BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

“Locomotiva” Traian Basescu aduce PMP Timis la un procent incredibil. “Alegerile europarlamentare ne pot propulsa pe podiumul politicii romanesti”, anunta deputatul Cornel Samartinean

Intrarea lui Traian Basescu in campania pentru alegerile europarlamentare a reactivat simpatia electoratului de dreapta, a asa-zisilor “basisti”, pentru Partidul Miscarea Populara si pentru fostul presedinte al tarii, considerat unul dintre cei mai abili politicieni din perioada postrevolutionara.

Efectul declaratiilor spumoase “semnate” de Traian Basescu in spatiul public nu a intarziat sa apara, astfel ca, dupa ultimele sondaje de opinie, PMP este singurul partid parlamentar care a inregistrat cresteri spectaculoase in topul simpatiei electoratului.

Dupa cum ne-a dezvaluit deputatul Cornel Samartinean, presedintele PMP Timis, un sondaj de uz intern comandat de partid releva faptul ca popularii au o mare cota de incredere in Banat, in timp ce cateva judete din zona Ardealului se afla la polul opus.

“Timisul confirma faptul ca este un judet de dreapta, in ciuda faptului ca are un pesedist la conducerea Consiliului Judetean, astfel ca – in sondajul comandat de partid – PMP apare cu un procent de 11,6% in intentiile de vot ale romanilor, peste ALDE, USR, Pro Romania si PLUS. Practic, daca ne vom incadra in marja de eroare a sondajului, la alegerile europarlamentare, PMP ar putea urca in forta pe podiumul politicii romanesti. Mai avem mult de lucru, mai cu seama in judetele din Ardeal, unde ne confruntam cu simpatia pentru UDMR sau PLUS”, ne-a dezvaluit Cornel Samartinean.

Sondajul intern comandat PMP a respectat toate criteriile de eligibilitate cerute de statistica electorala, astfel ca rezultatul este departe de procentele aflate sub pragul de 5% prezentate de analistii de serviciu ai esicherului politic. (Mara Ion)

One Response to “Locomotiva” Traian Basescu aduce PMP Timis la un procent incredibil. “Alegerile europarlamentare ne pot propulsa pe podiumul politicii romanesti”, anunta deputatul Cornel Samartinean

  1. osanu says:

    Daca,”locomotiva” isi ia si vagonul restaurant, si vagonul de “culcat”,in care s-o puna pe Nuti-curdefier,sigur ajungeti pe primul loc! Ce le mai promiteti romanilor,pe langa salarii si pensii taiate,sali de sport pe coclauri,partii de ski la ses,contracte de autostrazi la suprapret si nefinalizate,ce tupeu aveti,credeti ca lumea a uitat mizeriile pe care le-ati facut in timpul domniei marinarului !?

Leave a Reply

%d bloggers like this: