AMENDA! Comisarul sef Dorel Cojan, directorul Politiei Locale Timisoara, lasat pieton pentru 3 luni de fostii subalterni de la Politia Rutiera

In plasa de radare si filtre rutiere intinsa, in acest weekend, de politistii din cadrul IPJ Timis a fost prins, in sfarsit, si un “peste” mai mare.


Este vorba despre directorul executiv al Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care a dat radarul peste cap intr-o localitate unde limita de viteza este de 50 km/h. Incidentul s-a petrecut, duminica, in comuna Carpinis, unde Dorel Cojan a fost prins circuland cu 102 kilometri la ora.

Seful politistilor locali din Timisoara era la volanul unui bolid Chrysler, cu numarul TM-01-PLT, motiv pentru care s-a considerat ca este vorba despre masina de serviciu. Ulterior, reprezentantii Politiei Locale au dezmintit acest lucru, afirmand ca, in ciuda acronimului PLT de pe placuta de inmatriculare, este vorba despre masina personala a directorului.

In urma savarsirii acestei contraventii la regimul circulatiei rutiere, Dorel Cojan a fost sanctionat cu o amenda de 1.305 lei si suspendarea carnetului de conducere pe o perioada de 90 de zile.

Suparat ca nu a gasit intelegere la fostii subalterni, fiind stiut ca Dorel Cojan a detinut, in urma cu cativa ani, functia de sef al Politiei Rutiere Timisoara, acesta a refuzat sa semneze procesul-verbal.

Reamintim ca, in octombrie 2017, fostul fiu vitreg al directorului Cojan a ramas fara permis de conducere si i s-a intocmit dosar penal, dupa ce a urcat beat la volan si a lovit cateva masini parcate pe o strada din Timisoara. (Vlad Enciu)

 

2 thoughts on “AMENDA! Comisarul sef Dorel Cojan, directorul Politiei Locale Timisoara, lasat pieton pentru 3 luni de fostii subalterni de la Politia Rutiera

  1. Clarificare :PLT de pe masina personala,nu vine de la institutie. Este prescurtarea de la cuvantul PLUTONIER, care repezinta nivelul de intelegere al sau. Cum de nu sti matale, cel a toate stiutor, ca semnarea procesului verbal nu este echivalenta cu recunoasterea faptei, ci confirma ca primesti sau nu, un exemplar al documentului. Regret,dar se pare ca are dreptate antevorbitorul meu – Beciul Domnesc.
    Lasa “bunele maniere” fata de doamnele si domnisoarele din primarie si apuca-te de respectat legea. Macar acum in al 12-lea ceas ! Si vezi ca vin 1 si 8 Martie. Poate mai vi pe la noi ca in anii trecuti : cu mana in buzunar, strangand martisorul de gat….

Leave a Reply