BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

Actorii ies in strada pentru a sprijini protestele magistratilor! “Vom purta, de acum inainte, o banderola alba la mana pana cand acel OUG va fi retras”

Gest de solidaritate neasteptat din partea actorilor din Romania, care au anuntat ca se alatura protestelor magistratilor si vor purta o banderola alba pe brat, in semn de greva japoneza, pana cand OUG 7/2019 va fi retras.

Anuntul a fost facut de actorul Marius Manole, de la Teatru National Bucuresti, care si-a indemnat colegii din toata tara sa-si suspende spectacolele de duminica, 3 martie, pentru a iesi in strada.

“Indemn toti colegii din teatrele din Romania sa iasa, duminica, 3 martie, chiar daca au, chiar daca nu au spectacol, si sa le aratam, astfel, guvernantilor ca nu cedam, ca nu suntem un popor usor de umilit si de ingenuncheat si ca sunt inca oameni care lupta pentru libertate. Hai, Romania!”, este mesajul actorului, postat pe Facebook.

Acesta va fi alaturi de colegi in strada, duminica, 3 martie, inaintea spectacolului “Revizorul”, de la Teatrul National. “Va vom astepta acolo purtand o banderola alba la mana, banderola pe care o vom purta de acum inainte pana cand acel OUG va fi retras. Acea banderolă alba inseamna pentru noi libertate de expresie, inseamna ca suntem alaturi de magistratii care au avut curaj si au iesit in strada, inseamna ca sustinem statul de drept”. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: