BREAKING NEWS! Muzicienii Filarmonicii Banatul din Timisoara au decis sa reia purtarea banderolelor albe pe brat, ca forma de protest impotriva "jugului administrativ corupt”    Spitalul Judetean din Timisoara a scos la concurs un post de medic ginecolog, care, intamplator, a fost ocupat prin concurs de deputatul Bianca Gavrilita    Gazetarii GSP au descoperit ca Sorin Udrea, condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare in dosarul interlopilor Timisoarei, este in anturajul echipei nationale U21 la Campionatul European de Fotbal din Italia    USR Timis a refuzat inscrierea in partid a Mirelei Toc, singurul functionar public care lupta impotriva abuzurilor si coruptiei din Primaria Timisoara    Perchezitii la o firma de curierat din Alba, care, timp de un an, nu a distribuit corespondenta instantelor catre justitiabili    Titu Bojin, directorul Administratiei Bazinale de Apa Banat, a solicitat CJT sa gaseasca un alt administrator al pistei de biciclete de pe malul Canalului Bega, in conditiile in care ABAB se mai ocupa de acest obiectiv doar pana la finalul 2019

FOTO. Liderii Pro Romania, curtenitori cu oamenii de bani gata din Timisoara. Milionarii locali ar putea fi invitati sa participe la licitatia locurilor eligibile de pe lista alegerilor europarlamentare

Devenit o alternativa electorala la PSD-ul lui Liviu Dragnea, partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, pare ca si-a mutat sediul de campanie in vestul tarii. Nu trece nicio saptamana fara ca fostii premieri Victor Ponta si Mihai Tudose, care colinda tara in lung si in lat pentru a lamuri pesedistii sa li se alature in acest proiect politic, sa nu fie prezenti la intalnirile cu presa din Timisoara sau din Resita.

In timp ce, in judetul vecin, conducerea filialei este asigurata de fostul lider social-democrat Ioan Mocioalca, in Timis lucrurile par un pic mai complicate, intrucat avem o presedintie bicefala, respectiv deputatul Adrian Pau si primarul comunei Varias, Nicusor Birau, care, paradoxal, este inca membru PSD.

Chiar si in aceasta formula, conducatorii de facto ai filialei reusesc sa promoveze imaginea partidului alaturi de unii dintre oamenii cu bani ai orasului, mai cu seama ca alegerile europarlamentare bat la usa.

Asa dupa cum se poate vedea si in imaginea surprinsa de reporterii nostri de teren, in centrul Timisoarei, zilele trecute s-au fotografiat alaturi de Ponta si Tudose nimeni altii decat Jiva Markov, patronul pensiunii si restaurantului Nora, dar si fratii Ionel si Gigi Cherciu, proprietarii unor spatii ultracentrale, inchiriate pe bani multi.

Este un semn ca mesajul politic al Pro Romania ajunge la sufletul si portofelul oamenilor cu bani sau, de ce nu?, este posibil sa se fi inceput licitatia pentru locurile eligibile de pe lista europarlamentarelor.

Cum, in politica totul este posibil, de ce n-am putea sa-l vedem in Parlamentatul European pe regele cateringului, Jiva Markov, alaturi de regina panglicilor, Maria Grapini, si de ginecologul politician, Bianca Gavrilita? O intrebare retorica, fireste… (Mara Ion)

One Response to FOTO. Liderii Pro Romania, curtenitori cu oamenii de bani gata din Timisoara. Milionarii locali ar putea fi invitati sa participe la licitatia locurilor eligibile de pe lista alegerilor europarlamentare

  1. Narcis Popescu says:

    Milionari . . Ala din mijloc cu urechiile mari , e frizer in 700.

Leave a Reply

%d bloggers like this: