BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Nicolae Robu a explicat de ce a retras de pe Facebook un sondaj defavorabil PNL: "Mintile incetosate au inceput sa posteze in stilul consacrat, incompatibil cu prezenta pe o pagina de inalta tinuta"    Directorul pietelor din Timisoara, Ionut Nasleu, a reusit sa recupereze de la comercianti, in doar 10 zile, datorii istorice de peste 230.000 de lei; nu se stie daca a folosit metode interlope sau doar persuasiune manageriala    Casele de pariuri au schimbat cotele partidelor la alegerile europarlamentare, PSD (1,50%) luand locul PNL (2,40%)    Bilantul furtunii violente care s-a abatut asupra Timisoarei, duminica seara: peste 3000 de consumatori fara electricitate, 5 masini distruse de copaci, acoperisuri luate de vand, 14 misiuni de interventie a ISU Timis    Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost extradat de Madagascar si va fi adus in tara cu o aeronava, luni seara, la ora 21

Politistii au descins in forta pe santierul ISHO din Timisoara! Dezvoltatorul imobiliar Ovidiu Sandor, suspectat ca lucreaza “la negru” cu muncitori adusi din strainatate

La nici 24 de ore dupa ce a fost declarat antreprenorul anului 2018, omul de afaceri Ovidiu Sandor, care dezvolta complexul imobiliar ISHO Timisoara, o investitie de peste 130 milioane de euro, a fost vizat de o descindere in forta a politistilor de la Serviciul de Imigrari Timis si inspectori de la ITM, sprijiniti de jandarmii de la Gruparea Mobila Timisoara.

Oamenii legii au navalit, vineri dimineata, pe santierul cartierului ISHO, aflat in apropierea sediului IPJ Timis, pentru o verificare inopinata a documentele tuturor angajatilor, in conditiile in care milionarul este suspectat ca ar colabora cu muncitori adusi din strainatate, emigranti, care nu ar avea documente legale de lucru.

Deocamdata, nu se cunoaste rezultatul acestui control, insa, in cazul in care vor fi descoperiti angajati “la negru”, este posibil ca Ovidiu Sandor sa suporte aceleasi consecinte ca si Iulian Dascalu, patronul centrului comercial Iulius Mall Timisoara, care, in 2011, a fost prins avand pe santier 63 de muncitori ilegali din China si a primit o amenda de 100.000 de lei, pe care a contestat-o in instanta.

Reamintim ca, aseara, dezvoltatorul imobiliar Ovidiu Sandor a fost distins de EY Romania cu premiul Antreprenorul Anului 2018 si urmeaza sa reprezinte Romania in cadrul competitiei internationale EY de la Monte Carlo. EY Romania a organizat, joi seara, Gala EY Entrepreneur of The Year 2018 Romania, in cadrul careia a premiat cele mai bune companii antreprenoriale din Romania, printre care si Mulberry Development, apartinand lui Ovidiu Sandor.

„Cred ca mediul de afaceri trebuie sa sarbatoreasca ce reusim sa facem in ciuda tuturor dificultatilor, pentru ca rar in business cineva te bate pe umar ca ai facut o treaba buna”, a declarat Ovidiu Sandor, parca premonitoriu pentru descinderea politistilor de a doua zi.

In ultima editie a Top 300 Capital cei mai bogati romani, Ovidiu Sandor ocupa locul 117, cu o avere estimata la 48-50 milioane de euro. (Mara Ion)

One Response to Politistii au descins in forta pe santierul ISHO din Timisoara! Dezvoltatorul imobiliar Ovidiu Sandor, suspectat ca lucreaza “la negru” cu muncitori adusi din strainatate

  1. Pisoiul says:

    Haideti trupelor cu desant la Giroc pe tralalele lui Iosif că e de lucru , pepiniera e bogata sub directa supraveghere a regelui

Leave a Reply

%d bloggers like this: