DETECTIV online! Escroc sentimental care-si alege victimele de pe Facebook, demascat de o diva din Timisoara. “Imi trimitea poze cu cati bani are el, iar azi mi-a cerut 600 dolari”

Dupa ce a cochetat cu muzica, filmul si prezentarile de moda, timisoreanca Silvia Pop, fosta sotie a fotbalistului Ioan Timofte si directoare a hotelului Boavista, a decis sa intre in lumea afacerilor imobiliare.


Goana nebuna dupa terenuri, in vederea unor speculatii ulterioare, i-a fost starnita de Valeriu Tabara, fostul ministru al Agriculturii, de la care a aflat ca Romania are cele mai ieftine terenuri din Europa, cu preturi ce incept de la 1.000 de euro hectarul, in timp ce in Germania trebuie sa pui deoparte 15.000 de euro pentru a deveni proprietar pe un hectar, in timp ce in Olanda – nu mai putin de 47.000 de euro.

Business-ul tot mai infloritor inceput in Romania i-a deschis portile oportunitatilor de a face bani in Dubai si Barcelorna, iar, actualmente, fosta vedeta a showbizz-ului romanesc intermediaza tranzactii imobiliare la New York, unde si-a deschis un birou si s-a hotarat sa-si stabileasca si resedinta.

Desi este amorezata pana peste cap de un om de afaceri spaniol, cu care spune ca si-a pus si pirostriile conjugale, Silvia Pop nu a renuntat la obiceiul monden de a-si petrece o parte din timpul liber pe retelele de socializare. In acest context, a cunoscut un individ, pe care, dupa scurt timp, l-a demascat ca fiind un autentic escroc sentimental.

“Un tip care circula pe Facebook cu numele de Pop Ovidiu, care imi trimitea poze cu cati bani are el, azi mi-a cerut 600 dolari. Asta m-a vazut mai cu pene, nu inteleg, nu m-a vazut in viata lui.

Epata cati bani are si cat e de bogat, desi nu l-a intrebat nimeni, ever… Radeam cat e de prost, dar nu am preconizat ca-mi va cere bani. Asta inseamna sa-l crezi pe celalalt idiot.

Tu, “Smecher”, in capul tau, iar celalalt, prost, tot in capul tau. I-am dat block instant. Asta, pentru altii la care le va cere. Are fata de taran cu 2 clase. Pentru mine, mesajele lui au fost de mare ras, cu fetele… Milionar sarac, cu vila de 3 etaje si plin de bani”, a dezvaluit Silvia Pop intr-o postare pe Facebook, pentru a le pune in garda pe viitoarele eventuale victime ale escrocului.

In cazul in care ar putea sa aiba probleme cu milionarul sarac, dupa acest denunt, cu siguranta isi va aminti cateva scheme de arte martiale invatate, in 2010, in timpul filmarilor la Bunraku, film artistic in care a jucat alaturi de experti in karate din Asia, dar si de vedetele de prima marime – Demi Moore si Woody Harellson… (Mara Ion)

Leave a Reply