Accident feroviar in Timis! Un tren Regio a izbit in plin o masina in care se aflau un barbat si fiica sa in varsta de 13 ani

Un accident feroviar produs, azi, in jurul orei 13, in judetul Timis, putea sa aiba urmari tragice pentru pasagerii unui autoturism, printre care si o minora in varsta de 13 ani, care a fost surprins la o trecere de nivel cu calea ferata si izbit in plin de un tren Regio.


Incidentul s-a petrecut pe raza localitatii Dudestii Noi, din cauza neatentiei conducatorului auto. Paradoxal, acesta a reusit sa se evacueze rapid din masina, in timp ce minora a ramas incarcerata.

Din fericire, pana la sosirea medicilor de pe autospeciala SMURD, soferii care au oprit la fata locului au reusit sa o scoata vie dintre fiarele contorsionate.

”La ora 13:22 am primit o solicitare de interventie pe raza localitatii Dudestii Noi, judetul Timis, la un accident feroviar intre un tren Regio Trans 16186 si un autoturism in care se aflau doua persoane. Forte ISU: autospeciala de descarcerare, autospeciala de stingere cu apa si spuma, autosanitara SMURD tip C, echipaje de politie”, ne-au transmis reprezentantii ISU Banat. In urma accidentului, traficul feroviar a fost blocat, insa nicio persoana din tren nu a necesitat ingrijiri medicale.

Minora a fost transportata la spital, iar politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply