INCREDIBIL! Maria Grapini a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor din Comisia LIBE, in defavoarea Laurei Codruta Kovesi, fiind eliminata din procedura

In tentativa de a satisface interesele politicienilor penali din Romania, care vor cu orice pret sa blocheze ascensiunea Laurei Codruta Kovesi catre fotoliul de procuror-sef european, europarlamentarul Maria Grapini nu numai ca a facut un lobby agresiv impotriva fostei sefe a DNA, ci chiar a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor.


Potrivit reporterilor ziare.ro, care s-au aflat in Parlamentul European, timisorean ar fi “sarit” un vot in favoarea candidatului din Romania, fiind atentionata de reprezentanta Grupului Verzilor. Ulterior, Maria Grapini a fost eliminata de la procedura de numarare o voturilor.

Voturile europarlamentarilor din Comisia LIBE au fost numarate de o comisie formata din Judith Sargentini, Roberta Metsola, Monica Macovei si Maria Grapini. Urna cu voturile a fost pusa pe o masa, iar cei patru europarlamentari au inceput sa le numere unul cate unul.

Maria Grapini a fost cea care a inceput, numarand voturile in cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner. “22”, a anuntat europarlamentarul roman.

Urma numaratoarea voturilor in cazul Kovesi. In momentul in care Grapini a luat buletinele de vot si a inceput sa le numere, doua dintre acestea pareau a fi lipite si s-ar fi luat doar unu’ in calcul.

“Ho, ho, ho”, i-a atras atentia Sargentini, potrivit imaginilor video, pentru ca imediat Grapini sa incerce sa salveze aparentele. “Trei, trei, trei. Imi cer scuze!”, a rectificat Grapini, cand si-a dat seama ca a greseala ei in defavoarea candidatului din Romania a fost sesizata de europarlamentarul din Italia.

“Nu. Dar, lasa-ma pe mine sa fac asta!”, i-a spus Sargentini, care a reluat  numaratoarea si a anuntat cele 26 de voturi date pentru Kovesi. (Mara Ion)
One thought on “INCREDIBIL! Maria Grapini a incercat sa fraudeze numaratoarea voturilor din Comisia LIBE, in defavoarea Laurei Codruta Kovesi, fiind eliminata din procedura

Leave a Reply