BREAKING NEWS! Reprezentantii grefierilor din Timis au participat, astazi, la protestul oficial din Bucuresti, in care se reclama faptul ca aceasta categorie profesionala a ajuns cea mai prost platita din sistemul judiciar    Accident feroviar, vineri dimineata, in Timis, intre localitatile Birda si Voiteni, soldat cu moartea unui conducator auto care nu a dat prioritate trenului    Echipa de rugby Timisoara Saracens va incerca, sambata, de la ora 13, sa recucereasca Cupa Romaniei, intr-un meci contra celor de la CSM Bucuresti     Ministerul Justitiei a refuzat sa-l mai acrediteze pe jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanta, din cauza intrebarilor incomode pe care acesta le adreseaza, de obicei, ministrului Tudorel Toader    Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, a fost plasata pe un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare    Uber, companie evaluata la Bursa din New York la 120 miliarde de dolari, a cerut Guvernului sa amane o potentiala Ordonanta de Urgenta care i-ar scoate de pe piata romaneasca

Actorii ies in strada pentru a sprijini protestele magistratilor! “Vom purta, de acum inainte, o banderola alba la mana pana cand acel OUG va fi retras”

Gest de solidaritate neasteptat din partea actorilor din Romania, care au anuntat ca se alatura protestelor magistratilor si vor purta o banderola alba pe brat, in semn de greva japoneza, pana cand OUG 7/2019 va fi retras.

Anuntul a fost facut de actorul Marius Manole, de la Teatru National Bucuresti, care si-a indemnat colegii din toata tara sa-si suspende spectacolele de duminica, 3 martie, pentru a iesi in strada.

“Indemn toti colegii din teatrele din Romania sa iasa, duminica, 3 martie, chiar daca au, chiar daca nu au spectacol, si sa le aratam, astfel, guvernantilor ca nu cedam, ca nu suntem un popor usor de umilit si de ingenuncheat si ca sunt inca oameni care lupta pentru libertate. Hai, Romania!”, este mesajul actorului, postat pe Facebook.

Acesta va fi alaturi de colegi in strada, duminica, 3 martie, inaintea spectacolului “Revizorul”, de la Teatrul National. “Va vom astepta acolo purtand o banderola alba la mana, banderola pe care o vom purta de acum inainte pana cand acel OUG va fi retras. Acea banderolă alba inseamna pentru noi libertate de expresie, inseamna ca suntem alaturi de magistratii care au avut curaj si au iesit in strada, inseamna ca sustinem statul de drept”. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: