BREAKING NEWS! Reprezentantii grefierilor din Timis au participat, astazi, la protestul oficial din Bucuresti, in care se reclama faptul ca aceasta categorie profesionala a ajuns cea mai prost platita din sistemul judiciar    Accident feroviar, vineri dimineata, in Timis, intre localitatile Birda si Voiteni, soldat cu moartea unui conducator auto care nu a dat prioritate trenului    Echipa de rugby Timisoara Saracens va incerca, sambata, de la ora 13, sa recucereasca Cupa Romaniei, intr-un meci contra celor de la CSM Bucuresti     Ministerul Justitiei a refuzat sa-l mai acrediteze pe jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanta, din cauza intrebarilor incomode pe care acesta le adreseaza, de obicei, ministrului Tudorel Toader    Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, a fost plasata pe un loc eligibil pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare    Uber, companie evaluata la Bursa din New York la 120 miliarde de dolari, a cerut Guvernului sa amane o potentiala Ordonanta de Urgenta care i-ar scoate de pe piata romaneasca

Luptatorii Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, lectie deschisa pentru elevii si profesorii Colegiului Tehnic “Emanuil Ungureanu”

Jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara au primit, in cursul acestei saptamani, vizita elevilor Colegiului Tehnic “Emanuil Ungureanu” din Timisoara, eveniment ce s-a incadrat in programul “Scoala altfel! Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.

Timp de doua zile, elevii claselor de liceu, insotiti de cadre didactice, s-au familiarizat cu misiunile si activitatile pe care jandarmii le desfasoara.

Au fost organizate, cu acest prilej, standuri de prezentare a tehnicii din dotare, exercitii demonstrative pregatite de luptatorii din subunitatile de interventie si exercitii cu cainii de serviciu. Au fost prezentate, de asemenea, autospecialele de interventie.

Momentele petrecute alaturi de oamenii in uniforma militara, le-au oferit elevilor posibilitatea de a afla cat mai multe aspecte ce tin de specificul misiunilor pe care jandarmii le desfasoara si, nu in ultimul rand, despre modalitatile de a accede in cariera militara. (I.P.)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: