BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Nicolae Robu a explicat de ce a retras de pe Facebook un sondaj defavorabil PNL: "Mintile incetosate au inceput sa posteze in stilul consacrat, incompatibil cu prezenta pe o pagina de inalta tinuta"    Directorul pietelor din Timisoara, Ionut Nasleu, a reusit sa recupereze de la comercianti, in doar 10 zile, datorii istorice de peste 230.000 de lei; nu se stie daca a folosit metode interlope sau doar persuasiune manageriala    Casele de pariuri au schimbat cotele partidelor la alegerile europarlamentare, PSD (1,50%) luand locul PNL (2,40%)    Bilantul furtunii violente care s-a abatut asupra Timisoarei, duminica seara: peste 3000 de consumatori fara electricitate, 5 masini distruse de copaci, acoperisuri luate de vand, 14 misiuni de interventie a ISU Timis    Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost extradat de Madagascar si va fi adus in tara cu o aeronava, luni seara, la ora 21

Electoratul feminin din Timis, curtat intens de membrii PMP in 1 Martie! Peste 12.000 de martisoare oferite doamnelor si domnisoarelor din Timisoara si din judet

Membrii PMP Timis au profitat din plin de soarele primei zile de primavara, 1 Martie, si au abordat galant electoratul feminin, oferind peste 12.000 de martisoare doamnelor si domnisoarelor din Timisoara, dar si din alte localitati din judet.

Condusi in teren de presedintele organizatiei, Cornel Samartinean, popularii au cutreierat strazile Timisoarei si n-au ratat niciun prilej de a oferi simbolul primaverii femeilor intalnite in cale, in periplul lor primavaratic. Nu numai ca nu au intampinat niciun refuz, ci au fost felicitati si incurajati sa castige alegerile europarlamentare care urmeaza.

“Acum cateva minute am primit un martisor de la un membru PMP in piata operei din Timisoara. Multumiri si succes la europarlamentare”, a este mesajul postat Margareta Ciurean pe Facebook, in timp ce o alta doamna, care semneaza cu Mariana si Nutu, i-a laudat explicit pe oamenii lui Basescu. “Frumos din partea voastra! O primavara cu multe impliniri!”.

Campania de genul “daruiesti si castigi” s-a desfasurat si in multe localitati din judet, printre care Lugoj, Costeiu, Moravita, Lenauheim si altele, unde mesagerii primaverii din cadrul PMP au intrat chiar si prin localuri pentru a face ziua mai frumoasa femeilor.

“Am impartit martisoare si le-am transmis multa sanatate si fericire tuturor doamnelor si domnisoarelor care ne-au iesit in cale. Este un gest minim pe care l-am putut face in aceasta frumoasa prima zi de primavara”, a declarat deputatul PMP Timis, Cornel Samartinean, bifand inca o actiune menita a consolida, la nivelul perceptiei publice, locul partidului pe podiumul alegerilor europarlamentare. (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: