BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

INCREDIBIL! Maria Grapini a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor din Comisia LIBE, in defavoarea Laurei Codruta Kovesi, fiind eliminata din procedura

In tentativa de a satisface interesele politicienilor penali din Romania, care vor cu orice pret sa blocheze ascensiunea Laurei Codruta Kovesi catre fotoliul de procuror-sef european, europarlamentarul Maria Grapini nu numai ca a facut un lobby agresiv impotriva fostei sefe a DNA, ci chiar a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor.

Potrivit reporterilor ziare.ro, care s-au aflat in Parlamentul European, timisorean ar fi “sarit” un vot in favoarea candidatului din Romania, fiind atentionata de reprezentanta Grupului Verzilor. Ulterior, Maria Grapini a fost eliminata de la procedura de numarare o voturilor.

Voturile europarlamentarilor din Comisia LIBE au fost numarate de o comisie formata din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei si Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusa pe o masa, iar cei patru europarlamentari au inceput sa le numere unul cate unul.

Maria Grapini a fost cea care a inceput, numarand voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner. “22”, a anuntat europarlamentarul roman.

Urma numaratoarea voturilor in cazul Kovesi. In momentul in care Grapini a luat buletinele de vot si a inceput sa le numere, doua dintre acestea pareau a fi lipite si s-ar fi luat doar unu’ in calcul.

“Ho, ho, ho”, i-a atras atentia Sargentini, potrivit imaginilor video, pentru ca imediat Grapini sa incerce sa salveze aparentele. “Trei, trei, trei. Imi cer scuze!”, a rectificat Grapini, cand si-a dat seama ca a greseala ei in defavoarea candidatului din Romania a fost sesizata de europarlamentarul din Italia.

“Nu. Dar, lasa-ma pe mine sa fac asta!”, i-a spus Sargentini, care a reluat  numaratoarea si a anuntat cele 26 de voturi date pentru Kovesi. (Mara Ion)

One Response to INCREDIBIL! Maria Grapini a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor din Comisia LIBE, in defavoarea Laurei Codruta Kovesi, fiind eliminata din procedura

  1. dany says:

    Doamna gospodina, haideti acasa in tara cu care va mandriti atata, ca ne-ati facut destul de cacat in Europa.

Leave a Reply

%d bloggers like this: