DESCINDERE! Mascatii au luat cu asalt palatele clanului Carpaci din Timisoara. Se cauta un pistol cu glont furat dintr-o masina

Furtul unui pistol cu glont dintr-o masina care apartinea unei cunoscute firme de paza si protectie din Timisoara a provocat alerta la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis.


Astfel, in aceasta dimineata, politistii de la Arme, insotiti de trupele de interventie ale Politiei Timis, au descins la palatele cu turnulete ale clanului Caldaras din Timisoara si Ortisoara, unde se suspecteaza ca ar locui hotii care, in ultima vreme, au dat mai multe lovituri.

Echipa de ancheta constituita de comisarul sef Nicolae Boia, coordonata in teren de procurorul de caz, detine informatii ca tiganii ar fi spart mai multe masini de lux, de unde au sustras obiecte, carduri bancare si sume cash importante.

Surse din preajma anchetei au dezvaluit ca printre victime s-ar afla si fostul presedinte al CJ Timis, Titu Bojin, actualul director al Administratiei Bazinale de Apa Banat, din limuzina caruia ar fi fost sustrasa suma de 30.000 de lei.

Persoanele retinute vor fi cercetate pentru furt calificat, nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos si acces ilegal la un sistem informatic. In cazul in care vor fi trimisi in judecata si gasiti vinovati, hotii din masini risca pana la 7 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi. (Vlad Enciu)

Leave a Reply