BREAKING NEWS! Presedinta Curtii de Apel Timisoara, Erica Nistor, are toate sansele de a promova concursul de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie    O noua iesire "academica" a primarului Nicolae Robu la adresa celor care sustin ca Timisoara a ramas fara apa calda: "Cat de mizerabil poti sa fii!?"    Scandalul de coruptie de la Protectia Consumatorului Timis a fost declansat de o plangere penala depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis de comisarul sef adjunct Mihaela Ispas, pe persoana fizica, nu in calitate de conducator al institutiei    Sorin Grindeanu este acuzat ca angajeaza la ANCOM foste manechine si fiice de baroni PSD, dupa criterii secrete, pe care nu doreste sa le discute cu nimeni    Una dintre firmele de consultanta ale presedintelui USR, Dan Barna, a incasat din contracte cu statul, in perioada guvernelor PSD, peste 400.000 de euro    In Romania se platesc, anual, aproape 160.000 de pensii speciale, in valoare de 9 miliarde de lei

Concediile in tari exotice, noul trend al turistilor din Banat! Destinatii precum Thailanda, Maldive, Cuba, Mexic, Zanzibar, Bali sau Sri Lanka, tot mai solicitate agentiilor de turism

In ciuda faptului ca romanii sunt stimulati sa-si petreaca vacantele in statiunile din Romania, prin acordarea voucherelor de vacanta, tot mai multi turisti prefera tarile exotice.

De altfel, dupa cum a dezvaluit Raluca Ungureanu, presedinta Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Regiunea Vest, destinatiile exotice sunt din ce in ce mai solicitate de romani, mai cu seama de turistii din zona de vest a tarii.

“Destinatiile exotice sunt din ce in ce mai solicitate de turistii romani, astfel ca si oferta agentiilor este variata: Republica Dominicana, Cuba, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

De asemeanea, si anul acesta sunt de interes pachetele cu zbor charter din Timisoara catre Egipt, Tunisia, Dubai, Costa Brava si Costa Blanca, Antalya, Creta, Zakynthos. Agentiile de turism au decis sa vina in intampinarea clientilor cu pachete complexe, precum charter pentru Grecia – Creta, Zakynthos si, in premiera in acest an, insula Skiathos si insulele Sporade si Skopelos cu plecare din Timisoara”, a anuntat sefa agentiilor de turism din vestul tarii.

De remarcat faptul ca sunt preferate destinatiile exotice aflate la mii de kilometri de tara, desi, anul trecut, in perioada iulie – decembrie 2018, au fost acordate vouchere de vacanta pentru plata sejurului in Romania in valoare de 223.267.904 euro. (Eva Theodorescu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: