Ce facusi, DORELE? Cateva servicii ale Primariei Timisoara, printre care cel de Transport si Siguranta Circulatiei, au ramas fara conexiune la internet, dupa ce primarul Nicolae Robu a bagat ghilotina in cablurile aeriene. “Cetatenii ma sustin!”, se incurajeaza edilul

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a reusit performanta rarisima de a sabota activitatea institutiei pe care o conduce, dupa ce, luni seara, a taiat mai multe cabluri aeriene detinute de operatorii de telefonie, televiziune si Internet, care nu s-au conformat notificarilor privind mutarea acestora in subteran.


Dupa Inspectoratul Scolar Judetean Timis si cateva licee din zona centrala, care au ramas fara internet in urma actiunii inconstiente a primarului orasului, s-au descoperit “victime” lasate in bezna online chiar prin  birourile Primariei Timisoara.

Este vorba de Serviciul de Evidenta Populatiei, dar si de Serviciul Crese, Biroul de Management al Calitatii, Biroul Salubrizare, Iluminat Public, Transport si Siguranta Circulatiei, de pe strada Piatra Craiului.

„Deocamdata nu stim daca serviciile au fost taiate de catre echipele Primariei sau chiar de catre operator. Este vorba despre o conexiune VPN (Virtual Private Network n.n.). In cladirea de pe Piatra Craiului, internetul este tras prin VPN de la Primaria Timisoara. Am cerut firmei care se ocupa de conexiunile VPN sa vada care este problema si sa o remedieze”, a declarat city managerul Robert Kristof.

Seful Directiei Generale Drumuri, Poduri, Parcaje si Retele de Utilitati din cadrul Primariei Timisoara, Culita Chis, a avertizat firmele care detin cabluri in oras ca vor suporta toate consecintele taierii cablurilor. „Sunt in jur de 12 firme care detin cabluri, au fost notificate in scris conform legii. Din acest moment se taie si nu au decat sa suporte consecintele. Se taie pana la catedrala si apoi toata zona centrala. Ei ar trebui sa stie ca le taiem, au vazut ca nu ne jucam”, a spus Chis, pentru sursa citata. (Mara Ion)

2 thoughts on “Ce facusi, DORELE? Cateva servicii ale Primariei Timisoara, printre care cel de Transport si Siguranta Circulatiei, au ramas fara conexiune la internet, dupa ce primarul Nicolae Robu a bagat ghilotina in cablurile aeriene. “Cetatenii ma sustin!”, se incurajeaza edilul

  1. Pe sceasta cale tin sa i mentiknez tampitului din imagine ca se impune testul psihologic obligatoriu funcționarilor publici. Daca iese sin tratament se poate observa unde ajungem.

  2. Nu sunt un fan al d-lui Robu dar trebuia făcut ceva. Unde/i lege nu-i tocmeala. Dacă firmele de cablu au fost somate in mai multe rânduri sa-si rezolve problema, și nu au făcut nimic, e treaba lor. Cetățenii afectați trebuie sa fie supărați pe firmele respective nu pe primar. Sunt stâlpi care mai mai sa cada de povara cablurilor. Dacă un stâlp ar fi căzut pe cineva, tot primarul era de vina. Foarte bine a făcut. Acuma i-a pus pe treaba sa facă ce trebuia făcut mai de mult.

Leave a Reply