.

 14. Daniel a dat dovada din nou de înțelepciune! Sunt sigur ca Petecel va cauta acum sa se răzbune atâta timp cât el are doar aceasta arma
  P. S. Răzbunarea e arma prostului!!!

Leave a Reply