BREAKING NEWS! Laura Codruta Kovesi a fost votata de Consiliul UE pentru functia de procuror-sef european, obtinand 17 voturi din cele 22 exprimate     Procurorii DIICOT Timisoara au anuntat ca ancheta in dosarul Motorina CFR continua, desi au trecut trei ani si jumatate de la descinderile in Depoul CFR Timisoara, din cauza complexitatii cauzei     Parcul Botanic din Timisoara a devenit locul preferat de tinerii care consuma substante etnobotanice, anunta Politia Locala    Romania a votat impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, astazi, la Consiliul UE     Calin Dobra a anuntat ca PSD Timis a reusit sa stranga 30.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale    Deputatul Marian Cucsa avertizeaza ca ALDE Romania nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului, pentru ca nu mai face parte din familia europeana ALDE

“Locomotiva” Traian Basescu aduce PMP Timis la un procent incredibil. “Alegerile europarlamentare ne pot propulsa pe podiumul politicii romanesti”, anunta deputatul Cornel Samartinean

Intrarea lui Traian Basescu in campania pentru alegerile europarlamentare a reactivat simpatia electoratului de dreapta, a asa-zisilor “basisti”, pentru Partidul Miscarea Populara si pentru fostul presedinte al tarii, considerat unul dintre cei mai abili politicieni din perioada postrevolutionara.

Efectul declaratiilor spumoase “semnate” de Traian Basescu in spatiul public nu a intarziat sa apara, astfel ca, dupa ultimele sondaje de opinie, PMP este singurul partid parlamentar care a inregistrat cresteri spectaculoase in topul simpatiei electoratului.

Dupa cum ne-a dezvaluit deputatul Cornel Samartinean, presedintele PMP Timis, un sondaj de uz intern comandat de partid releva faptul ca popularii au o mare cota de incredere in Banat, in timp ce cateva judete din zona Ardealului se afla la polul opus.

“Timisul confirma faptul ca este un judet de dreapta, in ciuda faptului ca are un pesedist la conducerea Consiliului Judetean, astfel ca – in sondajul comandat de partid – PMP apare cu un procent de 11,6% in intentiile de vot ale romanilor, peste ALDE, USR, Pro Romania si PLUS. Practic, daca ne vom incadra in marja de eroare a sondajului, la alegerile europarlamentare, PMP ar putea urca in forta pe podiumul politicii romanesti. Mai avem mult de lucru, mai cu seama in judetele din Ardeal, unde ne confruntam cu simpatia pentru UDMR sau PLUS”, ne-a dezvaluit Cornel Samartinean.

Sondajul intern comandat PMP a respectat toate criteriile de eligibilitate cerute de statistica electorala, astfel ca rezultatul este departe de procentele aflate sub pragul de 5% prezentate de analistii de serviciu ai esicherului politic. (Mara Ion)

One Response to “Locomotiva” Traian Basescu aduce PMP Timis la un procent incredibil. “Alegerile europarlamentare ne pot propulsa pe podiumul politicii romanesti”, anunta deputatul Cornel Samartinean

  1. osanu says:

    Daca,”locomotiva” isi ia si vagonul restaurant, si vagonul de “culcat”,in care s-o puna pe Nuti-curdefier,sigur ajungeti pe primul loc! Ce le mai promiteti romanilor,pe langa salarii si pensii taiate,sali de sport pe coclauri,partii de ski la ses,contracte de autostrazi la suprapret si nefinalizate,ce tupeu aveti,credeti ca lumea a uitat mizeriile pe care le-ati facut in timpul domniei marinarului !?

Leave a Reply

%d bloggers like this: