INCREDIBIL! Maria Grapini a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor din Comisia LIBE, in defavoarea Laurei Codruta Kovesi, fiind eliminata din procedura

In tentativa de a satisface interesele politicienilor penali din Romania, care vor cu orice pret sa blocheze ascensiunea Laurei Codruta Kovesi catre fotoliul de procuror-sef european, europarlamentarul Maria Grapini nu numai ca a facut un lobby agresiv impotriva fostei sefe a DNA, ci chiar a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor.


Potrivit reporterilor ziare.ro, care s-au aflat in Parlamentul European, timisorean ar fi “sarit” un vot in favoarea candidatului din Romania, fiind atentionata de reprezentanta Grupului Verzilor. Ulterior, Maria Grapini a fost eliminata de la procedura de numarare o voturilor.

Voturile europarlamentarilor din Comisia LIBE au fost numarate de o comisie formata din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei si Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusa pe o masa, iar cei patru europarlamentari au inceput sa le numere unul cate unul.

Maria Grapini a fost cea care a inceput, numarand voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner. “22”, a anuntat europarlamentarul roman.

Urma numaratoarea voturilor in cazul Kovesi. In momentul in care Grapini a luat buletinele de vot si a inceput sa le numere, doua dintre acestea pareau a fi lipite si s-ar fi luat doar unu’ in calcul.

“Ho, ho, ho”, i-a atras atentia Sargentini, potrivit imaginilor video, pentru ca imediat Grapini sa incerce sa salveze aparentele. “Trei, trei, trei. Imi cer scuze!”, a rectificat Grapini, cand si-a dat seama ca a greseala ei in defavoarea candidatului din Romania a fost sesizata de europarlamentarul din Italia.

“Nu. Dar, lasa-ma pe mine sa fac asta!”, i-a spus Sargentini, care a reluat  numaratoarea si a anuntat cele 26 de voturi date pentru Kovesi. (Mara Ion)

One thought on “INCREDIBIL! Maria Grapini a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor din Comisia LIBE, in defavoarea Laurei Codruta Kovesi, fiind eliminata din procedura

  1. Doamna gospodina, haideti acasa in tara cu care va mandriti atata, ca ne-ati facut destul de cacat in Europa.

Leave a Reply